anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

hıh çok bilen(bıldıgını sanan ) slk elti nolcek:87:

Son düzenleme:
yalniz aile sok gecirdi,herkes erkek olcak diyodu,3 tane düsük olunca,son düsükte kiz olunca,senin kiz bebeklerin düsüyo demislerdi bu kesin erkek diyolardi,hepsi sokta,ama ben cok mutluyum

yalniz aile sok gecirdi,herkes erkek olcak diyodu,3 tane düsük olunca,son düsükte kiz olunca,senin kiz bebeklerin düsüyo demislerdi bu kesin erkek diyolardi,hepsi sokta,ama ben cok mutluyum

hayorla, sağlıkla sıhatle eline al kuzum inşallah

Ben kaçırmışım o kısmı demek ki...Beklediğim tepkiyi vermiş:)

Ben kaçırmışım o kısmı demek ki...Beklediğim tepkiyi vermiş:)

bakışları falan da değişti kızın... manyak mıdır nedirse.. resmen benimle yarışıyor.. bir de benim hamile olmama tüm sülale çok sevindi.. ona okadar tepki gösterilmedi hatta ilk 3 ay kimse inanmadı (daha önce yaptıklarından dolayı)
ulltrason resmi getirdi .. başkasınındır diye düşündük o derece yani
hı bir de kağıt maceraları oluyordu sık sık..
ultrasona girer hep ona denk gelince kağıt biter.. git te inan sonra..

tam tersı cnm kız bebek krmozomları daha fazla tutunma oranına sahıpmiş şekil 2 a da gördüğümüz canlı orneğği var pöti bebikkk

kızlar çok şükür dünden beri hatta geçen haftadan beri uğraştığım işi hallettip kazasız belasız derin bir oh çektim valla.

ecrin Allahın hediyesi demek..çok güzel
elif de güzel
zeynep de
zişan da olabilü

buğlem, derin, melisa olmasın da aman deyim

en yakin arkadasim daha karnima düsmeden ecrin olucak dedi,icine dogdu kizin,ben de cok begeniyordum ecrini ve anlamini,o gercekten bana rabbimden bir hediye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…