Aptal olabilme ihtimalimi düşünmekteyim. Ama sanırım zamana bırakırsam kafam durulurHerkes hata yapabilir ama herkes hataları affetmek zorunda değil.
Hak ettin ya da etmedin onu bilmem de dediğim gibi allah kurtarmış. Sen deli misin hala barışmaya çalışıyorsun?
Ya bana annesini pamuk gibi anlattı yaa boyle bi kadın nasil ya beynim error veriyorİyiki ayrılmıssınız. Yoksa bu kadın sizi daha trajik şekilde ayırırdı.
Ayy vallahi diyordu bana ben onun annesiyim onu dusunmek zorundayım diyordu ya diyodum teyze ben napayim oğlun uyumuyorsa yok sen cvp verme telefonlarına o uyur derdi ahh allahım ahOmur boyu keske demekten iyidir. Evlendiginizi ve bu kadinin sizi arayip oglumun yemegini yedir dedigini dusunun. Ya da ben oglumdan ayrilamam gel yanimizda otur dedigini? Sen kimsin ben annesiyim daha cok dusunurum dedigini? Hayirlisi olsun diyip gecin. Bir anne kuzusundan kurtulmussunuz.
Erkeklere göre anneleri daima melektir. Şeytanda bir melek bunu algılamıyor beyinleri.Ya bana annesini pamuk gibi anlattı yaa boyle bi kadın nasil ya beynim error veriyor
Annesidir sevdiğimin diyip sustum gerçekten canımı yakmasina da sustum. Acaba arayıp laf mı etsem ne?Gizli bir işe kalkışmanız sizin hatanız, ama sevgiliniz de tam ana kuzusuymuş her şey anneye yetiştirilir mi ?
Bu kadar yüz göz olmanın mantığını anlamış değilim hala. İstediği gibi sizi arayıp ağzına geleni sayıyorsa siz fazla yüz göz olmuşsunuz demektir.
Aptal olabilme ihtimalimi düşünmekteyim. Ama sanırım zamana bırakırsam kafam durulur
Bu durumda bir de aramayı mı düşünüyorsunuz gerçekten ?Annesidir sevdiğimin diyip sustum gerçekten canımı yakmasina da sustum. Acaba arayıp laf mı etsem ne?
Annem çok incindi sevgili ahsensima anneme neler demiş konussam mi o anneyle diye dusunuyorumZamana bırak bence. İnsan ha deyip ayırlamıyor sevdiğinden ve bazen mücadele etmesi gerekir insanı sevdiği için. basit şeyler bazen çok büyüyebiliyor. İlişkiler onaylanmıyor, hasetçiler vs oluyor.. Anlayacağın eğer ki seviyorsan ilişkine sahip çık. Şimdilik sus ama eğer ki sözlün sana geri dönerse al karşına her şeyi konuş. Annesinin böyle yapmaya hakkı olmadığını, söz hakkı olsa bile senin ilişkimizin arasına girmemesi gerektiğini ona saygı duyduğunu ama bu yaptığının doğru olmadığını güzel bir dille açık. Yatırın masaya konuşun baktın ki düzelme yok yapacak bir şey yok artık..
Ama ben anne için o, bu, şu için sevgleirn yıkılamayacağını düşünüyorum ki tabiki iki tarafta sağlam durursa.
Annesini arasam mi? Çünkü annemi çok incitti ben tek laf edemedim bileBu durumda bir de aramayı mı düşünüyorsunuz gerçekten ?
Hayır tabi ki de aramanız sizi basitleştirir. Onların yaptığı terbiyesizliği siz de mi yapacaksınız.Annesini arasam mi? Çünkü annemi çok incitti ben tek laf edemedim bile
Vallahi yer bana da bi damla bi ömür birakmazdi. Cok teşekkür ederim:)Yok canım öyle deme. Ama zamana bırak bence de. Bu kadın ömrünü yer insanın.
Ama çok zoruma gidiyorsa demekkiHayır tabi ki de aramanız sizi basitleştirir. Onların yaptığı terbiyesizliği siz de mi yapacaksınız.
Gerçekten iş aileye hakarete varınca insan katlanamıyor. Sen şunu iyice gözlemle. Sevdiğin annesi için sen ezebilecek bir tip mi?Annem çok incindi sevgili ahsensima anneme neler demiş konussam mi o anneyle diye dusunuyorum
Yoook asla ezmezdi ama annesi artık me demisse gözü beni gormuyoduGerçekten iş aileye hakarete varınca insan katlanamıyor. Sen şunu iyice gözlemle. Sevdiğin annesi için sen ezebilecek bir tip mi?
Eğer ki bir adam annesi için eşini, eşi için annesini eziyorsa ben o adama adam demem.
benim annem bir melekmiş boşver onuda annesinide ana kuzularına gıcığım.Mrb sevgili kadınlar. Bunları yazarken bile içimde yumruk gibi bisey oturmuş ve yutkunamiyorum. Şimdi olaya şöyle gireyim 2 yıllık bir iliskim vardı ve ciddiydik kendi aramizda tabi ailelerin de (annelerin sadece) haberi varken yüzük taktik. Ben ona nisan yapalım dedikce o param yok biriktirince der dururdu hakliydi aslında bende bekledim ama nisan için çok paraya ihtiyaç yoktu ki neyse bu da baska konu tabi. Şimdi biz bununla birlikteyken annesi surekli beni arar ya oğlumu uykusuz bırakma telefonu erken kapat, oglumu söyle yapma böyle yapma der dururdu. Bende tamam teyzecim derdim kapatirdim konuyu. Neyse birgün ben erkek arkadaşımın haberi olmadan sosyal bi erkek arkadasimla gorustum falan buda bizim fotomuzu gördü sosyal bir hesaptan ben ona yeminler ettim kotu bisey yapmadım diye buda kalkıp fotoyu annesine gosterdi annesi annemi arayıp kızına söyle bir daha oğlumu aramasin falan diyince annem tamamen koptu. Biz de ayrıldık haliyle. Şimdi burda ben hatalı miyim içim içimi yesin istemiyorum hanımlar. Lutfen bir el atın sevgiler şimdiden teşekkürler
Ezmez dersin ama insanı doldurunca biri inan ki eziyorlar.. Sen dolduracaksın çocuğun kafasını devamlı o zaman. Yaptığın hayatmış ama onun yaptığıda çocukça gdip annesine göstermesi anlatması vs.Yoook asla ezmezdi ama annesi artık me demisse gözü beni gormuyodu
Git onu benim yerime de öpbenim annem bir melekmiş boşver onuda annesinide ana kuzularına gıcığım.
Ya kizsaydi affetmeseydi kusseydi hadi annesine de deseydi amenna peki annesinin araması ne demek bir anne kendisine bu aciz davranışı nasıl yakıştırır.Ezmez dersin ama insanı doldurunca biri inan ki eziyorlar.. Sen dolduracaksın çocuğun kafasını devamlı o zaman. Yaptığın hayatmış ama onun yaptığıda çocukça gdip annesine göstermesi anlatması vs.
Kendi aranızda halledemiyormuydunuz ne demek anneyi araya karıştırmak. Hadi affetmiyorsun madem bir sebepten ayrıldım de olsun bitsin. Kızdım bu çocukça tavrına. Benim sevgilim olsa benimle belki hiç konuşmaz. Daha önce ondan haberli sadece bir şey isteyeceğim diye izin aldım izin verdi ama laf lafı açtı muhabbet ettik az sevgilim bunu görünce fena kızdı ki haberi vardı düşün.
Zor affettirdim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?