- 15 Temmuz 2015
- 2.391
- 4.623
- 83
- 43
- Konu Sahibi sevmekvesevilmekgerek
-
Bakmayın da bari kadıncağız şiddete maruz kalmaz en azından.O bize bakmıyor biz ona bakıyoruz. Elini hiç bir şeye değdirtmiyoruz hem maddi hem manevi açıdan emin olun bizim gösterdiğimiz saygıyı kimse göstermez ele gelince iyi bize gelince kötü davranıyor.
Bence o size katlanıyor gibi,belki sizinle aynı evde yaşamak istemediği için bu kadar problem çıkarıyor
Malesef bunu kabul etmiyor.70yaşına göre gayet sağlıklı bunu herkez söyler.Her yaşlı vuruyo mu ? Bayılma numarası yapıyo mu?
Aklı gidip geliyosa ilaç kullanır tedavi olur onuniçinde çekilir bi hayat olur.
Huysuz! denir böyle insanlara. Kendileri de yaptıklarından memnun değildir ama nedense başka türlü davranamazlar.Anneannem
70 yaşında onunla yaşıyoruz.Biraz birikim yapıp kendi evimizi almak istediğimiz için ona katlanıyoruz ama bazı hareketleri yalanları varki beni çıldırtıyor.Annemi sürekli dolduruyor.Bir erkek kardeşim var rahatına acayip düşkündür kimse bana dokunmasın havasında hiç bir yere bizimle gidip gelmez ve ananemde hep annemi onun hareketlerinden dolayı doldurur. annemde hasta ve yorgun kadın hayatı boyunca hep başkaları için yaşamış bizim mutluluğumuzu istiyen bir anne ne evlattan ne kocadan nede ailesinden yüzü güldü bende bunu bildiğim için sürekli destek olmaya çalıştım ama ananemin bazı hareketlerinden dolayı dün bi patlama yaşadık. hiç bir torununa ve evladına bize davrandığı gibi davranmıyor.sürekli bi entrika peşinde bazen diyorum yaşlılığına ver hani derler ya yaşlandıkça çocuklaşırsın diye ananem çocukluğunda daha ilerisinde biri olmaya başladı bize hakaretler ediyor ki annem evde olmadığı zaman, sürekli pi... babasına gönder vs. bir tartışmamızda kardeşime el kaldırdı ve bende o anlık refleksle onu ittim yapma diye o kendini yere atıp bayılmış numarası yaptı sonra annem geldi bize tam kızarken birden ayaklanıp araya girdi annemde gerçek yüzünü gördü ama ne bize laf ettiriyor nede kendi birşey diyo psikolojimizi alt üst etti her pazar evde bir olay çıkartıyor. Diyeceksiniz ki başka eve taşının çok borcumuz olduğu için ayrı eve çıkma lüksümüz yok mecbur katlanıcaz ama onu nasıl görmezden gelirim bilmiyorum.Bazen görmüyorum eve girdiğimde odama girip çıkmıyorum bu sefer ağlıyo beni istemiyorsunuz diye ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum lütfen yardım!
Anlamadınız galiba istem dışı ittim ki biz hiç bir şekilde ona el kaldırmayız o bize kaldırır ama biz ona kaldırmayız.
Sizin Evinizde küfür ediyorsa demişsiniz, ev sizin mi, anneannenizin mi anlamadım??Faturalarını evin bütün ihtiyaçlarını biz karşılıyoruz akşamları annem evi temizliyor hafta sonları ben temizliyorum.Kardeşim 21 ben 23 yaşındayım Çocuk değiliz yani yaşlı birine nasıl davranmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz size soruyorum sizin evinizde yaşlı ananeniz size küfür ediyor size kötü davranıyor sizin yapmadığınız şeylerden dolayı annenizi dolduruyor siz ne yapardınız
Malesef bunu kabul etmiyor.70yaşına göre gayet sağlıklı bunu herkez söyler.
Valla 70 yaş öyle yaşlı diye her hareketini sineye cekecek kadar yaşlı gelmedi bana. Yani çok arada bir yaş.
Düşününce nebahat cehre, canan karatay hepsi 70in üstünde. Gayet de aklı basında ve dinç olunabilecek bir yaş. 90 yaşındaki birinden bahsetmiyoruz. O yuzden yaşlıdır deyip gecemeyeceğim.
Anneanne değil aliye ronaymış sizinki. Özellikle annene üzüldüm.
Üretkenler için dediğin doğru,ama üretemeyenler,dört duvar arasında yaşayanlar gençliğinde problemli evlilik çocukluk vs geçirenler ne yazık ki farklı boyutlarda olabiliyorlar
kiraya çıkardım netFaturalarını evin bütün ihtiyaçlarını biz karşılıyoruz akşamları annem evi temizliyor hafta sonları ben temizliyorum.Kardeşim 21 ben 23 yaşındayım Çocuk değiliz yani yaşlı birine nasıl davranmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz size soruyorum sizin evinizde yaşlı ananeniz size küfür ediyor size kötü davranıyor sizin yapmadığınız şeylerden dolayı annenizi dolduruyor siz ne yapardınız
kiraya çıkardım net
gücüm yetmiyorsa da sabrederdim saygısızlık yapmamaya çalısırdım
onun evinde oturduğunuz için bu gücü buluyor kendinde
kardeşinizi ve siz çalışmıyor musunuz?
dediğim gibi onun evinde olduğunuz için yapıyor yapılacak bişey yok
ev kimin ev?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?