K
KindLy
Ziyaretçi
- Konu Sahibi KindLy
-
Ne yılışık kız diyeceklerine ,ne samimiyetsiz,soğuk bir kız demelerini tercih ederim ben .:umursamaz:
ben neysem oyum valla.. hiç bilerek uzak durayım samimi olmayayım diye düşünmedim.. olayların akışına göre ilerledi ilişkimiz sevgilimin annesiyle.. şuan nasılız diye sorarsan harikayız derim.. dün bana işten gelirken gül getirdi sevgilim bile bi senedir gül vermiyor bana =)) beni çok sever sevgilimin annesi.. yılışık diye düşünmez yaptiğim hareketleri.. bazen gider kucağina otururum ben.. öper koklar.. ben böyleyim ve rol yapamam.. şimdiden tanımam lazım çünkü ailesiyle anlaşamayacağim bi adamla evlenmem ben.. tabiki aramızda bi mesafe var.. cıvık cıvık değiliz.. ama samimi ve olabildiğince yakınız.. ben saygımı eksik etmem.. o da sevgisini her daim gösterir.. belki böyle yakın olamayacaktık ama sevgilimin ailesiyle taniştirdiği ilk kız ben olunca ailesi çok sahiplendi çok benimsedi beni.. elimde deil benim de kanım acayip ısındı onlara.. sevgilimden tamamen bağimsiz bi ilişkim var ailesiyle.. sevgilim sadece vesile oldu tanısmamıza.. annesi beni ben annesini insan olarak çok sever sayarız.. ablasıyla da aynı şekildeyiz.. çok daha yakınım ablasıyla.. birbirimizi her daim dinleriz.. bambaşka bi bağ var benim onlarla aramda ya çook seviyorum hepsini.. sevgilimin ailesi olarak görmüyorum ben onları.. çok sevdiğim insanlar olarak görüyorum.. bütün arkadaslarım ailem imrenir bizim ilişkimize.. annem önceden istemiyordu bu kadar fazla samimiyeti.. ama o da görüyor suan beni ne kadar sevdiklerini bana ne kadar değer verdiklerini.. ben sana içinden geldiği gibi davran derim.. kendini kasma.. korkularla ve önyargılarla yaklaşma.. bana yılısık derler mi bana soğuk derler mi diye düşünme.. sen kendin ol da kim ne derse desin.. için dışın bir olsun bak gör o zaman baş tacı olacaksın =) mutluluklar canım
ayy cnm keske bastan kabl etmeseydn msjlasmayı(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?