Anneler , gelinler hepinizden öneriye ihtiyacım var...

• Konu Sahibi Konu Sahibi KindLy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum içten cevaplarınız için . kendimi kastıgım dogru sonucta ilk defa böyle bir şey yaşıyorum ne yapıcagımı bilemedim :kedi:

düşünceleriniz yaşadıklarınız fikirleriniz cok şey kattı bana tekrar teşekkür ediyorum hepinize opuyorumnanaktan a.s.

Ne yılışık kız diyeceklerine ,ne samimiyetsiz,soğuk bir kız demelerini tercih ederim ben .:umursamaz:

Herkes aynı şeyi düşünmezki ama canım yaa ben mesela gelinimle tanışmak isterdim sonuçta her şekilde mesafe korumak önemli bence..Nabıza göre şerbet verilmeli..

Ben 4 senedir çıkıyorum ve tanıştımda erkek arkadaşımın ailesiyle şuana kadar hiçbirşeyde duymadım..Saygısızlığı,ciddiyetii bozmamak yeterli bence..

Gerçi yengesiyle tanışmıştım önceleri sonra annesiyle de tanıştımm
Çok utanmıştım tabiki hatta arada sırada arar,halini hatrını sorarım..İlerde birşey derlerse de çok güzel cevabımı yapıştırırım..

Sonuçta söylemeye meyilli insan herşeyi söyler,sadece beni arada resmiyet yokken aradı,sordu,geldi,gitti demez..

Ayrıca arkadaşım bi şekilde hitap etmen gerekmiyor ki
-Nasılsınız?
Demek yeterli bencee:1closedeyes:

valla benim kayınvalidemde ilk başta naptıysam illa samimiyet kurmaya çalıştı melek göründü aradı sordu geldi gitti sonrada canıma okudu hayatımı zindan etti iftira attı neler getirdi başıma yüzünede dedim öbür dünyada iki elim yakasında olucak Allah bilsin şimdi ne görüyorum ne sesini duyuyorum(evlenmeden önce yaptı bunları ) şimdi fırsatı yok çünkü eşim haddini anında bildiriyo ! ben uzak dur derim kesinlikle hemde ben ne şanslıyım nekadar iyi bi kadın diyodum bide akıllı sanırım kendimi ayakta uyuttu beni ..........inşallah seninki böyle çıkmaz ne diyim sen bilirsin genede...

uzak duuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..........hepsinden inan sonra başın ağrır....çok samimi olma ne şimdi nede evlenince...

CANIM BENDE ERKEK ARAKDŞIMIN AİLESİYLE TANIŞMAYA HİÇ NİYETİM YOKTU SONRA BUNUN ABLASI EVLENİYODU BİZİM 1 YIL DOLMAYA YAKINDI TABİ BU ANLATMIŞ AİLESİ FELAN AKRABALARI HERALDE SÜLLESİ BİLİYODU. ODADA RESİMLER FELAN ZATEN GELEN GİDENLERİ ÇOK GÖRMEYEN YOKTU HERALDE. SONRA DÜĞÜNE BEN İSTEMEDİM GİTMEYİ ÇOK ÇEKİNDİM SONRA ZORLA İKNA ETTİ Bİ ARKADAŞIMLA GİTTİM BEN SANIYORUM BEN Bİ KÖSEDE OTURURUM OLMDI TABİ. HERALDE SÜLALESİYLE TANIŞTIM O AKŞAM HİÇ AKLIMDA YOKTU ANNESİ TEYZELER YENGELER AMCALAR DAYILAR KUZENLER ÇOCUK ÇOLUK HERALDE TANIŞMADIĞIM KALMADII VE BİDE GECENİN AĞIR TOPU BABASIYLA DA TANIŞTIM. NASIL SARILDI BANA ANLATAMAMMM.. BÖÖĞĞĞRRÜNE BASTI zemuszemus ONDAN Bİ YIL SONRA BİDE DİĞER ABLASININ DÜĞÜNÜNE GİTTİM zemuszemus DÜĞÜNDEN DÜĞÜNE zemuszemus ARTIK BİDAHAKİ DE BENİM DÜĞÜNÜM OLUR :lepi: PİŞMAN DEĞİLİM ÇOK İYİ İNSANLAR İNŞALLAH SONRADAN KOKMAZLAR aklinialirimsmile TELEFONDA DA NADİREN İŞTE HASTA OLURSA YADA BAYRAMDAN BAYRMA GÖRÜŞÜYORUZ. zemuszemuszemuszemus ÖYLE. İNŞŞALAH SONU DA BÖYLE OLUR AMA CANIM BENİM BAZI ANNELER ÖYLE İSTİYO GÖRÜŞSÜN BENİ ARASIN FELAN AMA KÖTÜ NİYETLİ OLAN ARASIN DEMEZ HERALDE gamyoncuiremsu

Mesafe Her zaman iyidir. . . Ben kayınvalidemi bekarken bayramdan bayrama arıodum.. .

herzaman mesafe en guzelıdır bence..
annenız dahı olsa arada bı karıs mesafe olmalı helekı sevgılınızın annesı ıle yenı gorusuyosanız..
neden mesajlasıyosunuz kı ozel gunlerde arayıpda ıkı kelıme hal hatrını sorabılırsınız..
soz ucar yazı kalır yazıya bakıldıkca bahane bulunur..

msj konusu garip gerçekten telefonla araman daha iyi olur diye düşünüyorum ...haftada bir kere ara havadan sudan bahsedin işte ...
ben o dönemde kaynvalıdemle hiç görüşmedigim için bilemedim şimdi ne yazsam

Mesaj ne alaka yav?
Ben de katılıyorum arkadaşlara, arada sırada, ne bilim bayramda kandilde arar hatır sorarsın tamamdır, gerek yok öyle daha ortada fol yok yumurta yokken samimiyete, sonra senin başın ağrır bak dikkat et.

bende 6 ay önce sözlendim.. yakında nişan gündemde.. ayrı şehirlerdeyiz.. bu yüzden zaten belli mesafe var ki ben kendimde böyleyimdir... sözlümün kardeşi askerde onun sevgilisi girip çıkıyo.. seninki gibi msj olayı falan var.. beraber yemek yapıyolar vs vs.. ki ben asıl gelin olduğum halde.. kızıyorum aslında bana ters böyle şeyler.. çünkü o kızın annesi karşı sözlümün kardeşiyle beraber olmasına.. kursa diye çıkıyo kız kayınvaldemlere geliyo yani.. benden çok onla muhabbet ediyolar ben o derece samimi değilim.. ama pişman değilim. sizce de öyle değil mi? yani ben tavrımın doğru olduğunu düşünüyorum.. sulu sulu olmaya lüzum yok bencede.. başta nasıl tanırsalar öyle gider..

ben neysem oyum valla.. hiç bilerek uzak durayım samimi olmayayım diye düşünmedim.. olayların akışına göre ilerledi ilişkimiz sevgilimin annesiyle.. şuan nasılız diye sorarsan harikayız derim.. dün bana işten gelirken gül getirdi sevgilim bile bi senedir gül vermiyor bana =)) beni çok sever sevgilimin annesi.. yılışık diye düşünmez yaptiğim hareketleri.. bazen gider kucağina otururum ben.. öper koklar.. ben böyleyim ve rol yapamam.. şimdiden tanımam lazım çünkü ailesiyle anlaşamayacağim bi adamla evlenmem ben.. tabiki aramızda bi mesafe var.. cıvık cıvık değiliz.. ama samimi ve olabildiğince yakınız.. ben saygımı eksik etmem.. o da sevgisini her daim gösterir.. belki böyle yakın olamayacaktık ama sevgilimin ailesiyle taniştirdiği ilk kız ben olunca ailesi çok sahiplendi çok benimsedi beni.. elimde deil benim de kanım acayip ısındı onlara.. sevgilimden tamamen bağimsiz bi ilişkim var ailesiyle.. sevgilim sadece vesile oldu tanısmamıza.. annesi beni ben annesini insan olarak çok sever sayarız.. ablasıyla da aynı şekildeyiz.. çok daha yakınım ablasıyla.. birbirimizi her daim dinleriz.. bambaşka bi bağ var benim onlarla aramda ya çook seviyorum hepsini.. sevgilimin ailesi olarak görmüyorum ben onları.. çok sevdiğim insanlar olarak görüyorum.. bütün arkadaslarım ailem imrenir bizim ilişkimize.. annem önceden istemiyordu bu kadar fazla samimiyeti.. ama o da görüyor suan beni ne kadar sevdiklerini bana ne kadar değer verdiklerini.. ben sana içinden geldiği gibi davran derim.. kendini kasma.. korkularla ve önyargılarla yaklaşma.. bana yılısık derler mi bana soğuk derler mi diye düşünme.. sen kendin ol da kim ne derse desin.. için dışın bir olsun bak gör o zaman baş tacı olacaksın =) mutluluklar canım

size nacizane tavsiyem her zaman evlenincede şimdide mesafeli olmak benim kayınvalidemin tabiriyle el kızıyız sonuçta herşey beklenir bizden....zemuszemus

alkisalkisalkisaynen canim benimde boyleydi..biliyorum ki bisey derlerse benimki aslanlar gibi arkamda olucaktir..onlarda kotu bisey diyecek kalitede insanlar degillerdir..benimde birlikte vakit gecirmek herzaman hosuma gitmistir..

Bende burcu_01 arkadaşıma katılıyorum.. sen kendin ol.
İçinden nasıl geliyorsa öyle davran..
Bende şuan sevgilimden ayrıyım yurt dışında kalıyorum ama her gittiğimde mutlaka giderim annesini teyzesini ananesini görürüm:)
Çok iyi insanlar..
Sevgilimle tlfnda konuşurken devamlı annesi ister tlfnu konuşmak ister slm söyler fln..
Hatta kendisi diyomuş sevgilime görüşemiyoruz nezamandır konuşamıyoruz diye kaydirigubbakcemile3
Teyzesiyle görüşürüm arada tlfnda.. özel günlerde zaten ararım hepsini..
Onlarda artık benim ailem sayılır:)
Yani ben bunda kötü bişy göremiyorum sonuçta onlardan aynı şeyi görüyorum ve ben neden uzak durayım ki
İçimden geldiği gibi davranıyorum ve böylesi çok daha güzel yerimseniben

3 günlük dünyada saçma sapan önyargılar yüzünden neden ille de mesafe koyalım ki.. neden rol yapalım bilerek isteyerek uzak duralım.. tanıyalım önce bi şans verelim mümkünse evlenmeden önce tanıyalım sonra da eğer kafamıza uygun insanlar değilse araya bi mesafe koyarız oldu bittii.. saygı çerçevesinde bayramdan bayrama görüşürüz o zaman.. ama hadi seversek ? onlar sevgilimizi eşimizi doğurdu diye önyargıyla yaklaşıp aman uzak dur mesafe koy aman aman samimi olma aman görüşme yüzsüz derler aman arama yılısık derler.. böyle düşünürsek belki de çok iyi anlaşacağimiz insanları kaybedeceğiz.. ne derlerse desinler kendilerinin ayıbı olur.. hem bu nasıl bir genellemedir.. nasıl böyle bütün kayınvalideleri genelleyebiliyoruz pat diye bi etiket yapiştiriyoruz hepsi şunu der hepsi bunu der aman mesafe koy.. ya ne mesafesi.. bi kazanmaya çalişim da ben.. bi sevmeye tanımaya firsatım olsun yok cidden de sevemeyeceğim bi insansa öyle koyim mesafemi.. ama tanımam lazım değil mi bunun için.. o yüzden evlenmeden önce tanışın görüşün sevmeye firsat verin birbirinizi.. belki de çok iyi anlaşacak ve 2. bi anne kazanacaksınız yeter ki siz kendiniz olun ve önyargısız yaklaşın...

eşimle beş yıl görüştük ve kayınvalidemle hiç yüz yüze gelmedik sadece iki üç defa tlfnda görüştük oda beşinci yılımıza doğruydu,çok merak etmiş sesini bari bi duyum bir konuşayım diye eşime ısrar etmiş ve aradı beni öyle konuşmuştuk,bana göre ortada bişey yokken çok sık konuşmanında bi anlamı yok gibi geliyo bana.

ayy cnm keske bastan kabl etmeseydn msjlasmayı(

Neden kabul etmesin ki yaa?
Bence bunda bişy yok bu sefer kabul etmeseydi yanlış düşünürlerdi.. konuşmak görüşmek istemiyo mu acaba diye.
Hem ne var ki bunda arayamıyorsan eğer bi msj atıp hal hatır sormaktada bi sakınca yok bence..
Yani tabikide saatlerce msjlaşmıcak yaa kaydirigubbakcemile3
O yüzden içinden nasıl geliyosa öyle davran yerimseniben

Arada bir resmiyet yokken rajona ters -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…