Anneanne oyunları...

Dedemin ama dedem vefaat ettiği için ananemin ve çocuklarının

anladım
yani anneanne hayattayken anneannenin sayılır
maaşı falan var mı? siz mi alıyorsunuz?

en mantıklısı sizin evden çıkmanız
çünkü bir nevi onun evinde oturuyorsunuz
hasta değilse kendi işini de görebilir
benim anneannem hasta olmasına rağmen 81 yaşında ve kendi evinde yalnız oturuyor işini görüyor
eğer çıkamıyorsanız da onun huyuna gideceksiniz
bu yaştan sonra değişmez malesef.

Hem çıkarlarınız için kadının yanındasınız hem de 70 yaşında bir kadının davranışlarıyla ilgili serzenişlerde bulunuyosunuz enteresan. Sen değil ama annen annesine bakmakla yükümlü.

Bakın size normal geliyo burda üstüme yüklenilecek yanlış birşey yaptığımı düşünmüyorum lütfen konuşmaları okup bi enpati yapın ve öyle yorumlayın

Var maaşı falan kendi dilediğince harcıyor ve bizde maddi olarak ona destek oluyoruz şöyle bi durum var annem ve babam ayrı olduğu için dedemin emekli maaşının yarısı annemede düşüyor ama biz bunu istemedik buna rağmen aldığı para ananeme yetmiyor yine biz destek oluyoruz.Kendi işini gücünü görebiliyor Bi sıkıntı yok eve çıkmak bencede şu durumda en mantıklı karar biraz maddi sıkıntı çeksek bile hiç değilse kafamız rahat olur

işte ona muhtaç olduğunuzu biliyor o yüzden..kimi insanlar böyle

çok mu borcunuz var? daha ne kadar oturmak zorundasınız anneanne ile

Bende sürekli arada kalan annem oluyor.Ben susuyorum ananemin hareketlerinde sırf annem üzülmesin diye ama ananem bunu anlamıyor. Kendi öz kızının yanında olacağı yerde daha çok üstüne gidiyor.

Evet geçimsiz dedem bile geçinemezmiş

E madem her masrafı siz karşılıyorsunuz. Çalışıyorsunuz da. Bi kira vereceksiniz ekstra. Bu kadar rahatsız olsam harcamalardan biraz kısar kira parası da çıkarırdım. Ayrıca kadın 70 yaşında. Onun yaşına gelince siz ne halde olacaksınız biliyor musunuz? Yaşlı başlı kadın itilir mi hiç? Çocuk olmasaydınız hoşgörülü olurdunuz biraz.

annen babasından kalan kendi maaşını almalı
neden anneannene veriyor ki
kendi babasından kalmış ve onun da ihtiyacı var sonuçta.

maaşı anneannene yeter
evi kira değil
benim anneannem de kocasından maaş alıyor
700 tl mi ne maaşı
gayet de yetiriyor kadın
zaten ne ihtiyacı olur ki 1 kişinin
her hafta 50 tl pazarlık alsa
100 tl elektrik 50 tl su parası gelse
kışın ayda 300 tl ısınma masrafı olsa
üstüne para bile kalır

tabi anneannenin maaşı daha azsa bilemicem de genelde o civar oluyor sanırım.

işte ona muhtaç olduğunuzu biliyor o yüzden..kimi insanlar böyle

çok mu borcunuz var? daha ne kadar oturmak zorundasınız anneanne ile
Kredi borcu ödüyoruz emin olun bizde evi ayırmak isteriz ama durumlar el vermiyor kardeşim askere gidicek o gidince belki geçim daha kolay olur diye düşünüyor annem 2 sene veya 1 sene daha oturursak o zaman elimiz rahatlar

sizin ananenizin kinden fazla bizimkinin maşı 900 falan diye biliyorum yanlış bilmiyosam.Sürekli yok yok diyo e o yok diyince bizde mecbur veriyoruz.

ev sahibi anneannen?
bu ne artistlik?
sanki sizin evinizde yapıyormuş gibi tavırlar, konuşmalar.
hadi o yaşlı, ondan yanlış davranıyor.
70 yaşındaki kadın 20 yaşındakini dövemez, gücü yetmez.
kardeşimi korudum bahanesiyle kadından hırsını almaya çalışmışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…