Anne yüzünden ayrılma

Ya kizsaydi affetmeseydi kusseydi hadi annesine de deseydi amenna peki annesinin araması ne demek bir anne kendisine bu aciz davranışı nasıl yakıştırır.

Haklısın ne diyeyim.. Zamana bırak en mantıklısı. Hata etmiş olabilirsin ama onlarda hatayı hatayla devam ettirmişler. Salla gitsin eminim sana geri dönecektir o çocuk. Sen suskunluğunu koru. "Ben susmaktan pişman olmadım" diye bir söz var ya öyle işte. Söylediğin her söz sana geri dönüş olarak gelir ama susmak aslında en büyük tokat oluyor. Sessizliğini koru seni seviyorsa kendisi gelecektir ve özürde dileyeceklerdir.

Başka bir erkekle buluştu diye neden suçlu,eğer kendine güvenen bir kadınsa +sevgilisi problem etmiyorsa. Konu sahibi,sanırım annesi en baştan beri fırsat kolluyormuş,sevgilin bu sırada seni savunmadı mı,sustu mu öyle?

Pardon kendisi göstermiş. Çok çocukça.

Allah kurtarmis.
Ablamim nisan attigi adamin annesi de surekli geceleri whatsapptaki cevrim ici vakitlerini takip edip uyu artik gec oldu diye ablama yazardi. Psikopattir kadin oglunu da öyle yetistirmistir o adam sen farketmemissin de allah yüzüne bakmis gercekten..

Bu konu sevgilisi problem ettigi icin ortaya cıkmıs farkındaysanız

Ya ben bu konuda hatami kabul edip ozur diledim ama annesi böyle yapınca annem artık istemedi bu canımı yakıyor

insanın karşı cinsten de arkadaşı olamaz mı?
bunda hata nerede?
onun kız arkadaşı yok mu mesela?

kendinizi ne çabuk ezdirmeye yer arıyorsunuz ya. hiç mi anneniz babanız size özgüven aşılamıyor ne biçim bir evlat yetiştirme bu?

Gizli buluşmada sen,
Sizin ilişkinize karıştığı için exkayınvaliden suçlu.
Yeterince yorum okumuşsundur hatanla ilgili.
Ama barışsanız bile kayınvalidenin ilerde sorun yaratacağını düşünüyorum. Herifte belli ki anacı.
Sen bu sevdadan vazgeç...

Al oğlunu vur anasına.
Eminim seni kısıtlamasaydı gizli saklı işte çevirmezdin (bence).

Allahım neler görüyoruz Ya Rabbim
İşin içine aileler girince mutlaka birşey çıkıyor zaten. Hele ki kaynana olucak kisi böyle biriyse.
Bence ucuz atlatmışsın hem erkek arkadaşın için hem de annesi için. Ne olursa olsun iş erkek arkadaşın da bitiyor iki tarafı idare etmesini, sana laf kondurmamasını bilmesi gerekli. Öyle mahallenin dedikoducu teyzeleri gibi fotoğraf göstermek falan nedir ya? Şükret bence. Kötüsünü düşün için soğusun.

Iyi olmus oglusunu uykusuz birakiyorsun.
Birakin su ogluslarini uykularini alsinlar ya.

ay ne guldum :) sadaka ver bence bu adam gerdege de annesinin izni ile girerdi. ANNESI de o gece seni arayip oglumu uykusuz birakma derdi :)
guzel kardesim kendine guveni olan ayaklari uzerinde duran kendi kararlarini kendi veren erkekleri alin hayatiniza. baska turlusune nasil asik olunur anlamiyorum ki...

sana bu aileden hayır gelmez ya. çok konuşma telefonu erken kapat diyen bi kadından ne umuyosun. sakın barışma filan. adam mı kalmadı.

Bir aile faciasınan teğet gecmişsin.
Evlendiğinizin sabahına bu kadın seni hadi kalk kızım evine der göndermeye calışırdı. (hatta böyle bir karikatürde var)

Fotonuzu hangi akla hizmet annesine göstermişki.
Anne bak gelin adayının adayı, erkek arkadaşlarıyla benden gizli buluşuyor mu? demiş

Ayy vallahi diyordu bana ben onun annesiyim onu dusunmek zorundayım diyordu ya diyodum teyze ben napayim oğlun uyumuyorsa yok sen cvp verme telefonlarına o uyur derdi ahh allahım ah
Sen beni arayip boyle diyo diye hic anlatmadin mi sevgiline.

Oyle kesinlikle canım susuyorum sadece sonuçta Allah goruyo ve biliyo. Çok teşekkür ederim dinlediğin için

Bunu hiç bilmiyorum çünkü ayrıldık ama gorunuse gore hayir annesi bunu yaparken susmuş açıkçası merak da etmiyorum. Sonuçta annesi onun için melek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…