anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

ay bu arada bu hafta sonu kaynanamdan kurtuluyorum inşallah.. demin beni aradı kocasına uçak bileti bakayım diye..
pazar gününe var o da adama pahalı geliyomuş benim de pek bildiğim firmalar yok..
sonra açtım telefonu dedim kaynanama desin kocasına gitsin bir acenteye orda tüm firmaların uçuşları çıkıyor diye.. fiyatı da kendi görür saati de kendi seçer dedim kapattım konuyu.. 160eurodan aşağı bilet bulamadım zaten bende..

bugün fena başım ağrıyo migren midir nedir boynumdan yukarısı yok sanki

geçmiş olsun ablam.. bilgisayar başında fazla durma.. başağrısını daha da çok tetikler gözler yorulunca..
migren çok kötü bişiy ya.. allah sabır versin sizlere.. benimde kaynana tüm çocuklarına bir tek şu migreni ırsi olarak bırakmış.. başta eşim ve 3.nl görümcem..
eşim bir de ağrıya dayanmaz pek az hissedince hemen haplara dalıyor.. kötü bişi olduğunu biliyorum da adamla dalga geçiyorum bazen.. bonibonunu verim mi diyorum (avmigran kullanıyor da kahverengi)

he ya
herkes benimki gibi edepsiz mi
yüzünü dönmedi kıçını döndü yaaaaaaaa

üle deme kız hazırlıksız yakalandı o napcağını şaşırdı
ondan sebep kabak gibi meydanda kaldı

Valla resmen ağladım heee
karşıdaki arkadaşla gözgöze geldik
gözüme bişey kaçtı numarasına yattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…