Anneannemin Takıntılı Davranışları

Anneannenin hemen ağlaması çok korkunc ya. Koskoca öğretmen olmuş ama hala eski kafalilar gibi huzur evine karşı falan.
Planı torunun evine yerleşmek ne kadar ayıp

Planin ne peki ? Anneannenle bjr ömür yaşamak mı ?

Siz kendinizi sevin önce. Bir paikoloğa gidin. Durumunuz iyi değil, sevgi adı altında ihmal edilmiş siniz farkında bile değilsiniz

Üzgünüm ama bu böyle gitmez. Anneannenizin evlatları varken size de düşmez. Zaten kendim yaşarım dediğine göre bakıma muhtaç değil diye anlıyorum.

Anneannem benim de canımdır ama sizin de bir hayatınız var. Yarın Birgün evlenmek istediğinizde sizi yine manipüle edecek görünüyor. Onun bu yaşam şekli sizin yaşamınıza ipotek koyuyor

Anneanneniz sizin sorumluluğunuzda değil. Evlatları düşünsün. Evet emek vermiş olabilir ama bu kadar baskı çok fazla.

açıkçası insan etrafındakilere davranışlarıyla yaşlılığına yatırım yapıyor ve anneannenin yaşlılığa yatırımı iyilikle güzellikle olmamış ona rağmen sen bu kadar sineye çekmişsin ki senin hiçbir suçun yok ayrıca maddiyatla kimse kimseyi kendine bağlayamaz o ayrı duygusal paylaşım apayrı bir şey hele bu konuda vicdan azabı çektirmek korkunç benzer modeli de bende var ikisi çok ayrı birinci elden biliyorum bunu para üstünü kapatamıyor bazı şeylerin belki kendi de bilinçsiz olabilir böyle davranırken ama daha ne kadar çekeceksin ilaç kullanacak seviyeye gelmişsin çözüm ilaç değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…