Anneanne oyunları...

O bize bakmıyor biz ona bakıyoruz. Elini hiç bir şeye değdirtmiyoruz hem maddi hem manevi açıdan emin olun bizim gösterdiğimiz saygıyı kimse göstermez ele gelince iyi bize gelince kötü davranıyor.
Bakmayın da bari kadıncağız şiddete maruz kalmaz en azından.

Huysuz! denir böyle insanlara. Kendileri de yaptıklarından memnun değildir ama nedense başka türlü davranamazlar.

Belki bunama başlangıcı olanilir. 70 yasında kadın herşeyi yapabilir. Bnm arkadaşımın anneside böyle. Hatta ogluyla hizmetli çalısan bayanı yatakta bastıgını bile söylüyo her yerde. Ogluda yurt dısında yasıyoo sebepten bi doktora görünmesinde fayda var. Sende sabret he de geç

Valla 70 yaş öyle yaşlı diye her hareketini sineye cekecek kadar yaşlı gelmedi bana. Yani çok arada bir yaş.
Düşününce nebahat cehre, canan karatay hepsi 70in üstünde. Gayet de aklı basında ve dinç olunabilecek bir yaş. 90 yaşındaki birinden bahsetmiyoruz. O yuzden yaşlıdır deyip gecemeyeceğim.
Anneanne değil aliye ronaymış sizinki. Özellikle annene üzüldüm.

Sizin Evinizde küfür ediyorsa demişsiniz, ev sizin mi, anneannenizin mi anlamadım??

70 yaşında gayet dinç insanlar var.
her yaşlı torununun üstüne yürümez.
gayet aklı başında ama geçimsiz olabilir
illaki hasta olması gerekmiyor.
elbette yaşın getirdiği durumlar
sağlık problemleri olabilir.
ama akıl sağlığı yerindeyse
her yaşliya sırf yaşından dolayı saygı duyamıyorum.
konu sahibi ayri eve çıkacaksınız yada bir şekilde anlaşmanın yolunu bulacaksınız.
sevdigi yiyeceklerden felan alın arada.
ne bileyim siz daha iyi tanırsınız.güzel şeyler söyleyin ,hak verir gibi davranın bazı konularda.
sonra yine bildiğinizi yapın.

Malesef bunu kabul etmiyor.70yaşına göre gayet sağlıklı bunu herkez söyler.

Tabiki kabul etmez kim eder?
Götürüp konulucaksınız drla olup biticek.
Benim ananem 85 yaşında belki fazlası vardır son yıllarda çocuklarına çok zor ! Gitseler dert arasalar dert . Arayıp telefonu kapatıyo aradığında açıyo ya ses vermiyo ya acaip sesler çıkartıyo gene kapatıyo.
Karda buzda aradığımızda kapat şimdi hava çokgüzel sobayı kaldırıcam diyo.
Tvsi bozulmuş diye teyzemin evine gitti aldırttı kendini ertesi gün annemi arayıp kızım bu kardeşin beni zorla getirdi evine kendisi sokaklarda geziyo ben evi bekliyorum dedi halbuki teyzem işte:) Tvde bozuk değil anten kablosunu kesmiş .
Teyzem eve geldiğinde yıllar önce ölen insanların düğün yapıp onu çağırdığını söylemiş
Birde olayları kişileri karıştırıyo şimdi ilaçları var turp gibi zihni benden iyi
Malesef demeyin zorla götürün dra

Üretkenler için dediğin doğru,ama üretemeyenler,dört duvar arasında yaşayanlar gençliğinde problemli evlilik çocukluk vs geçirenler ne yazık ki farklı boyutlarda olabiliyorlar

Hem çıkarlarınız için kadının yanındasınız hem de 70 yaşında bir kadının davranışlarıyla ilgili serzenişlerde bulunuyosunuz enteresan. Sen değil ama annen annesine bakmakla yükümlü.

kiraya çıkardım net
gücüm yetmiyorsa da sabrederdim saygısızlık yapmamaya çalısırdım

onun evinde oturduğunuz için bu gücü buluyor kendinde
kardeşinizi ve siz çalışmıyor musunuz?
dediğim gibi onun evinde olduğunuz için yapıyor yapılacak bişey yok

Kardeşim ben annem 3 müzde çalışıyoruz akşamdan akşama eve gidiyoruz.Alt kattada dayımlar oturuyor orada ananemin evi ona bize davrandığı gibi davranmıyor yani bize farklı muamelede davranıyor.Elimden geldiğince saygısızlık yapmamaya çalışıyorum çoğu laflarına susuyorum ama her insan gibi benimde sabrım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…