Benimde babamın önceki eşinden 2 tane ağbim vardı birisi vefat etti, bir tane ağbim var hayatta ve ben anne ve babamdan tekim bundan 1 kaç ay öncesina kadar güzel giden yada gittiğini sandığım bir ağbi kardeş ilişkisi vardı ama tamamen benim dışımda gelişen ama eşimle ilgili bir olay yüzünden benden vazgeçti, şimdi düşünüyorumda tamamen anne baba bir kardeş olsaydık acaba bu kadar çabuk beni silebilirmiydi, oda biliyorki kendisinden başka ailem diyebileceğim kimsem yok hayatta, ama o vazgeçmeyi tercih etti, keşke bir tane anne baba öz kardeşim olsaydı yada ağbim veya ablam çok isterdim bunu,
ben doguda yaşıyorum.ve 5 kız kardeş olarak 18 yıl yaşadık.babam evlenmek zorunda idi,çünkü bize erkek kardeş lazımdı.ve şu an babamın başka kadından da 5 çocugu oldu(3 erkek)biz hepimiz birbirimizi kardeş olarak görürüz.babamın ve annamin çabaları sayesinde..uzunn hikayee..
merhaba kızlar ve pinkystar benim babamında ilk eşinden bir kızı var ve ben anne babamın tek çocuğuyum, kardeş gibi görülmesi imkansız,paylaşım yok,emek yok,kaynaşma yok, ortak hiçbir şey yok, baba dışında,birde başka şehirde yaşıyor ve biz birbirimizi ben 18 yaşımdayken bir kere gördük.dolayısıyla tekim bende hayatta şimdi artık hepten tekim çünkü babam vefat ettikten sonra babamın kızı dava açtı bize,onunla mahkemelerde iki ayrı safta mücadele ediyoruz, onun benim için bir yabancıdan farkı yok babamın akrabalarıda aynı şekilde,çok kalabalık bir sülalesi var babamın ama benim ne kardeşim var ne de akrabam
babamın 3 kızı var ilk eşinden hiç tanışmadığım...
benım de annem ıle babam ayrılınca başkaları ıle evlendıler annemde dier eşinden olma 3 kardesım var 2 erkek 1 kız babamda dıer eşinden olma 2 erkek var ben ıkısınden olma tekım ama annenın cocukları üvey olur derler ama ben onları çok sevıyorum abla abla dıye peşimden ayrılmazlar bende onları öz karesım olsa bu kadar severdım hele kız olan benım canım resmen bana aşık cok sevıyorum onları babamın cocuklarına gelınce onlarıa sevıyorum fakat dıerlerı kadar degıl herhalde onların annelerını sevmedıgımden kaynaklanıyo bu he dıyeceksınız kı cocukların gunahı ne ama annelerı olacak kadın babamı bıle bana düşman yaptıgına göre siz düşünün çocukları ne yapar eşimde babasının dıer eşinen bır ablası bır agbısı var kendı anne babasından bır tane kız kardesı var ama kendı kız kardesını o kadar sevmez ama ablasını cok sever agıbısınıe oyle ille sevmek ıcın öz olması gerekmıyo yağni
aynı durumdasın sende..aslında bu durum çok garip değil mi?
garip olmazmı...
annemle babamın tek çocuğuyum, onlar göçüp gittiğinde benimde kimsem olmayacak, oysa ne vardı 3ünü de tanısam, kardeş gibi olsak. Ama olmuyor işte, onlar beni düşman olarak görüyorlar galiba.. Ya da bana yansıyan o, ben arayıp facebookda bulmuştum ablalarımı ama bana çok ters cevaplar verdiler
babam 15 sene kadar evlı kalmış... çocuğu olmamış ve daha sonra ayrılmış...
annem sanırım 2-3 ay kadar süren (kendı öyle dedı bılemıyorum) bır evlılık geçırmış.
geçenlerde öğrendım ki annemın aslında bı çocuğu olmuş ama ölmüş.
daha önce evlendığını 2 sene önce öğrendım. (anneannemde bulduğum fotoğraflar sayesınde öğrendım) 2-3 ay önce de bı çocuğu olup öldüğünü söyledi babam. pek ınanmıyorum aslında belkı de ölmemış mıdır acaba dıyorum. ama hayatta olsa bı şekılde görüşürler değıl mı?
ya off nasıl öğrenebılırım kendı anlatmıyor
benim durumum biraz farklı benim degilde çocuklarımın üvey ablası ve abisi var eşim benden önce bir evlilik yaşamış ve bir oglu ve kızı var biz evlendigimizde erkek olan orta2 kız ise orta bire gidiyordu aradan çok zaman geçti ve olaylar farklı boyutlara ulaştı çocuklar bizim evimiz fazla gelmezdi birde bizim mutlulugumuzu istemediler ve farklı olaylar patlak verdi bende her ikisinide istemedim şimdi bana kızacaksınız ama evliligimizi yıkmak istiyorlarmış buna eşimin küs oldugu kardeşleride dahil çok zor günler geçirdim bu iki çocuk yüzünden halende çekiyorum kız annesine gitti bizden yüklüce nafaka aldı zor durumda bıraktı abisi ise bütün ikazlarıma ragmen eşimle görüşüyor geçenlerde eşimle yine görüşmüş bunda eşimin suçu var hemde kızımı parka oynatmak için gitiginde birde kızıma annene söyleme bak söylersen çok fena olur senin için demiş bende yeni dogum yaptıgım zamanlar geçen akşam çocuk agzından kaçırdı tabi ben kıyameti kopardım şimdi iki kızım var ama asla kardeşleri oldugunu ögrensinler istremiyorum zaten bu gidişle eşimi çok sevmeme ragmen bana söyledigi yalanlar yüzünden evliligimi bitirmek zorunda kalıcam daha ne kadar sabrederim allah bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?