anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

valla akıllım ile ben senden merakla sonuç beklioruz cnm
dua edioruz bol bol
inşallah hayırlı haberle gelirsin

valla akıllım ile ben senden merakla sonuç beklioruz cnm
dua edioruz bol bol
inşallah hayırlı haberle gelirsin

Canlarım benim yaa.çok sağolun.Belirti filan yok bende.Bakalım bekleyip görecez.Allahtan hayırlısı.Olmasza zati tü bebeğe geçiyoruz.Crafty o zaman senin fikrinide alacağım zaten.Yardımcı olursun banada.Sen nasılsın canım...

canim isnALlah olacak merak etme sen haberini alicaz insAllah bu ayy

en doğru karar cnm
imkanın varsa maddi olarak
süreci uzatarak kendini, eşini stres ve sıkıntıya sokmazsın hiç diilse

inşallah hayırlı haberlerini alırız bende senden güzel haberler bekliyorum :naza
aslında en güzeli senin dedeğin gibi koyvermek kafaya takmamak inşallah rabbim hayırlısıyla yüzünü güldürsün canım

canim isnALlah olacak merak etme sen haberini alicaz insAllah bu ayy

Güzel dilekleriniz için sağolun arkadaşlar.iyiki varsınız.

gunaydın arkadaslar nasılsınız

ben aöf finallere hıc calısamamıstım
öğrencılık hayatımda bir ilk ile 4 zayıfım var :)
çok komiğime gidiyo ya
yapabılecegım halde tembellık edıp calısmadım ilk defa

Aamaaaan nolcakmış, sen örgün okusaydın görürdün zayıfları:)
Salla gitsin bütler var nasılsa.

mrb arkadaşlar çok uzun bir bekleyiş ve korkudan sonra hsg çektirmeyi başardım 6 ay yine beklemedeyim bakalım buradaki hamişlerden hsg sonrası hamile kalanla varmıdır acep

kandiliniz mübarek olsun..
Dualarınızda bıdıkı da unutmayın

her ne kadar fazla giremiyosa da topiğe, o sizi unutmadı:26:

sizlerinde kandiliniz mübarek olsun rabbim bizlerede bu güzel annelik duygusunu tattırsın , mevlam o kadar merhametlidirki boynumuzu bükük bırakmaz inş.

selam kızlar nasılsınız?
bakıyorum ara sıra topice ama çok da yazacak bişeyim olmuyor :)
önümüzdeki hafta tatile gidiyorum ben yokum. onun hevesi ile bu haftayı geçirmeye çalışıyorum :)

aboww iyice boşladık biz bu topiği..
güzel hatunlar nirde bakayım :)

bende bu ay totem yaptım konuşmıcam crafty de işe yaramıştı ama bende hiçççç zannetmem totemin tutacağına
bizde bu hafta arkadaşlarla kış için yufka açtık kuruttuk inşallah yemek nasip olur çok yorulduk ama değdi
bu arada dosthane ne zaman test yapcaktı hergün topiğe geliyorum merakla acaba haber varmı diye inşallah hayırlı haberler vericek bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…