anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

cano bacı... öyle olsun , sen bizimle hiiiç paylaşma oğluşuna aldığın cicileri :)
bende meraklı melahat olmasam görmicektim haa

valla koprina bacııı buraya eklemek istemeyişimin tek sebebiii hamile olmayan arkadaşlarımı üzmemekti ama sen istedin eklim didimmm

sildim heeeee eklemedi dimee

Son düzenleme:

hmm evet tatlım kusura bakma onu düşünemedim..
neyse ben heryerde herkesi takip ederim :) merak etme zaten diğer kızlar da inat mı etti ne pek girmiyorlar topiğe.. üzülüyorum bende gelmiyorlar diye..
teyze kurban olur onu yaradana.. cicilere bak sen.. :) maşallah :) bizde o kıvama gelsek te başlasak artık almaya ufaktan bişiler :)
geçende lcw da kasayı beklerken çorap standı çarptı gözüme tam bana sıra gelmişken kaptım yeşil bir tane ama iki çiftmiş arkadaki de pembeli yeşilli rengarenk :) ve sanırım 8-10 aylık bebeğe göre
acemi analık işte

inşallah canım zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun ben ne ara 23. haftaya geldim şaştım kaldım
olsun kızzz buyuyunce giydirirsin

inşallah canım zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun ben ne ara 23. haftaya geldim şaştım kaldım
olsun kızzz buyuyunce giydirirsin

evet zaman akıp gidiyor ya :)
kardeşim de almış 5 yaş çorabı yeğenine :) ee abla diyor.. geleceği de düşünmek lazım dimi :) cimcimoşum benim.. of nekadar da özledim yaw onu

erce abla geçmişe mi takıldın neettin :) özledim seni de :) silkelenmemiz lazım artık .. suskunluk yakışmıyor bizim topiğe

ahh kopri bende özledim hepinizi sohbetlerimizi falan okuyorum yazdıklarınızı ama benim yazacak hiç bişeyim yokki
bu aralar keyfim hiç yok yalnızlık tavan yapmış durumda bende acilen toparlanmam lazım ama amaçsız isteksiz ölee oturuyorum evde canım hiçbişey yapmak istemiyo
dün de eltimin kızı hamileydi düşük yaptı çok üzüldüm
geçen hafta hamile haberi gelince içim burkulmuştu sevinmiştim ama garip bi şekilde de kıskandım galiba dün de bebek düşünce vicdanım sızladı acaba benim düşüncem yüzünden mi bebek düştü diye acaip karışık duygular içindeyim bu bebek fikri bana hiç iyi gelmedi anladım psikolojim bozuluyo galiba biraz ara verip korunmalıyım yada başka bişeyler yapmalıyım bu fikirden uzaklaşmalıyım allah hiç çocuğu olmayanlara güç kuvvet versin ne zormuş beklemek umut etmek her ay aynı şeyler tekra yaşamak
ayy ne uzun yazmışım

valla koprina bacııı buraya eklemek istemeyişimin tek sebebiii hamile olmayan arkadaşlarımı üzmemekti ama sen istedin eklim didimmm

sildim heeeee eklemedi dimee

ben kendi adıma buradaki kızlar hamile kalınca sanki ben hamileymişim gibi çok seviniyorum ultrason resimleriniz doktor kontrolleriniz merakla okuyorum
ama dışardaki birinin hamile haberini alınca tuhaftır değişik duygular içine giriyorum işte o zaman benim niye oluyo soruları beynimde dolanıyo
cano hanım bi senin resmini göremedim bi ara hem cicileri hem kendini gösteriver yüz görümlüğü takcam sana

Merhaba Kızlar,

Benim 29. günüm bugün yarın test yapmayı düşünüyorum.ama bi iki aydır adetten önce lekelenme oluyor bende bu ay da devam ediyo aynı şekilde arkası gelecek diye korkuyorum...böyle lekelenme olup hamile kalan var mı?

kuzum depresyona falan neyim gireyim deme.. lazımsın bize.. eltinin kızına da geçmiş olsun.. kendini suçlama bunun için.. demek ki sağlıksız bebekti ki düştü.. kendini üzme tamam mı.. kışa kadar bu konuya mola ver istersen.. insan ilişki esnasında bile düşünmeye başlıyor acaba tutacak mı.. öyle mi, böyle mi, şöyle mi.. belli bir süre sonra kafayı sıyırıyorsun.. istersen yine korunma ama zevkin için eşinle ol sırf bebek yapıcam düşüncesiyle değil..
ben açıkçası son ayda hiç beklemiyordum artık olmazsa 2-3 sene falan düşünmeyecektim.. hatta en son birlikte olduğumuzda sonra oturdum ağladım.. nasılsa olmuyor niye yapmak zorundayız bunu diye..
kendini yıpratıyor insan..
inş rabbim en uygun zamanda sana da ikinci meleğini verir.. kendine dikkat et ablam

saol canım benim burada insan dertlerini yazınca rahatlıyo terapi gibi oluyo
ben genellikle akşamları duygusallaşıyorum herkes eve girince yalnızlık başlıyo ya işte o zamanlar zorluyo beni ama bugün iyiyim allaha şükür
bugün cerenin okulda bölüm seçtik eşit ağırlık okumak istedi önümüzdeki sene için inşallah doğru karar vermiştir üniversite için dersleride allaha şükür iyi
bizimde gitar sözümüz vardı karne alınınca şimdi bakıyoruz alcaz mecburen

pınarcım inşallah hamilesindir ama lekenmeyide pek ciddiye alma sonra insan hayal kırıklığına uğruyo benim evvelki ay adetime bi hafata falan kala aynı yerleşme kanaması gibi iki gün süren kanamam olmuştu çok ümitlenmiştim ama malesef işte bende olmadı inşallah sende olur canım

oh maşallah :) karne güzel olunca tabi ki sözünüzde duracaksınız annesi :)
maşallah yavruma :) Rabbim zihin açıklığı versin.. okusun cerenim.. bu devirde kadın olmak ta kolay değil.. eşimin maaşı biraz daha iyi olsaydı dükkanda durmazdım 10-11 saat bu halimle.. balim kopuyor resmen..

bacım benim koca burda da bazen akşamları sanki iki yabancı gibiyiz evde... birimiz bir kanepeye uzanıyor diğerimiz diğerine..
eşim de kanepeyi çok sever sızıyor hemen... sonra uyandırabiliyorsan uyandır.. haftada 7 gece varsa ben 3 gecesi yalnız yatıyorum... gece uyanıyorum tekrar uyandırma çabaları.. ama fayda yok.. kendi kendime sinirleniyorum.. diyorum kızım ne evlendin koca derdi çekiyorsun rahat mı battıydı sanki babanın evinde.. gece gece ağlıyorum eşek gibi.. bunlar sürekli yaşadıklarımız.. gebelikten önce bile..
artık birbirimizi böyle idare ediyoruz.. şu aralar da bir monotonluk var.. ben evde durmayı sevmem .. eşimle gezmek istiyorum.. ya diyorum akşam yarım bir saat şöyle dolanalım.. adamın ömrü gençliği uyumakla geçiyor resmen.. koca böyle olunca bende kendimi salıyorum.. niye aldım sanıyorsun bukadar kiloyu... oof of.. ablam... hayat işte.. bir şekilde devam etmek zorunda...

Ahhha hhhahhh yine olmadı,yine olmadı...Ota .oka hevesleniyorum ya en çok kendime kızıyorum..
Yine boşuna doktorlara koşturduk yine boşa paralar...Yarın yine gidicem 2. gün gel demişti..ama artık takatım kalmadı...Galiba bu son gidişim olacak doktora..Sonra ramazan girer araya zaten...

Allahım vardır bunda da bir hayır,vermediklerin için de şükürler olsun....

cRAFTY CİM PEK uğramıyorsun ama ben bir şey sormak istiyorum.
Klomen tedavisini tamamladım.Doktor şimdi iğne tedavisine geçecez 4 kere denicez dedi.sonra aşılama 4 kere..Ben bu kadar uzatmak ve kendimi yıpratmak istemiyorum. Ne yapsam?

Bir de aşılama için ist te tavsiye edeceğin bir merkez var mı?

eğer bir sorunun yoksa neden bu kadar hormon alıyosun
yazık değil mi..akışına bıraksan:44:

rezil oldum ben ya.. gece babamı saat 12den sonra aradım doğum gününü kutlamak için o da bozuntuya vermedi teşekkür etti falan :) .. tarihi karıştırmışım.. adamın doğum günü yarın.. az önce de konuştuk.. diyorum kendini 50 yaşında nasıl hissediyorsun..
aşkolsun kızım dedi erkenden yaşlattın benii (bende düşünüyorum acaba yılı mı karıştırdım ne ettim 49 muydu ki diye.. ama 1961 doğumlu.. hesapta sorun yok..)
nasıl dedim 61li sin ya 50 oldun işte yarın olucam demez mi utandım utandım... ilk defa böyle bir rezillik oldu.. doğumgünü rehberi gibiyim aklımda tutarım herkesin doğumgününü hatırlatıcıya falan da gerek yok..
başkası olsa neyse de babamınkini karıştırdım ya.. çok kötü oldum

ilahi ya çok güldüm deli kız emin ol yalnız değilsin bende 5 yada 6 sene evvel babamın babalar gününü kutladım hemde iki hafta önceden
ayy kendi halim geldi gözümün önüne çok gülmüştük sonra babamda kızım ne acelen vardı diye söleyince kalakalmıştım

nasılda bildik duygular bunlar her satırına katılıyorum ama ümidimizi da kırmalayım canım bi gün olucak inşallah beklemek zor evet ama elden de bişey gelmiyo

kocalar geç olgunlaşıyo canım sıkma canını bebişi düşün her şeye ağlamamaya çalış üzülme inankı erkeklerin çoğu böyle
benimki yeni evliyken alkol de alıyodu arkadaşlarıyla sabaha kadar eğlenido evde bi başıma ağlıyodum allaha çok şükür geçti o günler
şimdi bana diyoki seni çok üzdüm çok hastalıklar geçirdin hakkını helal et helal ediyorum tabiki önemli olan şimdiki hali ya elli yaşına kadar öle gitseydi allah korusun
inşallah seninki de olgunlaşcak bi ailesi olduğunu iyice hazmedecek çünki erkekler bizden farklı olarak evliliği geç hazmediyolar malesef

eğer bir sorunun yoksa neden bu kadar hormon alıyosun
yazık değil mi..akışına bıraksan:44:

bıdığım akışına bıraktım ilk 1 sene sonra tedavi süreci (olmayan sorunumuz için) ardından 6 ay yine akışına bıraktım,sonra dayanamadım yine boşboş beklemekte çok zor ..Az kaldı ama artık sonuna geliyorum yavaş yavaş ,önce iğne sonra aşılama denicem..eğer olmazsa tüp bebek için uzun yıllar beklerim sanırım.

nasılda bildik duygular bunlar her satırına katılıyorum ama ümidimizi da kırmalayım canım bi gün olucak inşallah beklemek zor evet ama elden de bişey gelmiyo

Ümidim kırılmadı desem yalan olur,her ay aynı hikaye..Acaba hamilemiyim diye eşimi de bunaltıyorum..Artık o da üzülüyor farkındayım..Onun için daha çok üzülmeye başladım..Dua edin kızlar tek çare dua...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…