Anneci erkekler evlenmesinnn !!!!

Arkadaşım 5 yillik evliyim biz yakinda oturuyoruz ama yinede herseyimize karisan yetisen bir kaynanam var benimde.ikinci gebeligim su an.kaynanam bi gun bana geldi aksamina kocami arayip karin beni istemedigini soyledi bana bidaha gelmeyin deyip kapatms.esim eve geldi kavga gurultu bana bi damla inanmadi annesine inandi oysaki asla demedim ben oyle bsy.aksamina kanamam basladi hastaneye yatirildim.su an bir hafta oldu kanamam ve riskim devam ediyor. Esim tabiki bin pisman annesine arayip kizmis birdaha karimi sana getirmeyecegim bende gelmeyecegm demis.esimle aramizi duzelttik ama kaynanam benim icin bitti artik.diyecegim şu ki ben asla evden ayrilmadim senin hatan evi terk etmen.dayak tokat olsa git derdim ama kocani evde yalniz birakirsan zaten iyice doldururlar onlar hata etmissin ayrilmamaliydin evden.bence evine git kocanla konus yoksa doldururlar biter bu.canim üzülme artk evlisin fedakarlik yapman gerekiyor

Eşin arayacak kapasitede olsaydı anasına bi dur derdi bunlar yaşanmazdı.

Meydanı kaynoşa bırakmışsın bildiğin.

Aynısını yaşamadım ama evden gitmeyerek kıyısından döndüm, ben olsam gitmezdim. Allah yardımcın olsun.

Ah canım kıyamam çok geçmiş olsun Allah yardmcn olsun biter inşallah kanaman..

Cok gecmis olsun canimm... inan bi adimi hakedecek olsalar gurur evlilik hicbisey umursamadan ararim. Ama onlar o kadar umursamaz ki hadi esim aramadi kv kp kimse demiyo ki bizim gelinimiz nerde bu kadar igrenc insanlarmis yaa esim de suan kendine ediyo o bunlari yaptikca ona olan sevgimi de kaybediyorum sanirimmm

Ki esimin ve ailesinin bu kadar rahat olmasinin tek sebebi o geri doner gelir bosannayi goze alamaz ailem bosanma konusunda biraz katidir. Ailesi kabullenmez bosanmasini elleriyle getirirler diye dusunuyolar simdi ama bu defa ailem de bende kararliyim eger duzelmezse bitmesini goze aldim.. cubku kocamla degil kv ile evliyim resmen..

Geri adım atmanı istemem , şahsen. Bu sefer de tamam yaa napalım bunlarda böyle , ben eşimi seviyorum kabullendim diye evine dönersenn ; onların istediklerini altın tepside önlerine sunarsın.
ha başlığa gelince , keşke bir testi falan olsada yaptırsak , annecimi değilmi öğrenipte evlenebilsek...

Aynen oyle canim zaten bu yuzden kararli durmaya calisiyorum ama bu umursamazliklarina cildiriyorum umarim hersey guzel olur yoksa boyle bi omur gecmez bunu daha da iyi anliyorum artik

ayni benimki gibi senin kocan.ben suan kaynanama adim attirmiyorum evime.umarim duzelirsiniz canim.
Insaallah canim ya dualarinizda beni de unutmayin cok zor bi surec dayanamiyorum.. 2 dk iyiysem 5 saat kotuyum kac gundur uyumuyorum 15 gunde 4 kilo verdim tek uzuldugum sey bunu hakedicek ne yaptim da bunlari yapiyolar bana

Insaallah canim ya dualarinizda beni de unutmayin cok zor bi surec dayanamiyorum.. 2 dk iyiysem 5 saat kotuyum kac gundur uyumuyorum 15 gunde 4 kilo verdim tek uzuldugum sey bunu hakedicek ne yaptim da bunlari yapiyolar bana
canim takma kafana gez dolas hersey olacagina varir.senin kotu durumda olduğunu gorseler sevinirler firsat verme o kocayi da surundur derim.

Evet evlenmesinler. Sizde anneci erkeklerle evlenmeyin evli kalmayin.
Dunyada onca mantikli dert edinecek cozum bulunacak birseyler uretecek katki olunacak seyler varken boyle sacma sapan psikolojide olan insanlarla hayatinizi heba etmeyin.

Bu anne sorunu tek turkiyede yasanan birsey de degil. Avrupada bile var.
Hamile gelinine sen sadece tasiyicisin o cocuk benim ve oglumun cocugu diyen piskopat alman bir kadinin varligini duyduktan sonra ve daha niceleri ben bile korktum. Birde yabanciyla evlensem boyle sorunlar yasamam diye dusunurdum .
Resmen ruh hastasi anneler heryerdeymis.
Ama yabancilarin cogu annelerine izin vermiyor veya daha cok garipsiyor..bizimkilerine dogustan ana kuzusu olarak yetistirdikleri icin tik cikmiyor Sesleri.
Bence hic uzulme..hatta bosanmayi dusun.. Kurtulduguna sukredersin..yasanmaz yasatmazlar insani boyleleri..

Bu durumu yaşamadım ama yaşayanlar,
yaa nasıl dayanıyorsunuz?
Şahsen benim böyle kaynanam olsa saçını başını yolarım gibime geliyor.
Ama anneci erkek olunca bunu da yapamıyorsunuz sanırım.
Zor bir şey. Allah başa vermesin.

Onların istediği de zaten gidip saçını başını yolmamız ve bu yüzden daha da acitasyon yapıp oğullarıyla bizi düşman etmek benimki de çıldırıyor olduğu yerde ama 1 senedir hiçbir olayda arayıp da muhattap olmadım hiçbir yaptığına cevap vermedim ailem de aynı şekilde kesinlikle iletişime geçmiyoruz. Eminim kuduruyorlardır kocasıyla ikisi. Bence bu saç baş yolup ya da tartışıp onların seviyesine düşmekten çok daha zevkli :) oğlunu da benim aileme düşman etmek için yapmadığı şey kalmıyor ama ailem eşim geldiğinde çok iyi davrandıkları için eşimin ailemi istememek için elinde bir şey de olmuyor. Yine de ailesinin laflarından biraz etkilendiğini fark ediyorum tabii. Anası ben evdeyken aramaz hiç nasıl fiştekliyorsa artık hep işyerinde arar oğlunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…