Ya kizsaydi affetmeseydi kusseydi hadi annesine de deseydi amenna peki annesinin araması ne demek bir anne kendisine bu aciz davranışı nasıl yakıştırır.
Başka bir erkekle buluştu diye neden suçlu,eğer kendine güvenen bir kadınsa +sevgilisi problem etmiyorsa. Konu sahibi,sanırım annesi en baştan beri fırsat kolluyormuş,sevgilin bu sırada seni savunmadı mı,sustu mu öyle?Onun annesi en bastan sorun yapmak icin yer arıyormus,sizin iliskinize karısmaması gerekti bu ayrı konu ama sen hatalısın bu durumda. Iliskin varken neden baska bi erkekle görüsürsün ki... senin belki amacın tamamen arkadasca olabilir ama erkekler böyle düsünmez iste. Daha dikkatli davranmalıydın.
öperim valla oğlunu kandırıp evlendirmeye çalışan bir benim annem mi şoktayımmm...Git onu benim yerime de öp
Başka bir erkekle buluştu diye neden suçlu,eğer kendine güvenen bir kadınsa +sevgilisi problem etmiyorsa. Konu sahibi,sanırım annesi en baştan beri fırsat kolluyormuş,sevgilin bu sırada seni savunmadı mı,sustu mu öyle?
Pardon kendisi göstermiş. Çok çocukça.
Problemden ziyade sanki ana kuzusu gibi,hani özür yetmemiş o bu yetmemiş annesinin dolduruşuna gelmiş gibi,çok çocukçaBu konu sevgilisi problem ettigi icin ortaya cıkmıs farkındaysanız
Anne lafıyla konusmayı kesip uyumasından belli zaten cocukca olduguProblemden ziyade sanki ana kuzusu gibi,hani özür yetmemiş o bu yetmemiş annesinin dolduruşuna gelmiş gibi,çok çocukça
Ya ben bu konuda hatami kabul edip ozur diledim ama annesi böyle yapınca annem artık istemedi bu canımı yakıyor
ay ne guldum :) sadaka ver bence bu adam gerdege de annesinin izni ile girerdi. ANNESI de o gece seni arayip oglumu uykusuz birakma derdi :)Mrb sevgili kadınlar. Bunları yazarken bile içimde yumruk gibi bisey oturmuş ve yutkunamiyorum. Şimdi olaya şöyle gireyim 2 yıllık bir iliskim vardı ve ciddiydik kendi aramizda tabi ailelerin de (annelerin sadece) haberi varken yüzük taktik. Ben ona nisan yapalım dedikce o param yok biriktirince der dururdu hakliydi aslında bende bekledim ama nisan için çok paraya ihtiyaç yoktu ki neyse bu da baska konu tabi. Şimdi biz bununla birlikteyken annesi surekli beni arar ya oğlumu uykusuz bırakma telefonu erken kapat, oglumu söyle yapma böyle yapma der dururdu. Bende tamam teyzecim derdim kapatirdim konuyu. Neyse birgün ben erkek arkadaşımın haberi olmadan sosyal bi erkek arkadasimla gorustum falan buda bizim fotomuzu gördü sosyal bir hesaptan ben ona yeminler ettim kotu bisey yapmadım diye buda kalkıp fotoyu annesine gosterdi annesi annemi arayıp kızına söyle bir daha oğlumu aramasin falan diyince annem tamamen koptu. Biz de ayrıldık haliyle. Şimdi burda ben hatalı miyim içim içimi yesin istemiyorum hanımlar. Lutfen bir el atın sevgiler şimdiden teşekkürler
Sen beni arayip boyle diyo diye hic anlatmadin mi sevgiline.Ayy vallahi diyordu bana ben onun annesiyim onu dusunmek zorundayım diyordu ya diyodum teyze ben napayim oğlun uyumuyorsa yok sen cvp verme telefonlarına o uyur derdi ahh allahım ah
Oyle kesinlikle canım susuyorum sadece sonuçta Allah goruyo ve biliyo. Çok teşekkür ederim dinlediğin içinHaklısın ne diyeyim.. Zamana bırak en mantıklısı. Hata etmiş olabilirsin ama onlarda hatayı hatayla devam ettirmişler. Salla gitsin eminim sana geri dönecektir o çocuk. Sen suskunluğunu koru. "Ben susmaktan pişman olmadım" diye bir söz var ya öyle işte. Söylediğin her söz sana geri dönüş olarak gelir ama susmak aslında en büyük tokat oluyor. Sessizliğini koru seni seviyorsa kendisi gelecektir ve özürde dileyeceklerdir.
Bunu hiç bilmiyorum çünkü ayrıldık ama gorunuse gore hayir annesi bunu yaparken susmuş açıkçası merak da etmiyorum. Sonuçta annesi onun için melekBaşka bir erkekle buluştu diye neden suçlu,eğer kendine güvenen bir kadınsa +sevgilisi problem etmiyorsa. Konu sahibi,sanırım annesi en baştan beri fırsat kolluyormuş,sevgilin bu sırada seni savunmadı mı,sustu mu öyle?
Pardon kendisi göstermiş. Çok çocukça.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?