Anne yüzünden ayrılma

Herkes hata yapabilir ama herkes hataları affetmek zorunda değil.

Hak ettin ya da etmedin onu bilmem de dediğim gibi allah kurtarmış. Sen deli misin hala barışmaya çalışıyorsun?
Aptal olabilme ihtimalimi düşünmekteyim. Ama sanırım zamana bırakırsam kafam durulur

Zamana bırak bence. İnsan ha deyip ayırlamıyor sevdiğinden ve bazen mücadele etmesi gerekir insanı sevdiği için. basit şeyler bazen çok büyüyebiliyor. İlişkiler onaylanmıyor, hasetçiler vs oluyor.. Anlayacağın eğer ki seviyorsan ilişkine sahip çık. Şimdilik sus ama eğer ki sözlün sana geri dönerse al karşına her şeyi konuş. Annesinin böyle yapmaya hakkı olmadığını, söz hakkı olsa bile senin ilişkimizin arasına girmemesi gerektiğini ona saygı duyduğunu ama bu yaptığının doğru olmadığını güzel bir dille açık. Yatırın masaya konuşun baktın ki düzelme yok yapacak bir şey yok artık..
Ama ben anne için o, bu, şu için sevgleirn yıkılamayacağını düşünüyorum ki tabiki iki tarafta sağlam durursa.

Gizli bir işe kalkışmanız sizin hatanız, ama sevgiliniz de tam ana kuzusuymuş her şey anneye yetiştirilir mi ?
Bu kadar yüz göz olmanın mantığını anlamış değilim hala. İstediği gibi sizi arayıp ağzına geleni sayıyorsa siz fazla yüz göz olmuşsunuz demektir.

Ayy vallahi diyordu bana ben onun annesiyim onu dusunmek zorundayım diyordu ya diyodum teyze ben napayim oğlun uyumuyorsa yok sen cvp verme telefonlarına o uyur derdi ahh allahım ah

Annesidir sevdiğimin diyip sustum gerçekten canımı yakmasina da sustum. Acaba arayıp laf mı etsem ne?

Annem çok incindi sevgili ahsensima anneme neler demiş konussam mi o anneyle diye dusunuyorum

Annem çok incindi sevgili ahsensima anneme neler demiş konussam mi o anneyle diye dusunuyorum
Gerçekten iş aileye hakarete varınca insan katlanamıyor. Sen şunu iyice gözlemle. Sevdiğin annesi için sen ezebilecek bir tip mi?
Eğer ki bir adam annesi için eşini, eşi için annesini eziyorsa ben o adama adam demem.

Yoook asla ezmezdi ama annesi artık me demisse gözü beni gormuyodu

benim annem bir melekmiş boşver onuda annesinide ana kuzularına gıcığım.

Yoook asla ezmezdi ama annesi artık me demisse gözü beni gormuyodu
Ezmez dersin ama insanı doldurunca biri inan ki eziyorlar.. Sen dolduracaksın çocuğun kafasını devamlı o zaman. Yaptığın hayatmış ama onun yaptığıda çocukça gdip annesine göstermesi anlatması vs.
Kendi aranızda halledemiyormuydunuz ne demek anneyi araya karıştırmak. Hadi affetmiyorsun madem bir sebepten ayrıldım de olsun bitsin. Kızdım bu çocukça tavrına. Benim sevgilim olsa benimle belki hiç konuşmaz. Daha önce ondan haberli sadece bir şey isteyeceğim diye izin aldım izin verdi ama laf lafı açtı muhabbet ettik az sevgilim bunu görünce fena kızdı ki haberi vardı düşün.
Zor affettirdim kendimi

Ya kizsaydi affetmeseydi kusseydi hadi annesine de deseydi amenna peki annesinin araması ne demek bir anne kendisine bu aciz davranışı nasıl yakıştırır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…