:) evet kopri ya kimse gelmiyo artık.. benm de bu gün son günüm bi hafta yokum. sen napiyorsun
bende bu ay totem yaptım konuşmıcamcrafty de işe yaramıştı ama bende hiçççç zannetmem totemin tutacağına
bizde bu hafta arkadaşlarla kış için yufka açtık kuruttuk inşallah yemek nasip olur çok yorulduk ama değdi
bu arada dosthane ne zaman test yapcaktı hergün topiğe geliyorum merakla acaba haber varmı diye inşallah hayırlı haberler vericek bize
kırmızı kartımı gördüm yine totem falan da işe yaramadı yine
bende bu ay totem yaptım konuşmıcamcrafty de işe yaramıştı ama bende hiçççç zannetmem totemin tutacağına
bizde bu hafta arkadaşlarla kış için yufka açtık kuruttuk inşallah yemek nasip olur çok yorulduk ama değdi
bu arada dosthane ne zaman test yapcaktı hergün topiğe geliyorum merakla acaba haber varmı diye inşallah hayırlı haberler vericek bize
Canım benim beni düşündüğün için teşekkürler...Malesef bugün adet oldum.Diyecek bişey yoook...Allah hepimizin yardımcısı olsun, güç versin bizlere....
bizim şerr bildiklerimiz sonunda hayr çıkabilir, ama biz başta göremeyiz
o yüzden vardır bir hayr dostane, Allah yardıcın olsun..hepimize..
Canım benim beni düşündüğün için teşekkürler...Malesef bugün adet oldum.Diyecek bişey yoook...Allah hepimizin yardımcısı olsun, güç versin bizlere....
ne edek.. can sıkıntısı.. hele akşam saati eve gidince ... balkondan bakıyorum millet akşam yürüşüne hava almaya çıkıyor biz evdeyiz.. aynı monotonluğa devam
mmm yufka mı dedin :) bizde öyle hamarat hatun yok nedense.. kaynanadan zaten kendisine hayır yok... bizde hazırıyla yetinicez artık. bak kaynana dedim çıktı cinlerim nedense
geçen sene evlendi ya.. kışlık hiç ama hiç bişiy yapmadı.. ben 25-27 kavanoz menemen yaptım.. kadın yemeğe bize ya da kızlarına giderdi.. evde hazır yemek olmasına rağmen o menemeni yaptırırdı.. gıcık karı..
kırmızı kartına gelince geçmiş olsun.. seninde bir gün olur inş. ama lütfen guatırını da kontrol altında tut.. canını sıkacak bişiy demek istemiyorum ama.. geçen gün bir müşterim geldi benden 1-2 hafta önden gidiyor gebeliği.. guatrdan dolayı bebeğin ikili taramasında değerler güzel çıkmadı.. perişan oldu kadıncaz.. sınır 1:250 iken onun 1:320 ..
illa sende de öyle birşey olcak değil de.. nolur ihmal etme bunları da.. seni sevdiğim için diyorum bunları.. öptüm balım
Beni merak een yok ama ben size yazınca rahatlıyorum biraz..Yine yazacağım.
en son adetimin 3. günü menagon iğnelere başladım.Tabi heyet raporuyla alınıyor iğneler.6 gün vuruldum ardından çatlatma iğnesi ovitrelle..bu aralar çalışma günleri ama annemler,kardeşlerim bende pek değerlendiremedik.
3 yumurta gelişmişti belki biri tutar..Hafta içi kontrolüm var çatlamayan varsa 1 iğne daha yicem .Bu hormonlar verdiğim kiloları aldıracak bana sanırım,iştahım da açıldı iyice..Temmuz 16 Bat ım ..İnş b u ay yakalayacağım bebiki...
Selam Canlar,
Artık sürekli gelmeseniz de hepiniz arada uğruyosunuz. Özlemle öpüyorum sizi
anammm
koccemen olmuşunuz sizzz
cinsiyet belli mi
İvittt büyüdük bizz
En son 13+0 iken gitmiştik Şüküş erkek tahmin ediyorum demişti.
Sonraki kontrol gelecek hafta. O zaman netleşir sanırsam.
Kız bebeklerde klitoris erken oluşunca erkek sanılabiliyomuş diye duydum. Onun için henüz nötrüz:)
guzelim merak etmeyzmisiz hic canim ins Allah sorunsuz olur butun islemlerrBeni merak een yok ama ben size yazınca rahatlıyorum biraz..Yine yazacağım.
en son adetimin 3. günü menagon iğnelere başladım.Tabi heyet raporuyla alınıyor iğneler.6 gün vuruldum ardından çatlatma iğnesi ovitrelle..bu aralar çalışma günleri ama annemler,kardeşlerim bende pek değerlendiremedik.
3 yumurta gelişmişti belki biri tutar..Hafta içi kontrolüm var çatlamayan varsa 1 iğne daha yicem .Bu hormonlar verdiğim kiloları aldıracak bana sanırım,iştahım da açıldı iyice..Temmuz 16 Bat ım ..İnş b u ay yakalayacağım bebiki...
ayyyyy fistiklar cinsiyet bile ögrencekler masllah subhanallahh yaaa
fundacim sende mi subat anasi olacan ben gibi kizzzzz
ben bugün adet oldum kızlar hem de çok ilginç geçen seneki adet günlerimle aynı gidiyor haziran ve temmuzda olduğum adetler :44: yani 2010 da 4 haziranda adet olmuştum 2011 haziranda da 4 haziranda. temmuz 2010 da 4 temmuzda olmuştum 2011 de de öyle oldukorunmayı bıraktığımız 1 sene oldu yani bebeğimiz yaşasaydı ben şu günlerde doğum yapmış ya da yapacak olacaktım
canım benım ya ..
ne desem bilemiyorum kı sana bana ve bzm gıbılere
bazen oyle anlar gelıyor kı
ıyı kı de suana kadar bebegım olmamıs dıyorum..kararsızım korunmuyorum ama emınmıyım- hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?