- 13 Ocak 2017
- 381
- 205
- 53
- Konu Sahibi sevmekvesevilmekgerek
-
Yazık kadına çocuklaşmış demek ki !
Yazdığım gibi 70 yaş cok ara bir yaş. İki türlü de olabilir. Bilmeden yükleniliyor burada.
Dedemin ama dedem vefaat ettiği için ananemin ve çocuklarının
Hem çıkarlarınız için kadının yanındasınız hem de 70 yaşında bir kadının davranışlarıyla ilgili serzenişlerde bulunuyosunuz enteresan. Sen değil ama annen annesine bakmakla yükümlü.
anladım
yani anneanne hayattayken anneannenin sayılır
maaşı falan var mı? siz mi alıyorsunuz?
en mantıklısı sizin evden çıkmanız
çünkü bir nevi onun evinde oturuyorsunuz
hasta değilse kendi işini de görebilir
benim anneannem hasta olmasına rağmen 81 yaşında ve kendi evinde yalnız oturuyor işini görüyor
eğer çıkamıyorsanız da onun huyuna gideceksiniz
bu yaştan sonra değişmez malesef.
işte ona muhtaç olduğunuzu biliyor o yüzden..kimi insanlar böyleKardeşim ben annem 3 müzde çalışıyoruz akşamdan akşama eve gidiyoruz.Alt kattada dayımlar oturuyor orada ananemin evi ona bize davrandığı gibi davranmıyor yani bize farklı muamelede davranıyor.Elimden geldiğince saygısızlık yapmamaya çalışıyorum çoğu laflarına susuyorum ama her insan gibi benimde sabrım var.
Valla 70 yaş öyle yaşlı diye her hareketini sineye cekecek kadar yaşlı gelmedi bana. Yani çok arada bir yaş.
Düşününce nebahat cehre, canan karatay hepsi 70in üstünde. Gayet de aklı basında ve dinç olunabilecek bir yaş. 90 yaşındaki birinden bahsetmiyoruz. O yuzden yaşlıdır deyip gecemeyeceğim.
Anneanne değil aliye ronaymış sizinki. Özellikle annene üzüldüm.
Evet geçimsiz dedem bile geçinemezmiş70 yaşında gayet dinç insanlar var.
her yaşlı torununun üstüne yürümez.
gayet aklı başında ama geçimsiz olabilir
illaki hasta olması gerekmiyor.
elbette yaşın getirdiği durumlar
sağlık problemleri olabilir.
ama akıl sağlığı yerindeyse
her yaşliya sırf yaşından dolayı saygı duyamıyorum.
konu sahibi ayri eve çıkacaksınız yada bir şekilde anlaşmanın yolunu bulacaksınız.
sevdigi yiyeceklerden felan alın arada.
ne bileyim siz daha iyi tanırsınız.güzel şeyler söyleyin ,hak verir gibi davranın bazı konularda.
sonra yine bildiğinizi yapın.
E madem her masrafı siz karşılıyorsunuz. Çalışıyorsunuz da. Bi kira vereceksiniz ekstra. Bu kadar rahatsız olsam harcamalardan biraz kısar kira parası da çıkarırdım. Ayrıca kadın 70 yaşında. Onun yaşına gelince siz ne halde olacaksınız biliyor musunuz? Yaşlı başlı kadın itilir mi hiç? Çocuk olmasaydınız hoşgörülü olurdunuz biraz.Faturalarını evin bütün ihtiyaçlarını biz karşılıyoruz akşamları annem evi temizliyor hafta sonları ben temizliyorum.Kardeşim 21 ben 23 yaşındayım Çocuk değiliz yani yaşlı birine nasıl davranmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz size soruyorum sizin evinizde yaşlı ananeniz size küfür ediyor size kötü davranıyor sizin yapmadığınız şeylerden dolayı annenizi dolduruyor siz ne yapardınız
Yazacak bir şey bulamayıp sizi kınıyorum. Olur da 70i görürseniz anlarsınız ama çoook geç olacak. Yazıklar olsun!
Var maaşı falan kendi dilediğince harcıyor ve bizde maddi olarak ona destek oluyoruz şöyle bi durum var annem ve babam ayrı olduğu için dedemin emekli maaşının yarısı annemede düşüyor ama biz bunu istemedik buna rağmen aldığı para ananeme yetmiyor yine biz destek oluyoruz.Kendi işini gücünü görebiliyor Bi sıkıntı yok eve çıkmak bencede şu durumda en mantıklı karar biraz maddi sıkıntı çeksek bile hiç değilse kafamız rahat olur
Kredi borcu ödüyoruz emin olun bizde evi ayırmak isteriz ama durumlar el vermiyor kardeşim askere gidicek o gidince belki geçim daha kolay olur diye düşünüyor annem 2 sene veya 1 sene daha oturursak o zaman elimiz rahatlarişte ona muhtaç olduğunuzu biliyor o yüzden..kimi insanlar böyle
çok mu borcunuz var? daha ne kadar oturmak zorundasınız anneanne ile
o zaman sabırKredi borcu ödüyoruz emin olun bizde evi ayırmak isteriz ama durumlar el vermiyor kardeşim askere gidicek o gidince belki geçim daha kolay olur diye düşünüyor annem 2 sene veya 1 sene daha oturursak o zaman elimiz rahatlar
sizin ananenizin kinden fazla bizimkinin maşı 900 falan diye biliyorum yanlış bilmiyosam.Sürekli yok yok diyo e o yok diyince bizde mecbur veriyoruz.annen babasından kalan kendi maaşını almalı
neden anneannene veriyor ki
kendi babasından kalmış ve onun da ihtiyacı var sonuçta.
maaşı anneannene yeter
evi kira değil
benim anneannem de kocasından maaş alıyor
700 tl mi ne maaşı
gayet de yetiriyor kadın
zaten ne ihtiyacı olur ki 1 kişinin
her hafta 50 tl pazarlık alsa
100 tl elektrik 50 tl su parası gelse
kışın ayda 300 tl ısınma masrafı olsa
üstüne para bile kalır
tabi anneannenin maaşı daha azsa bilemicem de genelde o civar oluyor sanırım.
aynen sabır...o zaman sabır
sizin ananenizin kinden fazla bizimkinin maşı 900 falan diye biliyorum yanlış bilmiyosam.Sürekli yok yok diyo e o yok diyince bizde mecbur veriyoruz.
siz çıkın bence o evden
daha ucuz olsun daha kötü olsun ama huzurunuz olsun
Ne olursa olsun yasli bir kadini itip kakmaya kimsenin hakki yok. Anneniz bu yasina kadar ev sahibi olamamis ki annesine siginmissiniz. Ben anneannenin yerinde olsam hepinizi kapinin onune koyarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?