anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

ah arkadaşım hep aynı şeyler. bende her ay ümitleniyorum bu ay var diye. biliyorum eşim de ümitleniyor. ama olmuyor. karşı komşumun bebeği olmş evlendiği ay hamile kalmış. bu aralar çevremdeki neredeyse ya hamile ya yeni doğum yaptı. sinirlerim bozuluyor ara sıra. ama yapacak bişey de yok. rabbim yazmıştır elbet bir zamana... çok bekletme allahım bizi

merhaba kızlar uzun zamandır giremedim bu bulantılar mahvetti beni şimdi biraz hafifledi ama bu seferde tansiyonum çok düşüyo koprina sen ikili test yaptırdınmı

merhaba kızlar uzun zamandır giremedim bu bulantılar mahvetti beni şimdi biraz hafifledi ama bu seferde tansiyonum çok düşüyo koprina sen ikili test yaptırdınmı

hoşgeldin canım..
geçen cuma yaptırdım.. dün de sonuçlarımı aldım.. çok şükür bir sıkıntımız yok..
sen nezamn yaptıracaksın.. doktor nezaman çağırdı

hoşgeldin canım..
geçen cuma yaptırdım.. dün de sonuçlarımı aldım.. çok şükür bir sıkıntımız yok..
sen nezamn yaptıracaksın.. doktor nezaman çağırdı

hoşbulduk bende dün yaptırdım ama benden sadece kan aldılar doktor baktı normal ultrasonla sonra test için kan vermeye yolladı o kadar ense kalınlığına falan bakmadı neden acaba sadece kanla olurm

hoşbulduk bende dün yaptırdım ama benden sadece kan aldılar doktor baktı normal ultrasonla sonra test için kan vermeye yolladı o kadar ense kalınlığına falan bakmadı neden acaba sadece kanla olurm

bakmıştır canım.. eline bir kağıt vermedi mi.. crl haricinde NT diye bişiy var.. normal ultrasonda bakar zaten :)
benden de sadece 1 tüp kan aldılar..

bakmıştır canım.. eline bir kağıt vermedi mi.. crl haricinde NT diye bişiy var.. normal ultrasonda bakar zaten :)
benden de sadece 1 tüp kan aldılar..

verdi ama eşim aldı kağıdı bende çok incelemedim :)cuma telefonla öğrencem sonuçları o zaman sorayım ense kalınlığı kaçmış saol canım

verdi ama eşim aldı kağıdı bende çok incelemedim :)cuma telefonla öğrencem sonuçları o zaman sorayım ense kalınlığı kaçmış saol canım

rica ederim canım..
zaten o değer olmazsa ikili taramanın da bir anlamı kalmıyor

koprinam yazdıkların o kadar tanıdık geldi ki benimki de şu son zamanlarda TV karşısında çok vakit geçiriyor adam uykum geldi çok yoruldum diye söyleniyor eve girmeden önce ama eve girince TV karşısına geçiyor pehh uykusu kaçıyor ben yatağa gidiyorum bu benden 1-2 saat sonra geliyor çoğu kez ben uykuya dalmış oluyorum bazen de koltukta uyuya kalmış oluyor sabah akarşı TV açık ve yanımda onun olmadığını farkettiğim için onu uyandırıp yatağa taşıyorum ben yatağa girerken o gelmeyince bazen TV yi kırasım geliyor :78:

Dün doktora gittim 2. günümdü.3. gün iğnelere başlıyoruz.MEnogon diye bir iğne yumurta geliştirici,6 gün vurulucam.sonra duruma göre çatlatma iğnesi verecekmiş yine...Biraz şişkinlik ve kilo yapar dedi..Tam zayıflamışken yine kilo alacam ...Aman olsun yeterki bebişim gelsin nasılsa şişecez...

Kimseye söyleyemiyorum ya derdimi en çok o yıpratıyor..

slm kızlar uzun bir aradan sonra geldim yine, inşallah beni unutmamışsınızdır
canım tedavin hayırlı olsun kimseye söylememekle bence en iyisini yapıyorsun, yoksa sürekli sorularıyla seni daha fazla bunaltırlar, olur olmaz tavsşiyelerde bulunurlar,arkandan dedikodular döner,çok zor bir süreç Allah yardımcın olsun.sonuçta eşinle paylaşıyorsun, belki birde çok güvendiğin yakın bir dostuna anlatıp destek alabilirsin

canım hayırlı olsn inşş. bende kimseye sölemiyorum. bebek düşünmüorz şimdilik diyorum. yoksa daha beter strese girerim. ama bu durumda yıpratıyor insanı kesinlikle

oh be bir ben değilmişim ya içim rahat etti :) yalnız benim koca 1-2 saat tv izleyip yanıma gelse can kurban.. bazen başında dikiliyorum uyumasın diye.. yeminle en az 1 saat dürtüklüyorum kalksın yatağına yatsın diye.. çok ağır bir uykusu var.. hafif bişi olsa taşıyacam da yok anam :)
bazen dayanamıyor sayıyor bana .. sabah ta hatırlamıyorum demez mi ben onunla konuşmayınca.. ayol sanki içtin içtin de sızdın da yaptıklarını hatırlamıyorsun.. çok sinir oluyor.. geçen hafta da artık gına geldi dedim sakın bana sabah aynı şeyi söyleme.. inanmıyorum dedim..
uyandıramadığım oluyor çoğu zaman.. atıyorum üstüne battaniyeyi zıbarsın orda diyom soylene söylene..
ama gece bir de bana sor.. 3-4 defa kalkıyorum yine çabalara... tık yok adamda.. sabah 5-6 gibi donmaktan uyanıp yanıma geliyor sarılıyor öpüyor falan ama tekmeyi yapıitırıyorum.. sonra 1 saat daha uyuyup işe gidiyor :) akşama da tabi barışmış oluyoruz ve aynı hikaye tekrarlıyor nedense...

slm kızlar uzun bir aradan sonra geldim yine, inşallah beni unutmamışsınızdır

kuzum unuturmuyuz seni... yeminle vallahi dün akşam evde tvnin önündeyken aklıma sen geldin.. bayağı zaman oldu topiğe girmeyeli acaba bişiy mi oldu diye düşündüm.. ama yanlış hatırlamıyorsam tatile mi gidecektiniz neydi.? :) yeğen nasıl.. iyidir inşallah

naber gaciler
nasılsınız iyimisiniz?
gelişme varmı irem? taf ?bıdık?
mistik gelmemiş heralde

ayy medim ben de bugün profiline baktım birşey yazdın mı diye girmişsin ama yazmamışsın foruma bende henüz gelişme yok kürtajdan sonra 6. korunmasız ayımdayım yumurtayı çatlattım bekliyorum:97: eşin nasıl oldu düzeldi mi?

naber gaciler
nasılsınız iyimisiniz?
gelişme varmı irem? taf ?bıdık?
mistik gelmemiş heralde

canım ben iyiyim valla,yarın tatile gidiyorum 1 hafta yokum,kaş a gidiyoruz eşimle,yarın evlilik yıldönümümüz:)
kürtajdan sonra ilk ay boş geçti,zaten çok hastalandım antibiyotik falan kullandım,ümitli değildim pek açıkçası bakalım kısmet,belki yazın gelir bebiş,sen nasılsın?eşin iyileşti mi?

iremciğim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun daha nicelerine evlatlarınızla girmek nasip olsun inşallah
tatil iyi gelir de güzel haberlerle dönersin inşallah

oy kuzum.. yıldönümünüz kutlu olsun :) güzel güzel bebişler yapasınız eemi :)
bişi dicem.. gide gide kaşa mı gidiyosunuz :) hiç sevemedim orayı ben ya.. belkii de virajlı yollarından mıdır, kumsuz plajından mıdır nedir.. eğer arabayla gidiyorsanız vay eşinin haline.. çok dikkat edin tatlım..
ama kafa dağıtmak için de güzel sakin bir yer..
iyi eğlenceler dilerim :)

iremciğim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun daha nicelerine evlatlarınızla girmek nasip olsun inşallah
tatil iyi gelir de güzel haberlerle dönersin inşallah

canım çok teşekkür ederim,amin hepimize aynısını nasip etsin allah inşallah..tatil bence de iyi gelicek,inşallah güzel haberlerle dönerim,güzel de haberler alırım sizlerden,bu arada özel mesaj kutuna bak mesaj yazdım

canım benim çok teşekkür ederim..evet ben ne zamandır kaş ı çok merak ediyodum doğası ve denizi çok güzelmiş,ama o yolu benim de gözüm yemedi arabayla zaten ben daha önce otobüs kazası geçirdiğim için yoldan çok korkuyorum bu zamana kadar hep otobüs yolculuğu yaptık,ama bu sefer eşime dedim ne olur uçakla gidelim gece uçusu daha uygun bilet ayarladık,dalaman havaalanından maksimum 3 saat yolumuz var..sonra otelimizdeyiz allahın izniyle inşallah,4 gün kaşta sonra fethiye ölüdeniz 3 gece de orda..ama inan ben aradaki kısa saatli yolculuğu bile düşünüyorum,allah kötü şey yazmamılş olsun sağ salim gideriz inşallah,sen nasılsın bu arada nasıl gidiyor hamişlik yazdıklarınızı okuyorum gerçi ama ne zaman girsem kimse olmuyor topikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…