Anne

anneniz biraz düşüncesiz sanırım ama eşinizin ve bebeğinizin suçu yok aldırmak nedir aklınızın uucundan geçirmeyin bence

annemin banada ilk tepkisi aaa erken değil mi 2 sene yapmayın demedim mi oldu :) evet erkendi bende düşünmüyordum açıkcasi istemiyordum da ama onu öğrendiğin an bile değişiyo ben güldüm geçtim napalım şimdi git 2 sene sonra gel mi diyelim dedim şimdi bebeğe beşik alcam sana bilezik yapcam odasını ben yapcam diyip duruyor :) normal geliyor bana anne tepkileri fazla abartmışsın

Bebegi neden aldiracaksiniz anneniz sevinsin diye mi istediniz bebeği ? Eşinizle sizin o Rabbin verdigi bir nimet bence bu şekilde laflar etmeyin çünkü bazı şeylerin imtihanı zor olur..

kayınvalidnle eşinin arasında geçtigini düşün bu durumun? ne düşünürdün.. annene göre erken olabilir hayatı değişecek heyecanlanacak olan sensin..

Sen bir bireysin anneni herseyde onayini almak zorunda degilsin .neden esinin ve bebeginin huzurunu kaciriyosun sorunsuz bir anne icin.senin tek onceligin esin ve bebegin.zaten evlenmissin.ailene saril.benimki de evleninceye kadar etmedigi zulmu birakmadi hayatimi zindana cevirdi.simdi kizi olduk birden bire

Bugün niye eski konuları hortlatıp duruyorsunuz

Anneniz istemedi diye canparçanıza mı kıyacaksınız ?
Yok daha neler ?

hem ne zaman çocuk yapacaksınız diyor
hem de hamileyim deyince ne erken diye tepki veriyor
Bu durum bana Ahmet Kaya'nın şarkı sözlerini hatırlattı "bu ne yaman çelişki anne?" :)

Ne denilir ki.. sizin adiniza cok uzgunum..bebeginiz dogdugunda anneniz gibi bir anne olmazsiniz zaten onun soyleyip yaptiklarindan dolayi. Guzel bir anne olup bunlari unutabilirsiniz umarim
Cok abartmissiniz diyenler ne kadar normal bakiyorlar olaya ya.anne de olsa psikolojik siddet var burda.24 yasinda yasadiklarinizi anlatmissiniz.normal ve psikolojisi iyi olan bir annenin yapacagi seyler degil.

Bugün niye eski konuları hortlatıp duruyorsunuz
Bu gun anneme cok sinirlendim ve kk nun sayfalarini karistirmaya basladim.benden beterlerini gorunce de yorum yapmadan duramadim.aslinda sadece okuyacaktim ama insan dayanamiyor tabi.anne nefreti kadar kotu bir duygu yok.cunku anne en ihtiyacimiz olan kisi herkes icin bu boyke be annelerin taptigi yanlislar omur boyu bizi etkiliyor.ayrica konulara yorum yaparken sendenmi izin alcam

Bebeğin annesi sensin.annene kızıp bi cana kıyman çok mantıksız geldi.sen ve esin sevindikten sonra gerisi boş.

Benden izin al dediğimi hatırlamıyorum
gayet kibar bir soru sordum ama SİZİN bu kadar kaba biri olabileceğiniz aklıma gelmedi kusura bakmayın

annem çocuk sevmiyor. bana da asla bakmam dedi. ben istedim yaptım napayım şimdi çocuğumdan mı vazgeçeyim annem istemiyor diye. siz mutluysanız gerisi teferruat.

Annen sevinmedi diye cocugu mu aldirmayi dusundun? Ben esinin yeri de olsam cok tepki gosterirdim. Goren de esin sevinmedi sanir. Uzuldum bebek icin.

Bugün sen onu aldırmak istersin yarın kalp atışını duyayım diye gidersin ses yok, kürtajdasın.. Yetmez gibi bir daha da olmaz çocuğun.. Ne kötü değil mi?
İnsanlar sahip olmak için neleri neleri vermeyi kabul ediyorlar.. Bunu aklından dahi geçirmen yanlış.. Yaşın küçük değil.. Annenin öyle böyle olması mühim değil.. Annem de annesiz babasız sokaklarda büyümüş ama ne yapması gerektiğini her zaman için bilen bir insan.. Annenin hatasını çok daha büyük bir hata ile örtemezsin.. İnşallah bir anlık saçmalamadır.. Annen öyleyse, kocan var, evladın var.. İkisine de sahip çık bence..
Bu arada bir buçuk yıl gayet ideal.. Doğana kadar iki yıl dolmuş olacak.. İlk aydan hamile kalmış gibi..

Bu düşünce yapısıyla çocuk doğurmanız çok sakıncalı. Bu anne durumunu aşmanı gerekiyor. Nasıl bir ruh hali annesine küsünce bebeği aldırıcam diyip sonrada annesine hiçbir şey olmamış gibi fotoğraf atar? Evlisiniz siz. Size bağlı bi birey geliyor hayata. Olgunlaşmanız gerekiyor. Fazla beklenti içine girmeyin anneniz açısından. Kırılmayın ki sizde kendi çocuğunuzu kırmayın.

Annenle aranda ne olursa olsun bunu eşine veya evladına maal etmemeli onlara yansıtmamalısın. Söyleyeceklerim bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…