Anneannemden biktim!

suzanna32

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
6.514
7.435
83
Isi gucu hayatimiza karismak biktim artik. Kardesimin bugun sinavi vardi uni okuyor. Yarinda var hatta. Az once eve geldi anneannemde bizi geldi suan aksam yemegine.. kardesime nerden geldin dedi kardesimde okuldan dedi 1 saat sorguya cekti kacta gidiyosun falan filan en sonunda kuranin ustune yemin et gittigine dedi kardesimde misafir diye bagirmadi of anneanne okuldan geldim iste dedi sadece anneannemde israrla yok bence baska yerden geldin deyip kizin moralini bozdu zaten yarin 100 sayfalik calistifi yerden sinavi var yine caliscak kizin moralini altust etti valla biktim. Sebebi ise kardesimin makyajli saci fonlu yirtik kotla eve gelmesi ona gore oyle olunca erkeklerle bulusuyoruz banada aynisini yapiyo anneme desek ona hak veriyor biktim artik benim bile sinirlerimi bozdu ne desek bilmiyorum bos boa konusuyo kafasida yerinde oyle bunamis degil

ben sahsen hic takmazdim, sınavım var deyip odamdan da cikmazdim

konussun dursun bosverin

Kardeşinizin yaptıklarından zaman zaman siz de şikayetçi oluyordunuz. Anneanneniz de yaşlıların genel davranışı olarak çok soru soruyor demekki. Ben yanarım yavruma, yavrum yanar yavrusuna hesabı belki o da annenize kıyamıyordur. Özel üniversitedeki birinin daha özverili olmasını bekliyordur. Bıktım, Bunamış da değil demeniz de çok uygun değil.

Pamuk ananemi kaybedeli 3 hafta oldu.Mekanı cennet olsun, nurlar icinde yatsın canımın içi.Okuyunca dayanamadim yazmak istedim.Keşke yaşasaydı yanımızda olsaydı.Aile büyükleri candır.Kaynastirir sarar sarmalar.Sıcacıktır hem gönülleri hem sofraları.Sonra anlarsınız siz kıymetini.Bu kadarcık şeyler dile bile gelmemeli.

İyi de seni mi cekmis sorguya.. Kardesini cekmis isgilli buzuk dingiller derler bizim burda seninki de o hesap..

Benim anneannem hic karışmazda Allah rahmet eylesin Babaannem çok karışırdi oda bize çok düşündü ondan 15 yaşına kadar koynunda uyudum
Ben hep kirkorla sinemaya gittim der kizdirirdim yabancı damat korkusu vardı garibim de O'da kurtce"devi bavi Wè da..."derdi O'nun babasının ağzına demek malesef gerisini söylemezdi ama Allah var

Konuşsun gülüp geçin, kafaya takmayın. Bu saatten sonra değiştiremezsiniz. Azarlasanız da kırılıp gücenir; siz de üzülürsünüz. Değişen birşeyde olmaz. Bu şekilde kabul edip, dediklerini kaaleye almayın.

He deyin gecin yahu 13 yasinda degilsiniz ki. Biraz anlayis,biraz idare,biraz yasliya hurmetten bir sey kaybetmezsiniz

Dönemsel farklılıklarınız var gayet normal aslında, onların zamanında böyle değilmiş hiçbirşey o yüzden bu kadar takılmanıza gerek yok sanki, boş boş konuşuyo demeseniz keşke birgün gelir pişman olursunuz yanınızda bulamayınca.. Büyüklerinizi ne olursa olsun kırmayın, keşke benim yanımda olsada dizinin dibinde uyusam gıkım çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…