K
KindLy
Ziyaretçi
- Konu Sahibi KindLy
-
kayınvalideyle gein olcak kişin mesajlaşmasını ilk kez duyuyorum tatlım.. hadi telefon eder haftada 1 gün görüşülürde mesalaşmak nebilim biraz garipsedim açıkcası.. Bence başlarda pek fazla sıkı fıkı içli dışlı olma derimm
iyilikten maraz doğar mesafeli olmanı tavsiye ederim..
ben yaptım o saflığı cunku arkmdan da laf duydum.
yuzuk takana kadar mesafeye devammmm
Evlenmeden, fazla görüşme, hatta hiç görüşme. Şimdiden sıkı fıkı olmaya gerek yok. Bayramda seyranda ara kutla yeter.
Ekek arkadaşın annesiyle mesajlaşmak falan bence ço anlamsız... ınsan arkadaşıyla mesajlaşır...
Eşimle flört ederken annesiyle telefonla konuştuğum tek şey bayram tebriği olabilir.. O bile eşimin aracılığıyla selam söyle benim adıma bayramlarını kutla derdim....
Nşandan 6 ay önce annesi rahatsızlandığı için tantım, çünkü fazla mrü kalmamıştı... Hastaneye geçmiş olsun ziyaretine gittim, bir buket çiçek götürdüm... O kadar...
Hiç gerek yok sıkı fıkı olup sürekli konuşmaya telefonlaşmaya mesajlaşmaya falan...
ya bu seferde ne samimiyetsiz kızmış derlerse of dertli başım :sinifsinif:
Ne yılışık kız diyeceklerine ,ne samimiyetsiz,soğuk bir kız demelerini tercih ederim ben .:umursamaz:
ben selam bile göndermedim hiççç :):):) konuşmamıştım bile
resmimi göstermiş nişanlım öle istemeye geliceklerdide ..kimi istemeye geliceklerdiii
görmediği etmediği kızmı oda garip olurdu ben dedim birkere geleyimde görsünler...öle gittim on dk
durdum çıktım istemeye geldiler babaıs istemede gördüü..
hiç samimiyetsizde demediler...
demem o ki ; laf sokacak insan istediği şeyden bulur laf söyler istediğin kadar çırpısanda söylemeyecke olan da söylemez...
buyrunnnnnnnnnBen sıkı fıkı olmazdım.Halini,hatrını sorar ,selam söylerdim.Cıvık cıvık ilişkilerden hoşlanmıyorum.Kötülük düşünmem,ama yanaşmam da.Evlenmeden önce eşimin annesine sadece selam gönderirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?