anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

kalbinide iyi göremedi,disarda gezin gelin bir kere daha bakmam lazim dedi,gezdik geldik,hala karninin üstünde,sagdan soldan ,bakti artik,allaha sükür gelisimi iyiymis,25 cm ,350 gr

oy oy oyyy daha çok kücük bu kuzu ama herşeyi tam takırında
Allahım ne büyüksün

bende fena oldum akıllım
ota boka ağlamam da bu bi içimi eritti
hay maşallah 41 kere
benim sıpacanın hiç fotosu yok adam gibi yaaaaa

duygulanmayacak gibi değil ki :)
kaç kez maşallah dedim allah bilir.. gözlerim doldu benimde..
daha annesinin karnında güzelliğini belli etti :)

Potim rabbim yavrularına sağlık versin :)
herkese bu duygu nasip olur inşallah

bende fena oldum akıllım
hay maşallah 41 kere

her gittiğinde vermiyor mu doktorun ? seninde olur kuzum.. bak ileri düzey usg de senin de böyle güzel resimlerin olcak Minnie hanımın..
sanırım hepimiz duygulandık.. kız eltiminkine bukadar heyecanlanmadım duygulanmadım ben ya
iyi ki varsınız..

pötişim tebrıkler mınnak burunlu yegenımı gordum maşallah subhanallah saglıkla kucagına al inşallah.

oy oy oyyy daha çok kücük bu kuzu ama herşeyi tam takırında
Allahım ne büyüksün

bende fena oldum akıllım
hay maşallah 41 kere

amin potitom aminnnnn
hayırlarla inşaallah

kizlar güzel dilekleriniz icin tesekkür ederim,cok seyi paylastik birlikte,hemen sizinle paylasmak istedim sevincimi,allahim sag salim dogurmayida nasip eder insallah,bazen rüyadamiyim diyorum ,hala inanamiyorum

manyakcım eltiyle biz bir miyiz

Kopri
Eltin nasıl karşıladığı senin bebiki?

kız anlattım ya :) ben gün olarak perşembeydi çift çizgiyi gördüğümde hatta ilk sizinle paylaştım eşimden önce (hani yoktu beyfendi ulaşılamıyodu telefonun şarjı bittiydi)
o gelince de hemen hava hastanesindeki enişteme gittik kan vermeye.. cuma öğlen de sonucu 2352 diyinca tamam hamileyim diyebildim..
o gün kaynanama ziyarete gittik ondan sonra da eltimlere uğradık yolumuzun üstü..
kayınım çok sevindi (allah için çocuk sever beni ben karısından dolayı sevmesemde)
sonuçta o da ilk defa amca olacak..
neyse
eltimin tepkisi .. eminmisin hamile olduğuna dedi.. doktora gitmeden fazla heveslenme dedi (onun geç döllenmeydi ilk zamanlar sıkıntılı geçti adetinin 2.gününde betahcg 10falan çıktıydı)
bende dedim ki her gebelik aynı değil ki benim değerimle şu anda gitsem kese görünür büyük ihtimal dedim.. kalp atışı için giderim dedim 8.haftada..
dalga geçer gibi de o haftada zor duyarsın kalbini dedi (çok bilmiş sanıyo ya kendisini)
onunki 12.haftada sata göre duyulmuş.. (geç döllenme olduğundan)
uzadı gitti yazım gene.. dövmeyin beni haaa :)

manyakcım eltiyle biz bir miyiz

bir olmadığınız için yanınızdayım zaten :) sizi çok seviyorum..
o pis.. o kaka..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…