Dönemsel farklılıklarınız var gayet normal aslında, onların zamanında böyle değilmiş hiçbirşey o yüzden bu kadar takılmanıza gerek yok sanki, boş boş konuşuyo demeseniz keşke birgün gelir pişman olursunuz yanınızda bulamayınca.. Büyüklerinizi ne olursa olsun kırmayın, keşke benim yanımda olsada dizinin dibinde uyusam gıkım çıkmazIsi gucu hayatimiza karismak biktim artik. Kardesimin bugun sinavi vardi uni okuyor. Yarinda var hatta. Az once eve geldi anneannemde bizi geldi suan aksam yemegine.. kardesime nerden geldin dedi kardesimde okuldan dedi 1 saat sorguya cekti kacta gidiyosun falan filan en sonunda kuranin ustune yemin et gittigine dedi kardesimde misafir diye bagirmadi of anneanne okuldan geldim iste dedi sadece anneannemde israrla yok bence baska yerden geldin deyip kizin moralini bozdu zaten yarin 100 sayfalik calistifi yerden sinavi var yine caliscak kizin moralini altust etti valla biktim. Sebebi ise kardesimin makyajli saci fonlu yirtik kotla eve gelmesi ona gore oyle olunca erkeklerle bulusuyoruz banada aynisini yapiyo anneme desek ona hak veriyor biktim artik benim bile sinirlerimi bozdu ne desek bilmiyorum bos boa konusuyo kafasida yerinde oyle bunamis degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?