- 29 Eylül 2014
- 464
- 569
- 128
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlşkiden yaklaşık 12 gün sonra belli olur ama kişiden kişiye nadir de olsa değişebilir bu durumkızlarbahsettiğim durum o değildi yalnız. ben ilişkiyi kastediyorum. Yine de cevaplar için çok teşekkür ederim
![]()
Bu bana çok yardımcı oldu çok teşekkür ederimİlşkiden yaklaşık 12 gün sonra belli olur ama kişiden kişiye nadir de olsa değişebilir bu durum
Allah iyiliğini versin yav....hangi ilişki bilemeyeceğim o yüzdenkızlarbahsettiğim durum o değildi yalnız. ben ilişkiyi kastediyorum. Yine de cevaplar için çok teşekkür ederim
![]()
Merhaba hanımlar, sizlere bir sorum olacaktı. Kanda gebelik testi için malum durum sonrası kaç gün geçmesi yeterli oluyor bir bilginiz var mı acaba? Heyecanlı ve sabırsızım, bazı yerlerde 1 haftada belli olur denilmiş ancak tecrübelerinizden faydalanmak istedim.
ilişkiden kaç gün sonra diyor konu sahibi!kişiden kişiye değişiyor tatlım bıldıgım kdarıyla... benım 4 gun gecıkmıstı kanda cıktı :)
ilişkiden kaç gün sonra diyor konu sahibi!
hahaha bende!kestiremiyorum acaba hangi ilişkiden kaç gün sonraydıhımm pardon pardon o zaman canım ben adetimin üzerine gördüm :) tam olarak kestiremiyorum :)
Kız öyle desene ozmankızlarbahsettiğim durum o değildi yalnız. ben ilişkiyi kastediyorum. Yine de cevaplar için çok teşekkür ederim
![]()
hahaha bende!kestiremiyorum acaba hangi ilişkiden kaç gün sonraydı![]()
evt benim oldu ,ALLAH olmayana versin isteyene tabiki!güzelmiş :) sen düşünme artık o kadarını![]()
15Merhaba hanımlar, sizlere bir sorum olacaktı. Kanda gebelik testi için malum durum sonrası kaç gün geçmesi yeterli oluyor bir bilginiz var mı acaba? Heyecanlı ve sabırsızım, bazı yerlerde 1 haftada belli olur denilmiş ancak tecrübelerinizden faydalanmak istedim.