tamm tatlim cok saolşimdi adamı gömmeyeyim durduk yere ama bazen doktorların farklı bir algısına ya da aklının dolu zamanına denk gelebiliyor, ateşi de düşmedi madem senin de bahanen olur götür bence hemen. ama bence enfeksiyonel bir şey çıkacak şişirme hiç kendini kötü düşünme canım benim. haber ver mutlaka bize de.
Yok olur mu 2 ay değil 36 saat demişti travma dru bebekler için. İlahi telaş yaptırdım sana dagercekten mi? bunu bilmiyordum
2 ay once yataktan dustu , ciddi carpmisti kafasini o zaman acile gitmistik hersey yolunda demislerdi
onunla alakasi olabilir mi acaba?
2 ay önce yataktan düşmesiyle alakası yoktur lütfen içinizi ferah tutun. Bence geçici bir kaymadır. İçime hiç kötü bir şey doğmadı. Ateşi de hastalıktan dolayıdır, üst üste gelmiştir sadece.
Birde ablam Allah korusun cocugunda birsey olsa doktor mu kurtaracak sanki bu durumdan? Durumu anliyorum ama ben gotururdum.. onemsiz birsey olsa bile sirf icim rahat etsin diye
Sağol canım. Ama çocuk işte hiç düşmeden büyüyeni yoktur heralde. Allah beterinden saklasın. Ben de acile gitmen taraftarıyım. Allah korusun ama doktor telefonda ne kadar anlamış olabilir çocuğun durumunu. Hiç bir şeyi yoksa da (inşallahiçin rahat eder
nasil atcamBana foto video birsey at istersen ben de burdan birilerine ulasmaya calisayim ya
cok gecmis olsun insallah biseyi yoktur kuzununBenim kizimda daha dun aksam uykusunda kafa ustu yere dustu .Su an takipteyim gayet normal davraniyor.Ama sizin gibi olsa bende endiselenirim.
amin cok tesekkur ederimYok olur mu 2 ay değil 36 saat demişti travma dru bebekler için. İlahi telaş yaptırdım sana da
Enfeksiyon olabilir şaşılık olabilir ama ateşden sanmıyorum
Acilin sana söyleceğide bu uzmanına götürün diyecekler ateşi de çok yüksek değilmiş. Bence içini ferah tut Allah dermansız dert vermesin canım
benim tarafta yok munecum ama esimin tarafini hic bilmiyoruz cunku yasayan hicbir akrabasi yokMilana22 çok geçmiş olsun ablacım, tüm sayfaları okuyamadım, sorulduysa ve cevap verdiysen şimdiden özür dilerim.
Aile de göz kası tembelliği nedeniyle göz kayması olan biri var mı? Genetik göz kası tembelliği yüksek ateşe bağlı olarak da kendini belli edebiliyor çünkü.
Korkma, umuyorum kötü birşey yoktur, doktorunuzunda söylediği gibi göz doktoruna gidersiniz, kesin teşhis koyulur.
Dur ozelden yaziyorumnasil atcam
Dünya göz de mutlaka bakarlar ben olsam önce acil e beyin röntgen i cektiririm.
Çok geçmiş olsun ben mutlaka gitmenizi oneriyorum.
Hangi sehirdesiniz ?
Cok sagolun.Su an iyi ,her zamanki gibi davraniyor.Hareketlerine dikkat ediyorum herhangi farkli bir sey olursa bende goturucem.cok gecmis olsun insallah biseyi yoktur kuzunun
O zaman acil beyin röntgen i isteyin.Sonra göz muayenesi olur . İnşallah önemli birşey yoktur.bodrum
burda yok dunya goz maalesef , en yakin hastane acibadem zaten toplam 3 hastane var
Ablacım, benim kızım 15 aylıkken yüksek ateşten havale geçirdi ve sonrasında her 2 gözde kayma oldu, nasıl korktuğumu hepiniz tahmin edersiniz, kendimi ikna edebilmek ve doğru teşhisten emin olabilmek adına 3 ayrı göz doktoruna götürdüm, hepsinin teşhisi göz kası tembelliğiydi, ilk sordukları aile de bu göz hastalığı var mı oldu, evet eşimin ailesinde vardı, genetik dediler, 7-8 belki daha ileri ki yaşlarda ortaya çıkabilecek bu sorunu geçirdiği havale öne çekmiş, doktor üzülmek yerine ne kadar şanslı olduğunuzu anlayın demişti, yaş ilerleyince ortaya çıksaymış görme kaybı da olabiliyormuş.benim tarafta yok munecum ama esimin tarafini hic bilmiyoruz cunku yasayan hicbir akrabasi yok
oyle birsey mi ki acaba
çok geçmiş olsun.bodrum
burda yok dunya goz maalesef , en yakin hastane acibadem zaten toplam 3 hastane var
Benim kizim 38,5 ta havale gecirdigi icin doktorum cok dikkat etmemi soylemisti.Onlara gore dusuk ateste havale gecirdigi icin tekrar etme riski daha yuksek oluyor.Ben buna katilmiyorum onlarin vucudu cok daha hassas. Goz ve cocuk doktoru olmasa bile genel olarak bir doktorun bakmasi yerinde olur. En iyisi temkinli davranmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?