Çocuk Hastalıkları anneler acil

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
tamm tatlim cok saol

Benim kizimda daha dun aksam uykusunda kafa ustu yere dustu .Su an takipteyim gayet normal davraniyor.Ama sizin gibi olsa bende endiselenirim.

gercekten mi? bunu bilmiyordum
2 ay once yataktan dustu , ciddi carpmisti kafasini o zaman acile gitmistik hersey yolunda demislerdi
onunla alakasi olabilir mi acaba?
Yok olur mu 2 ay değil 36 saat demişti travma dru bebekler için. İlahi telaş yaptırdım sana da
Enfeksiyon olabilir şaşılık olabilir ama ateşden sanmıyorum
Acilin sana söyleceğide bu uzmanına götürün diyecekler ateşi de çok yüksek değilmiş. Bence içini ferah tut Allah dermansız dert vermesin canım

Milana22 çok geçmiş olsun ablacım, tüm sayfaları okuyamadım, sorulduysa ve cevap verdiysen şimdiden özür dilerim.
Aile de göz kası tembelliği nedeniyle göz kayması olan biri var mı? Genetik göz kası tembelliği yüksek ateşe bağlı olarak da kendini belli edebiliyor çünkü.
Korkma, umuyorum kötü birşey yoktur, doktorunuzunda söylediği gibi göz doktoruna gidersiniz, kesin teşhis koyulur.

Birde ablam Allah korusun cocugunda birsey olsa doktor mu kurtaracak sanki bu durumdan? Durumu anliyorum ama ben gotururdum.. onemsiz birsey olsa bile sirf icim rahat etsin diye

kizlar cok tesekkur ederim iyi dileklerinize , simdi bi esimle konusucam olmadi tekrar doktorunu arariz , acile gidersek de haber vericem
valla kendim panik oldum sizi de paniklettim , vakit ayirsiginiz icin tesekkur ederim

amin cok tesekkur ederim

benim tarafta yok munecum ama esimin tarafini hic bilmiyoruz cunku yasayan hicbir akrabasi yok
oyle birsey mi ki acaba

çok geçmiş olsun.umarım ciddi bir durum değildir.
benim amcamın oglunda olmuştu .
aynı şey mi bilmiyorum ama göz tembelliği varmış.
bir süre diğer gözü kapatıp onunla bakmasını sağladılar.
kayma ciddi anlamda duzelmisti ama gözlük kullanıyor.
farklı bir durumda olabilir.
tekrar geçmiş olsun.

yahu kadını panikletmeyin 38,5 için acile gerek yok.
milana ateşi yüksek değil ancak göz kapağı düşmesi yinede ateşten olabilir. yalnız kayma o kadar ateşle olmaz.
ailede var mı şaşılık?
yoksa bile ille genetik olması gerekmiyor.
bak eline bir kalem al ve takip ettir takip ederken kayıyorsa göz tembelliği ve kayması vardır. telaş yapma

benim tarafta yok munecum ama esimin tarafini hic bilmiyoruz cunku yasayan hicbir akrabasi yok
oyle birsey mi ki acaba
Ablacım, benim kızım 15 aylıkken yüksek ateşten havale geçirdi ve sonrasında her 2 gözde kayma oldu, nasıl korktuğumu hepiniz tahmin edersiniz, kendimi ikna edebilmek ve doğru teşhisten emin olabilmek adına 3 ayrı göz doktoruna götürdüm, hepsinin teşhisi göz kası tembelliğiydi, ilk sordukları aile de bu göz hastalığı var mı oldu, evet eşimin ailesinde vardı, genetik dediler, 7-8 belki daha ileri ki yaşlarda ortaya çıkabilecek bu sorunu geçirdiği havale öne çekmiş, doktor üzülmek yerine ne kadar şanslı olduğunuzu anlayın demişti, yaş ilerleyince ortaya çıksaymış görme kaybı da olabiliyormuş.

Ben buna katilmiyorum onlarin vucudu cok daha hassas. Goz ve cocuk doktoru olmasa bile genel olarak bir doktorun bakmasi yerinde olur. En iyisi temkinli davranmak.
Benim kizim 38,5 ta havale gecirdigi icin doktorum cok dikkat etmemi soylemisti.Onlara gore dusuk ateste havale gecirdigi icin tekrar etme riski daha yuksek oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…