Anneler bi bakabilirmisiniz lütfen

Defneminenes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2015
365
213
33
Kızım 20 aylıķ ve bu aralar aşırı huysuz hiç birşey yemek istemiyor.surekli mızmız asıl sorum acaba son azılarınımı çıkarıyor sizin bebekleriniz en son dişlerini hangi ayda çıkardı.ne gibi şeyler yaşadınız bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürker

En son ne zaman çıkardı hatırlamıyorum ama o dönem gerçekten sıkıntılı. 2.5 yaş civarı rahatlayacaksiniz.sabırlı olmak gerekiyor.20 dışı olacak sanırım toplamda.

Benim oğlum da 27 aylık. Son azıları çıkmadı henüz.
Benzer sıkıntıları biz de yaşadık ama geçiyor canım. 2 yaş sendromu olabilir kızının huzursuzluğunun sebebi.

En son ne zaman çıkardı hatırlamıyorum ama o dönem gerçekten sıkıntılı. 2.5 yaş civarı rahatlayacaksiniz.sabırlı olmak gerekiyor.20 dışı olacak sanırım toplamda.
Zaten 16 adet disi var 14 aya kadar 16 sını çıkardı son dört kaldı ama onlar ne zaman çıkacak bilmiyorum

Bizimkininkiler 2 yaş olmadan çıkmıştı 3 yaşında çıkaranlar da var

Çıktığını fark etmedik bile

Sizinki erken 2 yaş sendromu da olabilir

Bir de patavatsız tipler ayyy Bebek geliyor pabucu dama atılacak vs diye yanında konuşuyorsa onları da anlar çocuk

Bizimkininkiler 2 yaş olmadan çıkmıştı 3 yaşında çıkaranlar da var

Çıktığını fark etmedik bile

Sizinki erken 2 yaş sendromu da olabilir

Bir de patavatsız tipler ayyy Bebek geliyor pabucu dama atılacak vs diye yanında konuşuyorsa onları da anlar çocuk
Yok inanın hic oyle birşey yasamadık henüz ona kardeşi olacağını bile hissettirmedik elleri sürekli ağzında kaşıyor salyaları akıtıyor

Geçmiş olsun salya ishal ateş bazen kusma ve iştahsızlık varsa diş. Yoksa 2 yaş sendromu

Ishali var ama doktora görürdük kaka tahlilinde amip çıktı salya ve dislerini kaşıma var
Bebekler diş döneminde bağışıklığı zayıflar haliyle mikroplara açık hale gelir.
Eline soğuk salatalık verebilirsin dişlerini kaşır kemirir iyi gelir

19.ay itibari ile bambaşka çocuk oldi sanki saçlarım çok fazla beyazladi bu sürede fotoğraf larda bile çok belli çökmüşum artık ciddiyim. Şuan 27 aylık hala ayni. Son azilar 24.ay gibi çıktı .uyku yemek düzeni alt üst ve o karar veriyor yoksa çatışma yaşanıyor. Istisnasiz da herseye ağlayıp mizmizlaniyor. Konuşmaya tam baslamadi konuşunca sakinleyip daha az aglamasini umut ediyorum. .yani benim tecrübem bu yönde ..

19.ay itibari ile bambaşka çocuk oldi sanki saçlarım çok fazla beyazladi bu sürede fotoğraf larda bile çok belli çökmüşum artık ciddiyim. Şuan 27 aylık hala ayni. Son azilar 24.ay gibi çıktı .uyku yemek düzeni alt üst ve o karar veriyor yoksa çatışma yaşanıyor. Istisnasiz da herseye ağlayıp mizmizlaniyor. Konuşmaya tam baslamadi konuşunca sakinleyip daha az aglamasini umut ediyorum. .yani benim tecrübem bu yönde ..
Uykuda bi problemimiz yok ama yemek konusu resmen benide yaşlandırdı hiç vermesem açıktım diye gelmez verdiklerimide agzında tutuyor hele yemek istemesin asla çiğnemiyor bazen öyle bunalıyorum ki ağlıyorum sürekli hastalanıyor kafayı yemek uzereyim

Kızım 20 aylıķ ve bu aralar aşırı huysuz hiç birşey yemek istemiyor.surekli mızmız asıl sorum acaba son azılarınımı çıkarıyor sizin bebekleriniz en son dişlerini hangi ayda çıkardı.ne gibi şeyler yaşadınız bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürker
Sıcaktan olabilir benim oğlumda aynı şekilde maalesef

Benimkiler 32 aylik.su an cok uslular.ama gecen yilki halleri bir felaketti.sanirim ayla ilgili bir durum.seneye bambaska olacaklar.1 ay bile cok farkettiriyor.dislerle ilgili birsey diyemeyecegim.benimkilerin disleri tam ama ne ara tamamladilar bilemiyorum:rolleyes:sicaktan yemiyor olabilir.cunku tas versen yiyen oglum bu ara oyle

Benimkiler 32 aylik.su an cok uslular.ama gecen yilki halleri bir felaketti.sanirim ayla ilgili bir durum.seneye bambaska olacaklar.1 ay bile cok farkettiriyor.dislerle ilgili birsey diyemeyecegim.benimkilerin disleri tam ama ne ara tamamladilar bilemiyorum:rolleyes:sicaktan yemiyor olabilir.cunku tas versen yiyen oglum bu ara oyle
umarim sıcaktan degildir yoksa daha bu sıcaklar iki ay sürer kafayı yerim o zamana

Uykuda bi problemimiz yok ama yemek konusu resmen benide yaşlandırdı hiç vermesem açıktım diye gelmez verdiklerimide agzında tutuyor hele yemek istemesin asla çiğnemiyor bazen öyle bunalıyorum ki ağlıyorum sürekli hastalanıyor kafayı yemek uzereyim
Ağır bir orta kulak enfeksiyonu geçiriyor şu aralar. Kaç doktora sordum gittik yapacak bişey yok hasta olup vücut alisacak. Özellikle 2 3 yaş arası antibiyotik kullanımı da fazla oluyormus orta kulağın şeklinden ötürü o yaşlarda .yemek için de ben ardında koşmam hazirlarim ister yer ister döker ister masaya gelmez. Ama onun ulasabilecegi yerlere meyve kuruyemiş vs bırakıyorum ki istediğinde alıyor onlardan vitamini benimde içim rahat ediyor. Birde hasta olmadan birkaç gün önce çok çok huzursuz oluyor o yüzden de olabilir. .allah yardımcımız olsun inşallah

Back
X