- 23 Mart 2011
- 2.582
- 4.362
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazık yaaa.. bence sesiniz çıkarma ya kapını kapatır çalışırsın ders. Hem annende üzülürmerhabalar, bu konuda simarik miyim degil miyim, mantikli mi dusunuyorum vicdansiz mi bilemiyorum, bu yuzden size danismak istedim.
annemler 5 kardesler. anneannemin evi sobali kisin cok yakamiyor 64 yasinda. annem ve 1 teyzem haric diger kardesler anneanneme yakin oturuyor.
anneannemle yakin bir iliskimiz yok, uzakta oldugu icin son 3 sene disinda senede 1 hafta goruyordum, 3 senedir gormedim malesef cok bir bag olusmadi.
bulundugu ilde, ordaki cocuklarindan biraz daha uzakta kiracisinin oldugu kaloriferli bir evi var.
annem bize gelmesini cok istiyor kisi bizde gecirsin diye, onu da davet etmis cok defa. o da bize gelecekmis, yeni ogrendim, evde sikilmasin diye annem isten cikacak gibi gorunuyor. 3 sene once de gelmisti ben de istemistim ama 2. haftadan sonra nolur gitsin oldum, sinirleri cok hassas oldugu icin rahat muhabbet edemiyoruz ailecek, ben kpssye hazirlanmaya basladim yeni mezun oldum gayet iyi gidiyorum atanacagima inaniyorum, annem isten cıkınca günde en az 2-3 kere (abartmiyorum) telefonunun calmasi ve bagirarak konusmasi dikkatimi dagitacak,pandemi doneminde cok yasadim,anneannemin durmadan teyzemlerle vs konusmasi, namaz alarmlari her sey gozumde buyuyor. hadi bir hafta 2 hafta idare edilebilir ama anladigim kadariyla annem kisi bizde gecirsin istiyor yani en az 6 ay. cevremde yakinda kutuphane de yok.
sizce abartiyor muyum yoksa annemle konusayim mi? kirilmasin diye bir sey diyemedim.
İşte şu ya. Çalışacağım diyen nasıl çalışıyor
Böyle kadınlara bayılıyorum.
Ben o çalışmayı kafama koyayım da anneanne gider babaanne gelir. Herşey dört dörtlük olana kadar sınav günü gelir. Çözüm üret çalışmaya bak.
aslında gözümde büyüme sebebi pandemide bir süre annem çalışmadı, ben aşırı hassas mıyım bilmiyorum ama sürekli kahvaltıyı geç yaparlar sesi tamamen odamda sürekli annemi birileri arıyor bağıra bağıra konuşuyor. tekrar işe girince sessizdi ev çok rahat çalışıyordum şimdi onlar her gün daha çok ses yapacaklar. son şansım gibi hissettiğim için de bu konuyu baya kafama takıyorumKendinize ait bir odanız varsa sorun olmaz . Kapanır çalışırsınız . Yani bunda büyütülecek bir sorun göremedim ben açıkçası. Bahsettiğiniz şeyler ileride hayatınızda da olabilecek şeyler . Anneniz rahatsız olup onun bakımını da ustlenebilirdiniz mesela bu süreçte ? Herşeyden bu kadar çok etkilenmeyin . Annenizle konuşun . Misafir kabul etmesin eve siz calisirken . Anneanneye de ayrı bir yaşam alanı oluştursun onun rahatı için . Mini bir TV mesela odasina . Yatsın ,dinlensin kadın .
Ya aynısını söylüyorum da kime söylüyorum.Ah çok teşekkür ederim
ama cidden daha önceki mesajımda da yazdım. şimdi bunlara takılıp stres olan bi insan kamudaki memurlarla yapamaz.
insanı delirtecek tipler var. ve çözümü yok anneanne gibi değiller. keske her sorunumuz böyle olsa.
evet haklısınız , konu sahibi istemiyor . annesi buna saygı duymalı o ev de tek yaşamıyor. sınav olmasa bile istemeyebilir. sevmememeiş zamannında .sevmediği bi insanla evde yaşamak zorunda bırakılımamalı bi kişi. seneye sınav kazanır gider olurKonu sahibi Bu organizasyonu yapamıyorsa (annesi yüzünden) duruma göre değişikliğe gitmek en mantıklısı. Ben çözdüğüm teste, bitirdiğim konuya bakarım. Herşeyin dört dörtlük olmasını beklesek hiçbir sınava çalışmazdık.
İşte diyorum ki yolda giderken karşımıza duvar çıkınca üstünden atlamıyoruz veya yol bitti deyip dönmüyoruz. Yolu değiştiriyoruz. Çözümü değiştireceksin bu kadar olay hale gelecek bir şey yok.evet haklısınız , konu sahibi istemiyor . annesi buna saygı duymalı o ev de tek yaşamıyor. sınav olmasa bile istemeyebilir. sevmememeiş zamannında .sevmediği bi insanla evde yaşamak zorunda bırakılımamalı bi kişi. seneye sınav kazanır gider olur
Annenizle konuşun ses mevzusunu dikkat ederler durumu anlatın . Tam tersi yönde hareket etmenizi gerektiren birşey yok bence .Bu arada 8 yıl önce kpssye girmiştim bendeaslında gözümde büyüme sebebi pandemide bir süre annem çalışmadı, ben aşırı hassas mıyım bilmiyorum ama sürekli kahvaltıyı geç yaparlar sesi tamamen odamda sürekli annemi birileri arıyor bağıra bağıra konuşuyor. tekrar işe girince sessizdi ev çok rahat çalışıyordum şimdi onlar her gün daha çok ses yapacaklar. son şansım gibi hissettiğim için de bu konuyu baya kafama takıyorum
aramızda bir bağ oluşsa belki ben de böyle hissederdim ama malesef pek görmeyince oluşmadı..Ya ben anneannemi o kadar özledim ki bu konuya gözlerim dolmadan yorum yapamam sanırım.
![]()
Ya aynısını söylüyorum da kime söylüyorum.
İnsani özellikler, vicdan, akıl, sorun çözme yeteneği ve zeka her ne hikmetse bir bütün ve maalesef biri yoksa diğeri de olmuyor. Yoksa işyerlerinin o rezalet karmaşıklığına nasıl dayanır insan.
Yemin ederim verilen emeğe anlatılan lafa yazık. Zeka önemli şey. Karşındakinin sözlerini algılayabilmek de çok ayrı bir şey.aynen bazen görmemek duymamak için kalkıp tuvalete gidiyorum. dışarı çıkıp beş dk nefes alıyorum.
gelen vatandaş işi bilmeyebilir, saygısız olabilir bunlar da zor evet ama gidiyo bitiyo.
sürekli sıkıntılı insanlarla çalışmak çok zor. özellikle çözüm üretemeyince.
bugün bi memur için belki on kez emekli olsa da vatandaş da biz de kurtulsak dedim. yok yani adamın anlaşılacak hiç bir yanı yok. ocakta emekli olacakmış inşallah olur![]()