• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anneannemi evde istemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Annen yaslansa, sen anneni kışı yanında geçirmek için çağırsan, kızın anneni istemese, ne hissederdin, annene karşı mahcup olur muydun? Empati yap.
açıkçası böyle düşününce mahçup olmayı geçtim kahrolurum, anneannemle aramızda pek bir bağ oluşmadı o yüzden duygusal yaklaşamadım, bir de annem kinlenmiyor ama ben anneme dediği yaptığı şeylere kinleniyorum istemesem de. annemle de babamla da konuşacaktım da şimdi üzüldüm bişey demicem sanırım

KPSS senesinde çalışırken yoldaki misafiri geri döndüren biri olarak sınav stresinin ne olduğunu iyi biliyorum. Misafiri normalde sevmem sınav zamanı hiç sevmem. Anneniz evlatlık görevini yapsın evet ama sizin sınav senenizde sizden yana durmalıydı. Siz de kızısınız. Ben sizi haklı buluyorum. Dik durun.

aramızda bir bağ oluşsa belki ben de böyle hissederdim ama malesef pek görmeyince oluşmadı..

bu sizin en büyük şansınız. iyi değerlendirin. ben babaannemle çok oturdum ders çalıştım lise üniversite zamanları.
anneanneme gidince onla da hem oturup hem çalışırdım.

gülmeyi seviyorsa hoş sohbetse hele, belki de hayatınızda hatırlayacağınız en güzel zamanlar olacak

Neden daha bu kadar gelmeden sıkıntı yaptın ki kendine annenin annesi sonuçta sen istemesende evlat olarak annenin sorumluluğu var tıpkı ilerde senin annene olduğu gibi senin evladinda böyle düşünse tepkin ne olur bı de bu açıdan bak olaya biraz

Neden daha bu kadar gelmeden sıkıntı yaptın ki kendine annenin annesi sonuçta sen istemesende evlat olarak annenin sorumluluğu var tıpkı ilerde senin annene olduğu gibi senin evladinda böyle düşünse tepkin ne olur bı de bu açıdan bak olaya biraz
pandemi döneminde sürekli gürültü oluyordu evde şimdi annem işten çıkınca yine aynı şeye dönücez diye korkuyorum, düzenimi oturtmuştum sessiz sessiz çalışıyordum, bize de muhtaç değil ki o yüzden konuşsam mı kararsız kaldım bi yanım diyor konuş kalsın ama 6 ay değil bi yanım diyor annem üzülür mü

sizin çocğunuz anneniz için sizin gibi düşünse ne hissedeceksiniz. kadın napsın ? siz ayrı eve çıkın ozaman. idare etmek zorundasınız bi yerde. annenız ıcın duşunun en azından.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X