Anne soru

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki..
Aynı şeyleri bende yaşadım benimki dahada acıydı..
Evde bi abim bide ben vardık annem erkek çocuk manyağı hep ayrımcılık yaptı..
Abime herşey alırdı bana almazdı..
Onu hiç sevmedim sevemiyorum..
Anne sevilmezmi diyip kendimi sorguluyorum cennet annelerin ayağı altında.. ben komşu yu bile daha çok seviyorum annemden.. ilginç bu..
Hiç kendimi kucağında hatırlamıyorum sevdiğini sarıldığını hatırlamıyorum..
Ne zaman ki evlendim o zaman biraz değer vermeye başladı ama benim hala hislerim yok.. hastalandı hastanede yattı hiç üzülmedim onu kaybetmekten bende bi sorun mu var acaba?

Bende sizin gibi olucam büyük ihtimalle. Evlensem de değişmeyecek hislerim . Bende hatırlamıyorum sarıldığını falan . İlkokulda falan karne günleri yarım ağız sarılırdı onu bilirim .

Anneniz babanizi sevmiyor muydu? Genelde ebeveynlerden biri digerini sevmiyorsa, ondan olan cocuklarini da sevemiyorlar.
Ya da diger kardesinize daha mi duskundu acaba? Her kavgada falan sadece sizi mi cezalandiriyordu?
Ben bu tezi doğru bulmuyorum zira eski eşimi sevmek değil nefret doluyum ve bu yeni bir duygu değil ama oğlumu ilk andan beri canımdan öte seviyorum , bence senden önce annenin tedavi görmesi şart. Azıcık daha dayan yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin , evlenip ayrılır ve uzak durursun.

Seni çok iyi anlıyorum kuzum annemin bana yaptıklarını yazsam sayfalar yetmez. Ne yazıki bu yaraların hiç kapanmayacak ben yirmi yıllık evliyim ama unutmadm unutamam. Başkalarındaki şevkatli anneyi her gördüğünde yaraların tekrar kanayacak tekrar sızlayacak hep bir yanın eksik olacak çocukların da olsa yaşlansan da bu iyileşmeyen yara hep seninle olacak bununla yaşayacaksın yavrum. Ben bu yaşa kadar böyle yaşadım. Allah yardıcın olsun kuzum

Kaç kardeşsiniz ve hangi bölgede yaşıyorsunuz diğer kardeşleriniz evli mi çalışıyor mu bunlarda etkiliyor neden bilmiyorum bende sizin yaşınızdayken aynı duyguları yaşadığımdan mı kızımı size benzettiğimden mi annenize benzemekten korktuğumdan mı konunuz ilgimi çekti kusura bakmayın

Kaç kardeşsiniz ve hangi bölgede yaşıyorsunuz diğer kardeşleriniz evli mi çalışıyor mu bunlarda etkiliyor neden bilmiyorum bende sizin yaşınızdayken aynı duyguları yaşadığımdan mı kızımı size benzettiğimden mi annenize benzemekten korktuğumdan mı konunuz ilgimi çekti kusura bakmayın

3 kızız. En büyükleri benim . Hepsi bekar. Marmara bölgesinde İstanbul yakınlarında yaşıyorum.

Hiçbir uzman bunu söylemez .psikolog yerine KBB ye gitmiş olmayasın?

Madem artık mezunsun, git uzaklara ,ondan bağımsız bir hayat kur ..

Evet Üniversitelerde artık ürolog falan var da yanlışlıkla oraya gittim sanırım. Okuma yazmam yok ya ondandır belki . Kusura bakmayın affınıza sığınıyorum. Benim de amacım o zaten. Ama bu saydıklarınız 1 günde yapılacak şeyler değil ve bende bu süreci nasıl daha rahat geçirebilirim onun için yazdım zaten bu foruma

Seni çok iyi anlıyorum kuzum annemin bana yaptıklarını yazsam sayfalar yetmez. Ne yazıki bu yaraların hiç kapanmayacak ben yirmi yıllık evliyim ama unutmadm unutamam. Başkalarındaki şevkatli anneyi her gördüğünde yaraların tekrar kanayacak tekrar sızlayacak hep bir yanın eksik olacak çocukların da olsa yaşlansan da bu iyileşmeyen yara hep seninle olacak bununla yaşayacaksın yavrum. Ben bu yaşa kadar böyle yaşadım. Allah yardıcın olsun kuzum
Anlayabiliyor olmanız bile çok büyük şey benim için . Kendimde birşeyler aramaktan işin içinden çıkamıyorum. Hadi bende hata var Peki 3 kardeşte de mi hata var?

Bende sizin gibi olucam büyük ihtimalle. Evlensem de değişmeyecek hislerim . Bende hatırlamıyorum sarıldığını falan . İlkokulda falan karne günleri yarım ağız sarılırdı onu bilirim .

Bigün arkadaşım ile parkta oynuyorduk annelerimiz de el işi yapıyordu oturuyordu bizi bekliyordu parkta.. çok küçüğüz ama hiç unutmam.. arkadaşım dediki hadi annemize koşalım..
Koştuk onun annesi sarıldı ben kalakaldım..
O anda arkadaşımın bana bakışını hiç unutmam yer yarılsaydı da yere girseydim çok kötü oldum.. bugün aklıma gelince o acıyı hala hissedebiliyorum..
Keşke çocuğum olsada çocuk nasıl sevilirmis göstersem anneme :KK43:

Back
X