Anneler bir bakabilir mi?

Viviane

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
464
569
128
Merhaba hanımlar, sizlere bir sorum olacaktı. Kanda gebelik testi için malum durum sonrası kaç gün geçmesi yeterli oluyor bir bilginiz var mı acaba? Heyecanlı ve sabırsızım, bazı yerlerde 1 haftada belli olur denilmiş ancak tecrübelerinizden faydalanmak istedim.

Adet on gun geciktikten sonra belli oluyor die biliyordum ama eczanedn bir test almıs bakmıstım dedigin gibi bir haftayms kan testinde belli oluyrmu bilniyrm

Merhaba hanımlar, sizlere bir sorum olacaktı. Kanda gebelik testi için malum durum sonrası kaç gün geçmesi yeterli oluyor bir bilginiz var mı acaba? Heyecanlı ve sabırsızım, bazı yerlerde 1 haftada belli olur denilmiş ancak tecrübelerinizden faydalanmak istedim.

kişiden kişiye değişiyor tatlım bıldıgım kdarıyla... benım 4 gun gecıkmıstı kanda cıktı :)

Şüpheli ilişkiden 10-15gün sonrası kanda , 21-25 gün sonra idrarda silik şekilde çıkar...

ilişkiden bir hafta sonra kanda çıkar diye biliyorum.ben ikinci kızımda adetime 2 gün kala öğrendim.sat 20 ocak idrar testi 18 Şubat öğrendim.iş çıkışı eczaneye gittim.testi aldım.sabahı bekleyemedim.silik falan değildi.ikinci çizgi hemen çıktı.

15

Back
X