bıdığım akışına bıraktım ilk 1 sene sonra tedavi süreci (olmayan sorunumuz için) ardından 6 ay yine akışına bıraktım,sonra dayanamadım yine boşboş beklemekte çok zor ..Az kaldı ama artık sonuna geliyorum yavaş yavaş ,önce iğne sonra aşılama denicem..eğer olmazsa tüp bebek için uzun yıllar beklerim sanırım.
Ümidim kırılmadı desem yalan olur,her ay aynı hikaye..Acaba hamilemiyim diye eşimi de bunaltıyorum..Artık o da üzülüyor farkındayım..Onun için daha çok üzülmeye başladım..Dua edin kızlar tek çare dua...
merhaba kızlar uzun zamandır giremedim bu bulantılar mahvetti beni şimdi biraz hafifledi ama bu seferde tansiyonum çok düşüyo koprina sen ikili test yaptırdınmı
hoşgeldin canım..
geçen cuma yaptırdım.. dün de sonuçlarımı aldım.. çok şükür bir sıkıntımız yok..
sen nezamn yaptıracaksın.. doktor nezaman çağırdı
hoşbulduk bende dün yaptırdım ama benden sadece kan aldılar doktor baktı normal ultrasonla sonra test için kan vermeye yolladı o kadar ense kalınlığına falan bakmadı neden acaba sadece kanla olurm
bakmıştır canım.. eline bir kağıt vermedi mi.. crl haricinde NT diye bişiy var.. normal ultrasonda bakar zaten :)
benden de sadece 1 tüp kan aldılar..
verdi ama eşim aldı kağıdı bende çok incelemedim :)cuma telefonla öğrencem sonuçları o zaman sorayım ense kalınlığı kaçmış saol canım
bacım benim koca burda da bazen akşamları sanki iki yabancı gibiyiz evde... birimiz bir kanepeye uzanıyor diğerimiz diğerine..
eşim de kanepeyi çok sever sızıyor hemen... sonra uyandırabiliyorsan uyandır.. haftada 7 gece varsa ben 3 gecesi yalnız yatıyorum... gece uyanıyorum tekrar uyandırma çabaları.. ama fayda yok.. kendi kendime sinirleniyorum.. diyorum kızım ne evlendin koca derdi çekiyorsun rahat mı battıydı sanki babanın evinde.. gece gece ağlıyorum eşek gibi.. bunlar sürekli yaşadıklarımız.. gebelikten önce bile..
artık birbirimizi böyle idare ediyoruz.. şu aralar da bir monotonluk var.. ben evde durmayı sevmem .. eşimle gezmek istiyorum.. ya diyorum akşam yarım bir saat şöyle dolanalım.. adamın ömrü gençliği uyumakla geçiyor resmen.. koca böyle olunca bende kendimi salıyorum.. niye aldım sanıyorsun bukadar kiloyu... oof of.. ablam... hayat işte.. bir şekilde devam etmek zorunda...
ah arkadaşım hep aynı şeyler. bende her ay ümitleniyorum bu ay var diye. biliyorum eşim de ümitleniyor. ama olmuyor. karşı komşumun bebeği olmş evlendiği ay hamile kalmış. bu aralar çevremdeki neredeyse ya hamile ya yeni doğum yaptı. sinirlerim bozuluyor ara sıra. ama yapacak bişey de yok. rabbim yazmıştır elbet bir zamana... çok bekletme allahım bizi
Dün doktora gittim 2. günümdü.3. gün iğnelere başlıyoruz.MEnogon diye bir iğne yumurta geliştirici,6 gün vurulucam.sonra duruma göre çatlatma iğnesi verecekmiş yine...Biraz şişkinlik ve kilo yapar dedi..Tam zayıflamışken yine kilo alacam ...Aman olsun yeterki bebişim gelsin nasılsa şişecez...
Kimseye söyleyemiyorum ya derdimi en çok o yıpratıyor..
Dün doktora gittim 2. günümdü.3. gün iğnelere başlıyoruz.MEnogon diye bir iğne yumurta geliştirici,6 gün vurulucam.sonra duruma göre çatlatma iğnesi verecekmiş yine...Biraz şişkinlik ve kilo yapar dedi..Tam zayıflamışken yine kilo alacam ...Aman olsun yeterki bebişim gelsin nasılsa şişecez...
Kimseye söyleyemiyorum ya derdimi en çok o yıpratıyor..
koprinam yazdıkların o kadar tanıdık geldi ki benimki de şu son zamanlarda TV karşısında çok vakit geçiriyor adam uykum geldi çok yoruldum diye söyleniyor eve girmeden önce ama eve girince TV karşısına geçiyor pehh uykusu kaçıyor ben yatağa gidiyorum bu benden 1-2 saat sonra geliyor çoğu kez ben uykuya dalmış oluyorum bazen de koltukta uyuya kalmış oluyor sabah akarşı TV açık ve yanımda onun olmadığını farkettiğim için onu uyandırıp yatağa taşıyorumben yatağa girerken o gelmeyince bazen TV yi kırasım geliyor :78:
slm kızlar uzun bir aradan sonra geldim yine, inşallah beni unutmamışsınızdır
naber gaciler
nasılsınız iyimisiniz?
gelişme varmı irem? taf ?bıdık?
mistik gelmemiş heralde
naber gaciler
nasılsınız iyimisiniz?
mistik gelmemiş heralde
naber gaciler
nasılsınız iyimisiniz?
mistik gelmemiş heralde
canım ben iyiyim valla,yarın tatile gidiyorum 1 hafta yokum,kaş a gidiyoruz eşimle,yarın evlilik yıldönümümüz:)
kürtajdan sonra ilk ay boş geçti,zaten çok hastalandım antibiyotik falan kullandım,ümitli değildim pek açıkçası bakalım kısmet,belki yazın gelir bebiş,sen nasılsın?eşin iyileşti mi?
iremciğim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun daha nicelerine evlatlarınızla girmek nasip olsun inşallah
tatil iyi gelir de güzelhaberlerle dönersin inşallah
oy kuzum.. yıldönümünüz kutlu olsun :) güzel güzel bebişler yapasınız eemi :)
bişi dicem.. gide gide kaşa mı gidiyosunuz :) hiç sevemedim orayı ben ya.. belkii de virajlı yollarından mıdır, kumsuz plajından mıdır nedir.. eğer arabayla gidiyorsanız vay eşinin haline.. çok dikkat edin tatlım..
ama kafa dağıtmak için de güzel sakin bir yer..
iyi eğlenceler dilerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?