anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

başladı başladı :) Komik benim kızım :)

Ne demek tatlım benim
Allah hepimizin istediğini hayırla versin inşallah

Öperim sizi yatıorum bennnn

ay yirim ben o tekmeleyen ayacıkları :)
Allah rahatlık versin yavrucum hepinize..
ben de yatirem.. sizi çok sevirem.. özlirem.. pazartesi görüşmek üzre.. gidirem :)

Ztn içime doğuyo diyen herkes de erkek diyodu, hayırlısı bakalım sağlıklı olsun da...10gün ne dimek yaw, maşallah kızına uçuyo:)

heyttt şehzademi geliyooo ogluma kanka buldum maşallah kuzuna canım benimmmmm

Öyle görünüyo, hele bi gelsinler de kanka kertmesi yaparız:))

yesinler meleginiiii amamnin pekmi duskunmus rahatinaaaa

ins siki siki tutunnsin bebegin canim benimmm

Sorma teyzesi, içerde keyfi yerindeymiş:))

Pardonn yanlış anlamışım ben o zaman 1.2mm demek ki:) Hızlı gidiyo bakalım doğumu da öne gelicek bu gidişle...Bu gidişle abi olcak seninkine evet...

Şüküş çokk yoğun cnm ya, onunla başlamış olmasam belki de mine ya da sema hanıma giderdim. Kendisini pek severim ama görsen, bi hastayı odasına alıyo iki üç cümle ediyo, siz sorcaklarınızı düşünün diyo, ultrason odasına başka hastaya geçiyo:)) Ona bakıp tekrar geliyo.

Ultrasonda da önemli muayene günlerini uzun tutuyo. Ama 10dk yı bulmaz tabi.Sorduğun sorulara göre ordan gösteriyo. Mesela ilk muayene kalp atışlarına baktığımız, iice incelemişti. İkili testte de uzunca baktık. 2tane 4boyutlu 3tane 3 boyutlu foto verdi. Bi dahaki gidişimizde boş cd kutusu götürücez cd vericek. Sen de giderken götürebilirsin... Tarayıcım yok malesef cnm yükleyemem

Ultrason için ayrı randevu yok . Muayeneye gittiğinde ultrasona giriyosun zaten:) Herhangi bi saat olabilir yani.

bıyyy en son ben kapatmışım cumartesi topiği :)
bugün de ben açayım..
günaydınlarr..
iyi haftalar dileriz...
umarım pazartesi sendromu diğer günlere de dağılmaaaz inş. :)
artık yaz geldi pazartesi sendromunun sonu geldi :)
mucuk hepicinize

Dakika farkıyla öndeyim kuzu:)

Cd falan yapmasına sevindim (azcık geç cvp vermiş oldum ama dükkandan ani çıkış yaptım :) )
eşimi ikna edemiyorum lina için, yakında özel bir poliklinik var .. şaziye hanım kadın doğum merkezi diye geçiyor.. laf anlatamıyorum.. orası için hiç bir yerden yorum falan okumadım... eşimde diyor dibimizde varken ne gerek var yenimahalleye gitmeye.. neyse en az 2-3 hafta sonra olacak zaten özel randevumuz.. inşallah ikna edebilirim..

ya kızlar bişi danışmak istiyorum.. hani nar gebelikte yasaklardan biri..
ben bu aralar nar ekşisiyle yatıyorum kalkıyorum.. bir zararı olur mu ki..
anam ne edim çok seviyorum.. akşam da eşim aldı attı.. azıcık kaldıydı zaten bari bitireydim yaw

yemezsen iyi olur :)
başka ekşilerle geçiştir.

Canın çok isterse dilini sür nefsini körelt
ama nar zararlı ya gerek yok bence tüketmene

yemezsen iyi olur :)
başka ekşilerle geçiştir.

Canın çok isterse dilini sür nefsini körelt
ama nar zararlı ya gerek yok bence tüketmene

çöpe gitti zaten :)
öyle abartılı kullanmıyordum ama..
ne edim..
ayşe mi geliyor ne
3-4 hafta sonra anca öğreniriz bizde..
hayırlısı artık..
akşam eşim nar ekşisini atınca gitti 1-2 limon sıktı azıcık suyla karıştırıp şu büyük kola bardakları varya.. onda getirdi.. al sana eksi.. iç bakayım dedi :)
ulen dedim beni bayıltmaya mı çalışıyorsun.. zaten tansiyonum düşük :) iç iç dedi unutursun belki diğerini dedi.. manyak adam yaw :)

tünaydınn

anaaa ben marulun üstüne döküp yiyordummmm bide nar yasak diye kendimi şartlamıştım ula nar ekşisi yedim yaa

tünaydınn

anaaa ben marulun üstüne döküp yiyordummmm bide nar yasak diye kendimi şartlamıştım ula nar ekşisi yedim yaa

hoşgeldin kuzum..
yaaa işte.. :) çok faydalı olan şeyler.. gebelikte yasak oluveriyor :) doğuma yakın yemeye başlarız.. nasılsa mevsimi kışa geliyor :) çok güzel bir dönemde geçiyor gebeliğimiz.. valla her aradığımız var :)
bir de uykuyu poşete doldurup kafaya diksek... aaah ah.. uyku da değil de şöyle yatağıma uzanmak çok rahatlatıyor..
dükkandan nefret etmeye başladım yemin ederim.. ayol bir allahın kulu yok mu şunu devralacak..
bende doya doya ona buna gezim.. yürüyüşe gideyim.. yazım ziyan olacak diye korkuyorum..

dışarısı kavruluyor :) allahtan dükkana güneş değmiyor... altımda kısa kol var ama.. üstümde mevsimlik mont tipi hafif bişiy var :) serin yanı buracık..

Allahtan ağır dönemlerim yaza denk gelmicek...Allah sana kolaylık versin crafty...Ama en azından su içebilirsin ben hala içemiyorum

kuzum susuz kalmayasın ha.. bende aşırı derecede su tüketiyorum.. gece 3 kez cw gidiyorum.. gündüz de 2 saatte bir gidiyorum..
ağustosun sonunda da memlekete gidicem nasipse.. otobüste ne edicem diye düşünüyorum

erce abla geçmişe mi takıldın neettin :) özledim seni de :) silkelenmemiz lazım artık .. suskunluk yakışmıyor bizim topiğe

Biliyorum hayatım da o kadar zorlanıyorum ki...Bildiğin acı geliyo...Ama ilginçtir az su içmeme rağmen gece en az 2defa ben de kalkıyorum. Gündüz de bol gidiyorum...
Bolca sulu meyve yemeye çalışıyorum ne kadar işe yarıyo artık bilmem.

canım artık karpuz da var.. bol bol ye.. inan afedersin kabızlığı bile karpuzla aştım... acaba bebek hala mesaneye baskı yapıyormudur.. hani ilk zamanlarda öyle oluyormuş sonradan yukarıya doğru yerleşirmiş derler ya.. ondan mıdır ki.. cahil kaldım iyice :) bazı gece kalkamıyorum sabah wc zor yetişiyorum ama ozaman da yanma yapıyor nedense.. gece içmediğimden midir nedir anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…