Anneanne oyunları...

sevmekvesevilmekgerek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
381
205
53
Anneannem
70 yaşında onunla yaşıyoruz.Biraz birikim yapıp kendi evimizi almak istediğimiz için ona katlanıyoruz ama bazı hareketleri yalanları varki beni çıldırtıyor.Annemi sürekli dolduruyor.Bir erkek kardeşim var rahatına acayip düşkündür kimse bana dokunmasın havasında hiç bir yere bizimle gidip gelmez ve ananemde hep annemi onun hareketlerinden dolayı doldurur. annemde hasta ve yorgun kadın hayatı boyunca hep başkaları için yaşamış bizim mutluluğumuzu istiyen bir anne ne evlattan ne kocadan nede ailesinden yüzü güldü bende bunu bildiğim için sürekli destek olmaya çalıştım ama ananemin bazı hareketlerinden dolayı dün bi patlama yaşadık. hiç bir torununa ve evladına bize davrandığı gibi davranmıyor.sürekli bi entrika peşinde bazen diyorum yaşlılığına ver hani derler ya yaşlandıkça çocuklaşırsın diye ananem çocukluğunda daha ilerisinde biri olmaya başladı bize hakaretler ediyor ki annem evde olmadığı zaman, sürekli pi... babasına gönder vs. bir tartışmamızda kardeşime el kaldırdı ve bende o anlık refleksle onu ittim yapma diye o kendini yere atıp bayılmış numarası yaptı sonra annem geldi bize tam kızarken birden ayaklanıp araya girdi annemde gerçek yüzünü gördü ama ne bize laf ettiriyor nede kendi birşey diyo psikolojimizi alt üst etti her pazar evde bir olay çıkartıyor. Diyeceksiniz ki başka eve taşının çok borcumuz olduğu için ayrı eve çıkma lüksümüz yok mecbur katlanıcaz ama onu nasıl görmezden gelirim bilmiyorum.Bazen görmüyorum eve girdiğimde odama girip çıkmıyorum bu sefer ağlıyo beni istemiyorsunuz diye ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum lütfen yardım!

evine sığındığınız yaşlı bir kadını itmeye hakkınız yok. beğenmiyorsanız çıkıp gidersiniz.

orası onun evi.ve onun kuralları geçerli.sizin değil.

anneniz o yaşa gelmiş.sizinde yaşınız az değildir tahminim. hala anneanne yanında kalıyorsunuz ben sizin yerinizde olsam önce bunları sorgular hareketlerime çekidüzen verirdim.insan biraz utanır yahu

Anlamadınız galiba istem dışı ittim ki biz hiç bir şekilde ona el kaldırmayız o bize kaldırır ama biz ona kaldırmayız.

70 yaşındaki kadını ne diye itelersiniz? Ayıp değil mi? Tut ki vurdu - ki çok yanlış bişey- ne kadar acitabilir? Evine maddi durumlardan dolayı gitmissiniz bir de laf diyorsunuz. 70 yaşındaki insan herşeyi söyler. Belki kadının aklı git-gel oluyor?

O bize bakmıyor biz ona bakıyoruz. Elini hiç bir şeye değdirtmiyoruz hem maddi hem manevi açıdan emin olun bizim gösterdiğimiz saygıyı kimse göstermez ele gelince iyi bize gelince kötü davranıyor.
ama evinde oturup kira vermiyorsunuz belki de faturaları bile ödemiyorsunuz dimi?
yok öyle yağma beğenmiyorsanız ayrı eve çıkacaksınız
kardeşinizin ve sizin yaşınızı merak ettim
bide ne demek yaşlı kadını itmek!!!

Canim sen aldirma anneanneni.
Onun anneni doldurusa getirmesi bile eski kafaligindan dir. Yasli sonucta..onun caginda hersey baskaydi simdi baska.
Kendince dogrulari var onunda senin gibi. Herkesin dogrusu farklidir.
Yaslilar bebeklesir gittikce. Dengesiz olur, yanlis anlar, fevrilesir..aklo gidip gelebilir. Sen onn soylediklerini yaptiklarini cok ciddiye alma. Cocuklarinda alinmaz hani..yaslilarda oyle oluyor. O gozle bakarsan daha bir metanetle yaklasirsin olaylara.

Faturalarını evin bütün ihtiyaçlarını biz karşılıyoruz akşamları annem evi temizliyor hafta sonları ben temizliyorum.Kardeşim 21 ben 23 yaşındayım Çocuk değiliz yani yaşlı birine nasıl davranmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz size soruyorum sizin evinizde yaşlı ananeniz size küfür ediyor size kötü davranıyor sizin yapmadığınız şeylerden dolayı annenizi dolduruyor siz ne yapardınız

Anneannenin evinde kalmaya devam ettikçe yapılacak bir şey yok. Histerik bayılma geçirmiş olması muhtemel de yaşlı kadını nasıl "yanlışlıkla" itebildin? En fazla ne kadar saldırmış olabilir ki sana? Eğriye eğri doğruya doğru, kadının evinden taşınacaksınız katlanamıyorsanız. Muhtemelen o da size katlanamıyor.

Erkek kardeşiniz kaç yaşında?

Evet yaşlılar bazen çok aksi olabiliyor, ama annenizin size kızmasına da izin vermemiş, araya girmiş di mi? Demek hala merhameti var ve sizi seviyor.

Onun evinde yaşıyorsunuz, kadını görmezden gelmeyin. Hatta biraz daha tatlı dilli olsanız, ara da hal hatır edip, öpüp, bazende lokumdu, tülbenti küçük şeylerle gönül alsanız, o da daha yumuşak huylu olur belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…