Anneci erkekler evlenmesinnn !!!!

Aynen canım attığı adımın arkasında durmalı.

Insaallah canim yaa Allaha havale ediyorum.ya boyle iki yuzlu insanlari.. dusunebiliyomusun hicbiseyden haberim yok arkamdan neler ceviriyolar
Hepsi öyle canım bak yine seninkiler annenlerle paylaşmış benim tam 6 tane evlenmimis yaslarida epey olgunlasmis gorumcelerim var benim yüzüme canım cicim arkamdan eşimi dolduruyolar ben dört senelik evliyim neler çektim tahmin bile edemezsin hatta boşanmak için kaçtım ama olmadı üstelik aşiretler inan hepimizin hayatı çok zor Allah herkesin yaptiklarini ayaklarina dolastirsin ne diyimki sen şimdi sabret zamana bırak inan su akar yolunu bulur kaderde ne varsa olur şuan yapman gereken sadece beklemek Allah yardımcın olsun

Yaa arkadaslar niye bu ahkam kesmeler acabaa tamam bekleyebilirdim isten gelmesini pekiii ben arayip olanlari ogrendim gidip kafami dinlicem sende kendine zaman vermis olursun dediginde niye durdurmak icin bisey yapmadi gitme demedi bekle geliyim konusalik demedi tamam dur bekle o zaman ben gelip seni yolcu ediyim demedi o kadar yoldaan geldim.öldün mu kaldin mi diye arayip sormadii ben 1 yildir bu adama biz aileyiz digerleri bizim anne babamiz ve sevdiklerimiz evimize benim ailem dahi olsa mudahaleetmelerine musade etme gidip benim anneme kendi annene bize dair seyler anlatma adamla ufak bi tartisma yasarsinn konu ne olursa olsun kv haberi olur doldurur doldurur annemin ustune salar oda annemi arar boyle oldu soyle oldu diye ki bu durumu eve aldigim ufacik bi esya icin yasadigimiz bi tartismada bile yapti yanii soze bu kadar soyluyorumm.... evimi biraktim onu biraktim ciktim geldimm evet o terkedilmis adam huznundeyse bende aldatilan yuzune gulunup arkasindan kuyusu kazilan sirf sindirebilmek icin ailesiyle tehdit edilen siliceksin teklifi yapilan bi kadin olarak ciktim geldimmm bu kadar kolay ama o adamda uzuluyo demek yerine ulan kocam aynisini bana yapsa ben neler yapardim.diye dusunmeden verilen cevaplar can yakmaktan otesi degil.

Canım benim gitmekle iyi yapmışsın, aramazsa da aramasın böyle hayat mı çekilir! İnsanın ailesini görmesi sevmesi kadar normal ne olabilir ki hayatta.. benim eşimde seninki gibiydi ben gidemedim de annemleri aradım almaya geldiler benimki kapı kitlemeler tövbe etmeler, şimdi daha iyiyiz şükür.. sen de geri adın atma yoksa iyice abartırlar

S
Saol bitanem zaten amacim ayrilik olsa cekemem desem bitti derdim aradigimda.. ya ona ve kv bi ders olur duzelirler yada hakkimda hayirlisi buymus diyerek bosanmis olucaz. Allah biliyo ya bosanmayi istemem hayatimdaki ilk erkek esim yasanmisliklarimiz var canimi yakan ama olmuyosa da adam umursamiyo bitsin diyosa da hayirlisi diyip hayata kaldigi yerden devam etmekten baska bi secenegim kalmiyo

Aynen öyle bu yaşa kolay gelmiyor kimse ve hayat altın tepsi ile imkanlar sunmuyor her zaman ve ailemiz her zaman yanımızda olan insanlar sonuçta, kayınvalidemize de saygı gösteririz tabi ki ama o da sevgi göstermeli, eşin aradaki mesafeyi ayarlamalı, yok öyle hem pastam kalsın hem karnım doysun Sorumluluğunu almalı bence

Duaya inanır mısın bilmiyorum ama yaşlı bi teyze bana bi dua önermişti ben onu okuyorum yüzüne çaktırmadan,daha mantıklı ve merhametli davranıyor, yanında olmadığında da resmine ya da gözünde canlandırarak okuyabilirsin

Bencede gitmekle iyi yapmıssın. Sonuçta uzun bir süredir çözemediğin bir durumla daha fazla başa çıkamadığın için uzaklaşmak istemissin. İçten içe beklentilerin olmuş dur konuşslım gitme falan gibi.. sonrası hayal kırıklığı olsada.. kv yüzüne seni seviyorum demiş ama eşine sürekli eksiklerinden yanlışlarından bahsetmiş olmalı. Kv kendi eşinin tarafını uzak tutmayı başarmış aynısı sanada yapmaya çalışmış. Sen şimdi bir adım atarsan onun istediği sekilde yaşamayı kabul etmiş olacaksın. Ne münasabet aileni silmek yok saymak. Eşin olgulaşmamış bir adam üzgünüm ama barıssanız bile sorunlarınız devam eder.

Girmekle iyi yapmissin kesinlikle arama bekle bakalim eğer hatasını almazsa zaten ortada yuva diyr birsey yoktur. Benimde eski nisanlim bu şekildeydi annesi de sizin kayinvalidenizin bir üst modeliydi çok şükür evlilikle sonuçlanmadi ki sonuclansaydi da bosaltirdi beni eminim.

Kv ve eşlerimiz çok benziyor. Kısacası özet geçeyim kendi durumumu. 18 gün aramadı annemdeyken eşim. Ki 1 yıllık evliydim ve ilk defa annem ameliyat olduğu için gelebilmiştim. Dönme vaktim geldiğinde uçaktan iner inmez eski eşim surat yapmaya başladı annesiyle nöbetleşe. Sonuç birkaç ay sonra geçinemedik ve boşandım. Temel sebep histerik annesi.

Sen kavuktan çıkmadın ne demek aileni sileceksin bu kabul edilebilir bişey değil. Kendini toparla ve güzelce eşine durumu anlat. Senin açından ailen ne ise benim açımdan da kendi ailem odur de.

Allah yardımcın olsun zor bir durum.

Kafa dinlemeye giderken şöyle deseydiniz keske ben gidiyorum 1 hafta kafa dinleyecegim sen haftaya gelip alırsın

Kayinvalide 1 aydir bende esim hep onunla ilgilenip cocuk gibi seviyor ve bana cocuklara ise kiziyor
Bir sure sonra kucuk oglan babadaki bu degisikligi babaanneye baglayip ona zahmet veriyor
Ben yapma desemde faydasiz benide dinlemiyor bugun basbas bagirdi sesi hala kulagimda
Sen annene cok nazik davraniyorsun onu seviyorsun ve o gelince bize kotu davraniyorsun .....
Hatta aksam ogluma diyor (oglum gene yaramazlikta ben balkondayim sesi duyuyorum) ki bunu sana annenmi yap dedi
Anlasilmaz bi tavir ve artik benimde tahamulum bu ayrimciliga karsi tukendi
Esimle anne gidene kadar fazla muhattap olmuyucam

Sanada tecrubeli bir gelin olarak sunu soylemeliyim biraz tahamulunu artirmalisin yillar bana bunu ogretti
Esini oldugun gibi kabullen ve sorunlari biraz sakince coz
Bak demissinki benim aileme duskunlugumu.... bak iste sende ailene duskunsun
Neden o anneci olmasin
Hani rahatla diye diyorum herkesin kendi ailesi

15 gun cok uzun bir sure ve busurec sizi ayirabilir o aramiyorsa sen ara kayin validede iyice verirse coskuyu yuvan yikilir hiicc gerek yok
Biraz savasci olmalisin madem seviyorsun esini icine atip sureci daha sakin gecir

Ya bak sabretmenin mukafatina inandim.omrum boyunca.. ve bir yil boyunca hatta nisanlilik.donemi de dahil hep sabreden taraf alttan alan taraf oldum ama ben bunu yaptikca onlar bir adim.daha ileri gitti buraya tasinirlarsa ayni evde oturacaklar benimle ailesini silecek.bu eve gelin geldi ailesi kim ki diyene kadsr herseye sabrettim.idare ettim ama ne yaparsam yapiim kv sadece bir kelimesi butun herseyi altust ediyo .. ailemden uzKta yasiyorum annemle kardrslerimle tlfnda knsblyrm sadece .. kendisi ise hep benden gizli knsr esimle saatlerce size soruyorum.hangi anne ogul hergun 1. Bucuk saat tlfnda konusur ve bu masum.konusmaysa bunu arama kaydindan siler ve bu konusmanin oldugu gun eve gelip ortda hicbisey yokken su bardaginin sekline takilip kavga cikarir ... gercekten gucumun tukendigini hissettigim icin gelmeyi tercih ettim ki orda kalsaydim o gun esim gelmeden kendime bisey yapardim .. cunku beni bu kadar caresiz biraktilar.. duzgunce dile getiruyorum olmuyo anlatiyorum olmuyo karsisinda konusuyorum cene yapma oluyo ama artik ben tukendim.. fedakarlik yapan taraf hep ayni kisi olunca gucun de kalmiyo bundan sonrasi nasip Rabbim hakkimizda hayirli olan neyse onu nasip etsin insaallah .

Şu yazdıklarına bir bak. Kendime bir şey yapardım, çıldırdım... Bir insan evladı için şu hırpalanmayı, eziyeti kendine yapmaya değer mi?
Yaşıtların, bir sürü insan şu an sokakta mutlu, neşeli, huzurlu, eğleniyor. Nice kadın şu an bir sürü iş başarıyor, kendine zaman ayırıp hobileriyle uğraşıyor, kahkaha atıyor?
Bir de şu yazdıklarına, kendini ne hale getirdiğine bak, kendine zarar verecek kadar çıldırmış, mutsuz, huzursuz, hayatını bir kadın ve bir adamla pespaye etmiş, küçücük bir dünyaya hapsolmuş.
Ey kadın, dışarıda hayat var, çok kısa ve beklemeyen türden. Göz açıp kapayana kadar bitecek yakında, neredeyse yolun yarısındasın bile zaten.
Kendine bunu yapma. Şu an kahkaha atan insanlardan biri olmak için, kendini içine hapsettiğin bu küçük dünyadan, dertlerden uzaklaş. Kurtul, adamdan da, ana veremediği hayattan da.
Çok daha iyisini bulabilirsin, dersini al, denedim, olmadı de geç.
Seni mutlu edecek sevgi ve şefkat dolu binlerce adam var sokaklarda.

Iste sorun bu ya zaten kv sozle ikna edemiyosa yalanlarina aglayarak oda olmuyosa hasta numarasi yaparak ve esime yanlis da yapsa sen cok dogrusunu yapiyosun sen cok haklisin yapiyo iste
veee sen hala bu ese üzülüyosun bence sevinmelisin ne mal oldugunu ögrendin anlaki esin sen olmadan her kim olursa olsun onları dinliyo seni umursamıyo 15 gun aramaması baya buyuk bi olay esini seviyo olabilirsin ama barısmak istiyosan ki bence istememelisin baya geri cek kendini o simdi arasa sende 15 gun cvp verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…