- 28 Mayıs 2017
- 118
- 92
- 13
- Konu Sahibi Umutsuzvakaa112
-
Insaallah canim yaa Allaha havale ediyorum.ya boyle iki yuzlu insanlari.. dusunebiliyomusun hicbiseyden haberim yok arkamdan neler ceviriyolarCanım benim bende anlamaya çalışıyorum ona göre sana yardım etmek istiyorum peki şu aşamada bı sabret bakalım zamana bırak umarım herşey gönlünce olur
Aynen canım attığı adımın arkasında durmalı.Ama evini terketmis dusunsene senin herhangi bi yanlisindan dolayı eşin düşünmek için evden gitse ne hissedersin o adam şuan terkedilmis hissediyo kendini üstelik daha karektari oturmamış toy bı adamdan bahsediyoruz hı başta evet hata yapmış ama okuduğum kadarıyla adam silmiş bazı yerlerden şuan eğer kendisi arar yada birini gonderirse yanlış üstüne yanlış yapmış olur beklicek o arayana kadar su akar yolunu bulur
Hepsi öyle canım bak yine seninkiler annenlerle paylaşmış benim tam 6 tane evlenmimis yaslarida epey olgunlasmis gorumcelerim var benim yüzüme canım cicim arkamdan eşimi dolduruyolar ben dört senelik evliyim neler çektim tahmin bile edemezsin hatta boşanmak için kaçtım ama olmadı üstelik aşiretler inan hepimizin hayatı çok zor Allah herkesin yaptiklarini ayaklarina dolastirsin ne diyimki sen şimdi sabret zamana bırak inan su akar yolunu bulur kaderde ne varsa olur şuan yapman gereken sadece beklemek Allah yardımcın olsunInsaallah canim yaa Allaha havale ediyorum.ya boyle iki yuzlu insanlari.. dusunebiliyomusun hicbiseyden haberim yok arkamdan neler ceviriyolar
Saol bitanem zaten amacim ayrilik olsa cekemem desem bitti derdim aradigimda.. ya ona ve kv bi ders olur duzelirler yada hakkimda hayirlisi buymus diyerek bosanmis olucaz. Allah biliyo ya bosanmayi istemem hayatimdaki ilk erkek esim yasanmisliklarimiz var canimi yakan ama olmuyosa da adam umursamiyo bitsin diyosa da hayirlisi diyip hayata kaldigi yerden devam etmekten baska bi secenegim kalmiyoCanım benim gitmekle iyi yapmışsın, aramazsa da aramasın böyle hayat mı çekilir! İnsanın ailesini görmesi sevmesi kadar normal ne olabilir ki hayatta.. benim eşimde seninki gibiydi ben gidemedim de annemleri aradım almaya geldiler benimki kapı kitlemeler tövbe etmeler, şimdi daha iyiyiz şükür.. sen de geri adın atma yoksa iyice abartırlar
Evet canim.duayi bana da soylermisin lutfenDuaya inanır mısın bilmiyorum ama yaşlı bi teyze bana bi dua önermişti ben onu okuyorum yüzüne çaktırmadan,daha mantıklı ve merhametli davranıyor, yanında olmadığında da resmine ya da gözünde canlandırarak okuyabilirsin
Ya bak sabretmenin mukafatina inandim.omrum boyunca.. ve bir yil boyunca hatta nisanlilik.donemi de dahil hep sabreden taraf alttan alan taraf oldum ama ben bunu yaptikca onlar bir adim.daha ileri gitti buraya tasinirlarsa ayni evde oturacaklar benimle ailesini silecek.bu eve gelin geldi ailesi kim ki diyene kadsr herseye sabrettim.idare ettim ama ne yaparsam yapiim kv sadece bir kelimesi butun herseyi altust ediyo .. ailemden uzKta yasiyorum annemle kardrslerimle tlfnda knsblyrm sadece .. kendisi ise hep benden gizli knsr esimle saatlerce size soruyorum.hangi anne ogul hergun 1. Bucuk saat tlfnda konusur ve bu masum.konusmaysa bunu arama kaydindan siler ve bu konusmanin oldugu gun eve gelip ortda hicbisey yokken su bardaginin sekline takilip kavga cikarir ... gercekten gucumun tukendigini hissettigim icin gelmeyi tercih ettim ki orda kalsaydim o gun esim gelmeden kendime bisey yapardim .. cunku beni bu kadar caresiz biraktilar.. duzgunce dile getiruyorum olmuyo anlatiyorum olmuyo karsisinda konusuyorum cene yapma oluyo ama artik ben tukendim.. fedakarlik yapan taraf hep ayni kisi olunca gucun de kalmiyo bundan sonrasi nasip Rabbim hakkimizda hayirli olan neyse onu nasip etsin insaallah .Kayinvalide 1 aydir bende esim hep onunla ilgilenip cocuk gibi seviyor ve bana cocuklara ise kiziyor
Bir sure sonra kucuk oglan babadaki bu degisikligi babaanneye baglayip ona zahmet veriyor
Ben yapma desemde faydasiz benide dinlemiyor bugun basbas bagirdi sesi hala kulagimda
Sen annene cok nazik davraniyorsun onu seviyorsun ve o gelince bize kotu davraniyorsun .....
Hatta aksam ogluma diyor (oglum gene yaramazlikta ben balkondayim sesi duyuyorum) ki bunu sana annenmi yap dedi
Anlasilmaz bi tavir ve artik benimde tahamulum bu ayrimciliga karsi tukendi
Esimle anne gidene kadar fazla muhattap olmuyucam
Sanada tecrubeli bir gelin olarak sunu soylemeliyim biraz tahamulunu artirmalisin yillar bana bunu ogretti
Esini oldugun gibi kabullen ve sorunlari biraz sakince coz
Bak demissinki benim aileme duskunlugumu.... bak iste sende ailene duskunsun
Neden o anneci olmasin
Hani rahatla diye diyorum herkesin kendi ailesi
15 gun cok uzun bir sure ve busurec sizi ayirabilir o aramiyorsa sen ara kayin validede iyice verirse coskuyu yuvan yikilir hiicc gerek yok
Biraz savasci olmalisin madem seviyorsun esini icine atip sureci daha sakin gecir
Zaten izin almisti 1ay sonra gelicektik 15 gun sonra gelicek burayaKafa dinlemeye giderken şöyle deseydiniz keske ben gidiyorum 1 hafta kafa dinleyecegim sen haftaya gelip alırsın
Evet canim.duayi bana da soylermisin lutfen
Şu yazdıklarına bir bak. Kendime bir şey yapardım, çıldırdım... Bir insan evladı için şu hırpalanmayı, eziyeti kendine yapmaya değer mi?Ya bak sabretmenin mukafatina inandim.omrum boyunca.. ve bir yil boyunca hatta nisanlilik.donemi de dahil hep sabreden taraf alttan alan taraf oldum ama ben bunu yaptikca onlar bir adim.daha ileri gitti buraya tasinirlarsa ayni evde oturacaklar benimle ailesini silecek.bu eve gelin geldi ailesi kim ki diyene kadsr herseye sabrettim.idare ettim ama ne yaparsam yapiim kv sadece bir kelimesi butun herseyi altust ediyo .. ailemden uzKta yasiyorum annemle kardrslerimle tlfnda knsblyrm sadece .. kendisi ise hep benden gizli knsr esimle saatlerce size soruyorum.hangi anne ogul hergun 1. Bucuk saat tlfnda konusur ve bu masum.konusmaysa bunu arama kaydindan siler ve bu konusmanin oldugu gun eve gelip ortda hicbisey yokken su bardaginin sekline takilip kavga cikarir ... gercekten gucumun tukendigini hissettigim icin gelmeyi tercih ettim ki orda kalsaydim o gun esim gelmeden kendime bisey yapardim .. cunku beni bu kadar caresiz biraktilar.. duzgunce dile getiruyorum olmuyo anlatiyorum olmuyo karsisinda konusuyorum cene yapma oluyo ama artik ben tukendim.. fedakarlik yapan taraf hep ayni kisi olunca gucun de kalmiyo bundan sonrasi nasip Rabbim hakkimizda hayirli olan neyse onu nasip etsin insaallah .
Canım o duayı banada gonderebilirmisinCanım özel mesajla gönderdim, inşallah faydası olur
veee sen hala bu ese üzülüyosun bence sevinmelisin ne mal oldugunu ögrendin anlaki esin sen olmadan her kim olursa olsun onları dinliyo seni umursamıyo 15 gun aramaması baya buyuk bi olay esini seviyo olabilirsin ama barısmak istiyosan ki bence istememelisin baya geri cek kendini o simdi arasa sende 15 gun cvp vermeIste sorun bu ya zaten kv sozle ikna edemiyosa yalanlarina aglayarak oda olmuyosa hasta numarasi yaparak ve esime yanlis da yapsa sen cok dogrusunu yapiyosun sen cok haklisin yapiyo iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?