kv biliyor demek ki geleceğini çeklerin istemiş direk.
yemeklerinizi o yaptığına göre makul aslında ona vermeniz.a
senin kendi annenlerin maddi durumu nasıl.ihtiyaçları var mı.
çok muhtaçlarsa öncelik onlara verebilrdiniz tabi.
ama bi yandan da kv zaten size hazırlıyormuş aldıklarınızla iftar yemeklerini.
sen de ailene daha makul bir hediye yap.illa 700 tl olması şart mı
Sen şu markette annesinin şeylerini ödedi diye konu açan arkadaş değil misin? Arkadaş senin kayınvalidenle zorun ne.eşime ile bana her sene iş yeri ramazanda yardım yapıyor. benim ki daha az ama onunki bayagı bi iyi düzeyde.
bu sene de verilecek yardımları yazmışlar işte bi firmadan 250 liralık kıyafet marketten de 400 liralık alışveriş çeki.
geçen sene hem benim çekimi hemde eşiminkileri annesine vermiştik onunla yaşıyoruz nasılsa diye. sonuçta o yemek yapıyor hemde üstüne başına bişey alır vs diye..
az önce kv aradı oğlumun bana harika bi hediyesi varmış dedi bendee aaa ne almış falan dedim bu seneki çekleri bana veriyormuş yine dedi. bende sinirlendim bi anne sen misin bu sene de benimkine verilecek hepsi bizimki unutmuş öyle konuşmuştuk dedim.
kv de çok bozuldu. eşimi aradım biliyorum seninki diye konuştuk ama oğluşum yine annesine çek mi verecekmiş allah herkese senin gibi hayırlı evlat versin deyince bişey diyemedim seninkine de para veririz dedi ama bi anda pat diye 700 lira çıkarıp veremeyeceğimi kendide biliyor laf olsun diye işte.
öyle sinirlendim ki. her zaman bu böyle oluyor benim annem yok sanki biz her türlü yardımı hep kv ye yapıyoruz. tamam Allah var bana çok yardımı oluyor ama böylede yüzsüzlük olmaz ki iyilik yapacaksam da yapasım kaçıyor.
ben zaten marketlerden birini ( bana gelen yardımı ) yine kv ye verecektim iftar sofrasını o hazırlayacak diye ama şimdi acayip uyuz oldum onu da vermeyi düşünmüyorum. haksız mıyım ya anne bu sene pembesunun annesine vercez ama sana da market yaparız diyemez miydi ben mi fesatlık yapıyorum sinirlerim tepeme çıktı durduk yere.
Evet onda yemenize rağmen geçen eşin ödedi sen ayakkabı alamadın diye laf etmiştinberaber yaşamıyoruz aynı apartmandayız sadece her akşam olmasada yemeği onda yiyoruz genelde. ayın 1-2 haftası zaten evde durmuyor annesine falan gidiyor.
ama yinede onda yediğimiz için ona normaldede hep alırız.
bu seferki anneme gidecek onda hiç yemesekte öyle istiyorum. kv ye de yaparız yine bişeyler :)
Birde yemek yapmak o kodar kolaymi? İnsanin kac saati gidiyor.yemek yaparken cikan bulasiklarda cabasiSiz k.valideniz ile aynı evde yaşıyorsanız çeki k.valideye nasil vermiş oluyorsunuz ki? Kendinize almış oluyorsunuz.
Birde yemek yapmak o kodar kolaymi? İnsanin kac saati gidiyor.yemek yaparken cikan bulasiklarda cabasi
Aynı evde değil,aynı apartmanda yaşıyorlarmış.Yaa siz kasada annesine 100 tl lik alışveriş yaptı diye bozulan insan değil misiniz yani. Hatta kaynananız ödemek istemiş izin vermemişti eşiniz. Şimdi de bu konu yani. Onunla yaşıyormuşsunuz ona verebilir. Ayrıca sizin o şekilde cevap vermeniz hiç yakışık almamış. Bir anne sen misin demek ne demek yaa çok ayıp bir kere. Sizin bu kaynanayla alıp veremediğiniz nefretiniz ne yaa sürekli bir konu ve hep konu maddiyat. Hem sizin ailenizin ihtiyacı yoktur belki belki öyle bir yardıma alınırlar. Kaynananıza eşiniz ne yapsa en ufak bir şey bile zaten sizin gözünüze batıyor.
Aynı evde yaşıyorsanız zaten yardımı beraber kullanacaksınız onlardan sizde yiyeceksiniz öyle değil mi?
O değil de dikkat ediyorum dapembesu genel olarak kayınvaliden ile böyle kırıcı mı konuşursun?
Ben olsam senin tavrından rahatsız olurdum,açık söyleyeyim...
Yaa siz kasada annesine 100 tl lik alışveriş yaptı diye bozulan insan değil misiniz yani. Hatta kaynananız ödemek istemiş izin vermemişti eşiniz. Şimdi de bu konu yani. Onunla yaşıyormuşsunuz ona verebilir. Ayrıca sizin o şekilde cevap vermeniz hiç yakışık almamış. Bir anne sen misin demek ne demek yaa çok ayıp bir kere. Sizin bu kaynanayla alıp veremediğiniz nefretiniz ne yaa sürekli bir konu ve hep konu maddiyat. Hem sizin ailenizin ihtiyacı yoktur belki belki öyle bir yardıma alınırlar. Kaynananıza eşiniz ne yapsa en ufak bir şey bile zaten sizin gözünüze batıyor.
Aynı evde yaşıyorsanız zaten yardımı beraber kullanacaksınız onlardan sizde yiyeceksiniz öyle değil mi?
O değil de dikkat ediyorum dapembesu genel olarak kayınvaliden ile böyle kırıcı mı konuşursun?
Ben olsam senin tavrından rahatsız olurdum,açık söyleyeyim...
Aynı evde değil,aynı apartmanda yaşıyorlarmış.
Konu sahibi çalıştığı için akşam genelde kayınvalide de yemek yiyorlarmış
aa hatırlamadın mı sen. pembesunun kayınvalidesi çok fena yüzsüz. izinsiz anahtarla evine giriyordu ya. girme istemiyorum diyor yine giriyor. gelme diyor bütün ailesini toplayıp geliyor. müsait değiliz diyor kapıyı ittirip giriyor.
o yüzden bu kadın içerlenmez yani
Senin kayınvaliden kaşınmadıkça sen bir şey yapmıyorsun okuyorum konularını. O yüzden seni haklı buldum.
[B .!.:"Mayflower75, post: 46636682, member: 734300"]Pardon ama Türkiye'de yaşamadığım için bilmiyorum bu yardım çekleri herkese mi veriliyor yoksa sadece ihtiyaç sahiplerine mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?