canım benim çok teşekkür ederim..evet ben ne zamandır kaş ı çok merak ediyodum doğası ve denizi çok güzelmiş,ama o yolu benim de gözüm yemedi arabayla zaten ben daha önce otobüs kazası geçirdiğim için yoldan çok korkuyorum bu zamana kadar hep otobüs yolculuğu yaptık,ama bu sefer eşime dedim ne olur uçakla gidelim gece uçusu daha uygun bilet ayarladık,dalaman havaalanından maksimum 3 saat yolumuz var..sonra otelimizdeyiz allahın izniyle inşallah,4 gün kaşta sonra fethiye ölüdeniz 3 gece de orda..ama inan ben aradaki kısa saatli yolculuğu bile düşünüyorum,allah kötü şey yazmamılş olsun sağ salim gideriz inşallah,sen nasılsın bu arada nasıl gidiyor hamişlikyazdıklarınızı okuyorum gerçi ama ne zaman girsem kimse olmuyor topikte
umarım iyi vakit geçirirsiniz.. Rabbim korur sizi.. sizde dikkat edin yolda kuzum.. dalamandan oraya kadar yol nasıldır bilemiyorum ama.. biz ankara tarafından geldik.. burdurdan sonra öldük resmen.. kaş'a varmamıza 30km falan 2 buçuk saatte gittik.. bir de gece vakti.. yavaş yavaş :) 20km/h den fazla hız yapamıyorsun belli yerlerde.. nasıl bir dağmış çözemedim.. inş sizin yolunuz rahat geçer..
hamişlik şimdilik sıkıntısız gidiyor allaha şükür..
darısı isteyen herkese.. sizler için dua ediyorum :) hep beraber güzel anılarımızı da paylaşırız inşallah
ben de güneye hiç inmedim sadece kıbrısa gittim:26: Kaş'ın denizi kumlu değil diye merak ediyorum ben de kumlu deniz sevmiyorumkazasız belasız gidip dönün iremciğim inşallah tadını çıkarın :82:
ben de güneye hiç inmedim sadece kıbrısa gittim:26: Kaş'ın denizi kumlu değil diye merak ediyorum ben de kumlu deniz sevmiyorumkazasız belasız gidip dönün iremciğim inşallah tadını çıkarın :82:
inşallah canım bakalım,belki yollar yenilenmiştir,allahtan eşim çok temkinli kullanır yavaş yavaş gideriz,en kısa zamanda şu topikte herkes hamile kalsın inşallah,bütün hamişler de sağlıkla bebişlerini kucaklarına alsın,benim de duam o canım,sen de kendine dikkat et,yorma kendini,aslında yürüyüş yapmak çok iyiymiş akşam serinliğinde azıcık vakit bulursan yürü derim ağrılara da iyi gelir..
günaydın kızlar,artık herkes bıkmış galiba eskisi kadar yoğun değil, ben 3 hafta tatil yaptım yıllık iznimi alıp,insanın kafası dinleniyor herkese tavsiye ederimgaliba bebeğin hareketlerini hissetmeye başladım, içimde kıpırtılar oluyor ama tam anlayamıyorum
bu arada kıyafetlerini almaya başladım oğlumun, biberonl emzik aldım, o kadar çok alacak şey varki,Allah olmayan herkese yaşatsın bu heyecanları
Darısı tüm arkadaşların başına cnm...Biz de o günleri görürüz inş. Ben daha bişi almaya cesaret edemiyorum. Çok eğlenceli olmalı:)
Allah aldıklarını güle güle kullanmayı nasip etsin.
bende alamıyorum ya
korkuorum
1 tane şapka aldım o kadar
herkese hayırlı cumalar
tatilden bahsedilmiş ne güzel yazgeldi herkes güneye gider bende ankaraya gitmeyi düşünüyorum temmuz da
cerene gitar kursu bakıyorum eğer programı uydurabilirsem bir haftalığına bende ankaradayım
bende alamıyorum ya
korkuorum
1 tane şapka aldım o kadar
bidikcan nen zamandir sesin solugun cikmiyo,neler yapiyorsun
kizsesimi çıkaracak bişi yokki kuzum
korunma dönemine geri döndük biz hac münasebetiyle
kiz
hamile hamile git kiz bir aylikken falan senmi gidiyorsun yoksa esinmi anlatsana
kizlar nasilsiniz canlarim benim umarim yaramaz birsey yokturr
3 arkadasim hamile iken gitti kizberaber gidiyoruz inşallah ablacık
hamile hamile gidilir mi düşünsene şeytan taşlamaya uzanıcam aman bişey mi oldu
tavafta sa'yda koşacam aklıma gelecek hemen..yok yok en iyisi 2 kişi gitmek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?