- 13 Ocak 2017
- 381
- 205
- 53
- Konu Sahibi sevmekvesevilmekgerek
-
O bize bakmıyor biz ona bakıyoruz. Elini hiç bir şeye değdirtmiyoruz hem maddi hem manevi açıdan emin olun bizim gösterdiğimiz saygıyı kimse göstermez ele gelince iyi bize gelince kötü davranıyor.70 yasında bir insan size bakmaya mecbur değil biraz daha saygılı olun.
Anlamadınız galiba istem dışı ittim ki biz hiç bir şekilde ona el kaldırmayız o bize kaldırır ama biz ona kaldırmayız.evine sığındığınız yaşlı bir kadını itmeye hakkınız yok. beğenmiyorsanız çıkıp gidersiniz.
orası onun evi.ve onun kuralları geçerli.sizin değil.
anneniz o yaşa gelmiş.sizinde yaşınız az değildir tahminim. hala anneanne yanında kalıyorsunuz ben sizin yerinizde olsam önce bunları sorgular hareketlerime çekidüzen verirdim.insan biraz utanır yahu
Kendisini dr kontrolünden geçirmeye nedersiniz?
Yaptığı söyledikleri aklı yerinde olan birinin yapacağı şeyler değil
ama evinde oturup kira vermiyorsunuz belki de faturaları bile ödemiyorsunuz dimi?O bize bakmıyor biz ona bakıyoruz. Elini hiç bir şeye değdirtmiyoruz hem maddi hem manevi açıdan emin olun bizim gösterdiğimiz saygıyı kimse göstermez ele gelince iyi bize gelince kötü davranıyor.
Yaşlı olduğu için yapıyor diye düşünüyorum.
Faturalarını evin bütün ihtiyaçlarını biz karşılıyoruz akşamları annem evi temizliyor hafta sonları ben temizliyorum.Kardeşim 21 ben 23 yaşındayım Çocuk değiliz yani yaşlı birine nasıl davranmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz size soruyorum sizin evinizde yaşlı ananeniz size küfür ediyor size kötü davranıyor sizin yapmadığınız şeylerden dolayı annenizi dolduruyor siz ne yapardınızama evinde oturup kira vermiyorsunuz belki de faturaları bile ödemiyorsunuz dimi?
yok öyle yağma beğenmiyorsanız ayrı eve çıkacaksınız
kardeşinizin ve sizin yaşınızı merak ettim
bide ne demek yaşlı kadını itmek!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?