Ben buralardayım kopricim ya.Aşılama oldum kös kös bekliyom işte.Bugün 10.günüm.Ama hiç bir belirti filan yok.ne göğs ağrısı,ne kasık ağrısı,ne akıntı.Amannnnnnn koyverdim gitti.Olacağı varsa olur zati..YORULDUM!!!!Sizler nasılsınız acep...
valla akıllım ile ben senden merakla sonuç beklioruz cnm
dua edioruz bol bol
inşallah hayırlı haberle gelirsin
canim isnALlah olacak merak etme sen haberini alicaz insAllah bu ayyCanlarım benim yaa.çok sağolun.Belirti filan yok bende.Bakalım bekleyip görecez.Allahtan hayırlısı.Olmasza zati tü bebeğe geçiyoruz.Crafty o zaman senin fikrinide alacağım zaten.Yardımcı olursun banada.Sen nasılsın canım...
Canlarım benim yaa.çok sağolun.Belirti filan yok bende.Bakalım bekleyip görecez.Allahtan hayırlısı.Olmasza zati tü bebeğe geçiyoruz.Crafty o zaman senin fikrinide alacağım zaten.Yardımcı olursun banada.Sen nasılsın canım...
Ben buralardayım kopricim ya.Aşılama oldum kös kös bekliyom işte.Bugün 10.günüm.Ama hiç bir belirti filan yok.ne göğs ağrısı,ne kasık ağrısı,ne akıntı.Amannnnnnn koyverdim gitti.Olacağı varsa olur zati..YORULDUM!!!!Sizler nasılsınız acep...
canim isnALlah olacak merak etme sen haberini alicaz insAllah bu ayy
inşallah hayırlı haberlerini alırız bende senden güzel haberler bekliyorum:naza
aslında en güzeli senin dedeğin gibi koyvermek kafaya takmamak inşallah rabbim hayırlısıyla yüzünü güldürsün canım
gunaydın arkadaslar nasılsınız
ben aöf finallere hıc calısamamıstım
öğrencılık hayatımda bir ilk ile 4 zayıfım var :)
çok komiğime gidiyo ya
yapabılecegım halde tembellık edıp calısmadım ilk defa
aamaaaan nolcakmış, sen örgün okusaydın görürdün zayıfları:)
salla gitsin bütler var nasılsa.
aboww iyice boşladık biz bu topiği..
güzel hatunlar nirde bakayım :)
kırmızı kartımı gördüm yine totem falan da işe yaramadı yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?