Mrb sevgili kadınlar. Bunları yazarken bile içimde yumruk gibi bisey oturmuş ve yutkunamiyorum. Şimdi olaya şöyle gireyim 2 yıllık bir iliskim vardı ve ciddiydik kendi aramizda tabi ailelerin de (annelerin sadece) haberi varken yüzük taktik. Ben ona nisan yapalım dedikce o param yok biriktirince der dururdu hakliydi aslında bende bekledim ama nisan için çok paraya ihtiyaç yoktu ki neyse bu da baska konu tabi. Şimdi biz bununla birlikteyken annesi surekli beni arar ya oğlumu uykusuz bırakma telefonu erken kapat, oglumu söyle yapma böyle yapma der dururdu. Bende tamam teyzecim derdim kapatirdim konuyu. Neyse birgün ben erkek arkadaşımın haberi olmadan sosyal bi erkek arkadasimla gorustum falan buda bizim fotomuzu gördü sosyal bir hesaptan ben ona yeminler ettim kotu bisey yapmadım diye buda kalkıp fotoyu annesine gosterdi annesi annemi arayıp kızına söyle bir daha oğlumu aramasin falan diyince annem tamamen koptu. Biz de ayrıldık haliyle. Şimdi burda ben hatalı miyim içim içimi yesin istemiyorum hanımlar. Lutfen bir el atın sevgiler şimdiden teşekkürler
Ya ben bu konuda hatami kabul edip ozur diledim ama annesi böyle yapınca annem artık istemedi bu canımı yakıyorOnun annesi en bastan sorun yapmak icin yer arıyormus,sizin iliskinize karısmaması gerekti bu ayrı konu ama sen hatalısın bu durumda. Iliskin varken neden baska bi erkekle görüsürsün ki... senin belki amacın tamamen arkadasca olabilir ama erkekler böyle düsünmez iste. Daha dikkatli davranmalıydın.
Ah ahhhh birde içim öyle deseKurtulmussunuz tebrikler. Fakir fukara doyurun sadaka falan verin.
Yahu ben paylassam içime oturmaz bunu arkadaş dediğim kisi paylaşmıştı oda gördü ama anlat anlat anlamiyo yok güvenmiyorum yok şöyle yok böyleHadi erkek arkadaşından gizli bir şeyler yapıyorsun da neden fotoğraf paylaşıyorsun madem? Nasıl bir gizlilik bu?
Bu sana ders olsun, hayatındaki adamdan gizli birşey yapma. Burda sen hatalısın.
Diğer taraftan bakınca allah kurtarmış. Şükret geç. Tam bir kayınvalide.
Ya ben bu konuda hatami kabul edip ozur diledim ama annesi böyle yapınca annem artık istemedi bu canımı yakıyor
Yahu ben paylassam içime oturmaz bunu arkadaş dediğim kisi paylaşmıştı oda gördü ama anlat anlat anlamiyo yok güvenmiyorum yok şöyle yok böyle
Anne kuzusu da değildi sen iste silerim derdi izin vermedim annendir diye ama annesinin bu ergence tavırları parçalıyor beni bir de annesinin anlattıklarından dolayı kendisini haklı görüyor ya şuanHatalı değilsin tabiki. Annesine neden göstermiş fotoğrafı ne komik.
Yat kalk dua et anne kuzusundan kurtuldum diye. Anneye düşkün olunur,sevilir,sayılır,duası alınır ama bazı adamlar ayarsız gerçekten.
Annenin seni aramaları falan ne saçma yahu. İlkokul çocuğu mu bu uyku saati geçecek.
Omur boyu keske demekten iyidir. Evlendiginizi ve bu kadinin sizi arayip oglumun yemegini yedir dedigini dusunun. Ya da ben oglumdan ayrilamam gel yanimizda otur dedigini? Sen kimsin ben annesiyim daha cok dusunurum dedigini? Hayirlisi olsun diyip gecin. Bir anne kuzusundan kurtulmussunuz.Ah ahhhh birde içim öyle dese
Annemi çok incitti ki annem hep erkek arkadaşımdan yanayken artık istemiyorum onu diyip duruyo. Ve sanırım haklisiniz çok sukur demeliyimÖzrünü o kabul ettiyse annelerin cok da karısmaması gerek ama senin annen de haklı simdi sonucta kaynana adayı cok saygısızlık yapmıs
Herkes hata yapabilir ciddi ilişkiler de mühim olan hataları duzeltmek değil mi? Yalanı bende mübah bulmuyorum ama ben bu denli haksızlığı hakettim mi? Ya da annem?Ama haklı... Kim paylaştıysa paylaştı. Sen gizli bir iş çevirip güvenkaybettin.
Kendini kandırma. Annesi seni arayıp oğlumu uykusuz bırakmaAnne kuzusu da değildi sen iste silerim derdi izin vermedim annendir diye ama annesinin bu ergence tavırları parçalıyor beni bir de annesinin anlattıklarından dolayı kendisini haklı görüyor ya şuan
Cok teşekkür ederim canım benimBence biraz zamana birakmakta fayda var belki etraf biraz durulur
Herkes hata yapabilir ciddi ilişkiler de mühim olan hataları duzeltmek değil mi? Yalanı bende mübah bulmuyorum ama ben bu denli haksızlığı hakettim mi? Ya da annem?
İste bilmediğim için de size soruyorum ya ben anlamam etmem ciddi ilişkilerden bu defa yasayayim dedim elime yüzüme bulaştıKendini kandırma. Annesi seni arayıp oğlumu uykusuz bırakma
diyecek cüreti nereden buluyor sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?