anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

umarım iyi vakit geçirirsiniz.. Rabbim korur sizi.. sizde dikkat edin yolda kuzum.. dalamandan oraya kadar yol nasıldır bilemiyorum ama.. biz ankara tarafından geldik.. burdurdan sonra öldük resmen.. kaş'a varmamıza 30km falan 2 buçuk saatte gittik.. bir de gece vakti.. yavaş yavaş :) 20km/h den fazla hız yapamıyorsun belli yerlerde.. nasıl bir dağmış çözemedim.. inş sizin yolunuz rahat geçer..
hamişlik şimdilik sıkıntısız gidiyor allaha şükür..
darısı isteyen herkese.. sizler için dua ediyorum :) hep beraber güzel anılarımızı da paylaşırız inşallah

ben de güneye hiç inmedim sadece kıbrısa gittim:26: Kaş'ın denizi kumlu değil diye merak ediyorum ben de kumlu deniz sevmiyorum kazasız belasız gidip dönün iremciğim inşallah tadını çıkarın :82:

Son düzenleme:

inşallah canım bakalım,belki yollar yenilenmiştir,allahtan eşim çok temkinli kullanır yavaş yavaş gideriz,en kısa zamanda şu topikte herkes hamile kalsın inşallah,bütün hamişler de sağlıkla bebişlerini kucaklarına alsın,benim de duam o canım,sen de kendine dikkat et,yorma kendini,aslında yürüyüş yapmak çok iyiymiş akşam serinliğinde azıcık vakit bulursan yürü derim ağrılara da iyi gelir..

ben de güneye hiç inmedim sadece kıbrısa gittim:26: Kaş'ın denizi kumlu değil diye merak ediyorum ben de kumlu deniz sevmiyorum kazasız belasız gidip dönün iremciğim inşallah tadını çıkarın :82:

inşallah canım sağ salim gidip döneriz,bana deniz olsun da ben her türü severim valla:))

aslında kum olan yerler daha çok içe çekiyormuş diyorlar. bende ilk defa kaşa gittiğimde sahilinden haberim yoktu.. :) resmen hayal kırıklığına uğramıştım :) alışmışım kum görmeye.. taşlarda yürümek oldukça zor oluyor.. taş kumdan çok yakıyor.. ya da bana öyle geldi :) terliksiz yürüyememiştim.. kıvrıla kıvrıla o da

ay yavrum ne diyon sen :) akşamları eve kendimi zor atıyorum.. bazen istiyorum kocişle çıkayım dolaşayım biraz.. ama benden perişan.. yemekten sonra sızıyor zavallım..
geçen akşam zar zor dışarıya çıkardım :) o da ağladım da dayanamadı yufka yürekli kocam..
dışarıya da beni yalnız göndermez mahallenin milleti insan değiller pek te ondan.. bende görümcelerle fazla bir araya gelmek istemiyorum... çocuklarının seslerinden bıkmışım.. onlarla ayrıldıktan sonra sesleri iki saat kulaklarımda çınlıyor..

günaydın kızlar,artık herkes bıkmış galiba eskisi kadar yoğun değil, ben 3 hafta tatil yaptım yıllık iznimi alıp,insanın kafası dinleniyor herkese tavsiye ederim galiba bebeğin hareketlerini hissetmeye başladım, içimde kıpırtılar oluyor ama tam anlayamıyorum
bu arada kıyafetlerini almaya başladım oğlumun, biberonl emzik aldım, o kadar çok alacak şey varki,Allah olmayan herkese yaşatsın bu heyecanları

Darısı tüm arkadaşların başına cnm...Biz de o günleri görürüz inş. Ben daha bişi almaya cesaret edemiyorum. Çok eğlenceli olmalı:)
Allah aldıklarını güle güle kullanmayı nasip etsin.

herkese hayırlı cumalar
tatilden bahsedilmiş ne güzel yazgeldi herkes güneye gider bende ankaraya gitmeyi düşünüyorum temmuz da
cerene gitar kursu bakıyorum eğer programı uydurabilirsem bir haftalığına bende ankaradayım

bende alamıyorum ya
korkuorum
1 tane şapka aldım o kadar

30.haftada almaya başlarsın kuzum sende..
ekim anneleri gerçi odalarını almaya başlamışlar bebişlerin.. biraz erken gibi :)
park yataklar, pusetler falan..
gerci ona bakarsak ben daha 3 sene önce 3lü çorap takımı aldım :) planda bile yokken... seçim günü de kendime kıyafet alırken 2 çift daha çorap aldım.. zaten doğuma 1 ay kala falan acil olan ihtiyaçları alıcam.. puset için de baharı beklerim herhalde.. aman neyse.. zamanı gelince bakarız artık
senin cimcimen nasıl.. iyidir inş

ooh iyi iyi :) bekleriz bacım.. size de değişiklik olur :)

bende alamıyorum ya
korkuorum
1 tane şapka aldım o kadar

korkma,pozitif düsün hep,bende bir battaniye aldim su ana kadar,yatagimiz zaten vardi oglumdan kalma,arkadasimdada puset var ilk aylar onu kullanirim,artik yavas yavas kiyafetlerini de almam lazim daha fazla agirlasmadan,gecen bir iki magaza aktim,ayaklarima karasular indi,eve geldigimde komaya girmistim,bir kac hafta sonra burda sezon indirimi basliycak ondanda yararlanip kizimin cicilerini alirim insallah,

kiz
hamile hamile git kiz bir aylikken falan senmi gidiyorsun yoksa esinmi anlatsana
kizlar nasilsiniz canlarim benim umarim yaramaz birsey yokturr

beraber gidiyoruz inşallah ablacık
hamile hamile gidilir mi düşünsene şeytan taşlamaya uzanıcam aman bişey mi oldu
tavafta sa'yda koşacam aklıma gelecek hemen..yok yok en iyisi 2 kişi gitmek :)

Selam kızlar...

Size yazmadan duramıyorum ..Artık eskisi gibi şenlikli değil burası ama olsun..Bence yeni ay açılmalı her ay topic kendini tazelemeli..

Bu arada ben iğnelere başladım.6 gün boyunca her gün menogon iğne vuruluyorum.Bu iğneler heyet raporuyla alınıyor bnm doktor ayarlıcakmış raporu ..Sonra çatlatma iğnesi verecekmiş. Tüp bebekle kesin olur bebeğin dedi ama biz o aşamaya gelmeden deniyoruz dedi. Bnm pek umudum yok aslında ama gidip geliyoruz işte.Artık kocişte gelmiyor benle doktora aslında kırılıyorum ama adam da haklı her sefer her sefer 1 değil 5 değil işini bırakıp gelemez .Ama ben de işimden izin alıp gidiyorum aslında ne bileyim kızamıyorum artık..

Temmuzun sonunda tatile çıkıcaz orda biraz stres atarım.Gerçi gitmeden belli olacak sonuç..
Düşünmek istemiyorum ama doktor takibine girince ister istemez aklından çıkmıyo..

beraber gidiyoruz inşallah ablacık
hamile hamile gidilir mi düşünsene şeytan taşlamaya uzanıcam aman bişey mi oldu
tavafta sa'yda koşacam aklıma gelecek hemen..yok yok en iyisi 2 kişi gitmek :)
3 arkadasim hamile iken gitti kiz
birisi 4 aylikti giderken
birisi 4 haftalikti
biriside 5 haftalikti
ole sandigin gibi degil simdi cok kolay artik seytan taslama falan ole kolunu uzatip ta ha degdi ha degmedi diye bir srun yok cok rahat atan
biliyorsun ustelik tavaf ve sayda kosmak yok normal yuruyeceksin zaten kosmaya firsatin olmaz benden san tavsiye kabenin yakininda zaten tavaf edemessin izdihamdan sen en yukarida et 2. katta o kadar sakin oluyorki hic hacilar uzulmuyor artik eskisi gibi degil senin anlayacagin.....
masallah hepsinin bebeleri dunyaya geldi 4 haftalik olan bayanin ikiz gebeligi vardi bide masalah ne guzel oda kucuk haci olacak.... isterdim bole bir sey yasamak rabbim ole bir koruyor ki minik meleklerini o yonden senin suphen olmasin canim
ALLAH simdiden haccinizi kabul etsin canim benim

Güzel hatunlarım bakalım neredeymişler..
hanimişler..

ara sıra 2 satır da olsa yazıverin anam ya... valla özledik topiğin eski halini..
sağ sağlim olun da.. gerisi önemli değil yinede..
öptüm hepinizi

Ben buralardayım kopricim ya.Aşılama oldum kös kös bekliyom işte.Bugün 10.günüm.Ama hiç bir belirti filan yok.ne göğs ağrısı,ne kasık ağrısı,ne akıntı.Amannnnnnn koyverdim gitti.Olacağı varsa olur zati..YORULDUM!!!!Sizler nasılsınız acep...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…