anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

:) evet kopri ya kimse gelmiyo artık.. benm de bu gün son günüm bi hafta yokum. sen napiyorsun

ne edek.. can sıkıntısı.. hele akşam saati eve gidince ... balkondan bakıyorum millet akşam yürüşüne hava almaya çıkıyor biz evdeyiz.. aynı monotonluğa devam

kırmızı kartımı gördüm yine totem falan da işe yaramadı yine

mmm yufka mı dedin :) bizde öyle hamarat hatun yok nedense.. kaynanadan zaten kendisine hayır yok... bizde hazırıyla yetinicez artık. bak kaynana dedim çıktı cinlerim nedense
geçen sene evlendi ya.. kışlık hiç ama hiç bişiy yapmadı.. ben 25-27 kavanoz menemen yaptım.. kadın yemeğe bize ya da kızlarına giderdi.. evde hazır yemek olmasına rağmen o menemeni yaptırırdı.. gıcık karı..
kırmızı kartına gelince geçmiş olsun.. seninde bir gün olur inş. ama lütfen guatırını da kontrol altında tut.. canını sıkacak bişiy demek istemiyorum ama.. geçen gün bir müşterim geldi benden 1-2 hafta önden gidiyor gebeliği.. guatrdan dolayı bebeğin ikili taramasında değerler güzel çıkmadı.. perişan oldu kadıncaz.. sınır 1:250 iken onun 1:320 ..
illa sende de öyle birşey olcak değil de.. nolur ihmal etme bunları da.. seni sevdiğim için diyorum bunları.. öptüm balım

Canım benim beni düşündüğün için teşekkürler...Malesef bugün adet oldum.Diyecek bişey yoook...Allah hepimizin yardımcısı olsun, güç versin bizlere....

Canım benim beni düşündüğün için teşekkürler...Malesef bugün adet oldum.Diyecek bişey yoook...Allah hepimizin yardımcısı olsun, güç versin bizlere....

bizim şerr bildiklerimiz sonunda hayr çıkabilir, ama biz başta göremeyiz
o yüzden vardır bir hayr dostane, Allah yardıcın olsun..hepimize..

bizim şerr bildiklerimiz sonunda hayr çıkabilir, ama biz başta göremeyiz
o yüzden vardır bir hayr dostane, Allah yardıcın olsun..hepimize..

Evet canım ne diyeyim.Rabbiim ne hayırlı ise onu versin diyorum zaten.Vardır bir hayır diyorum.Ama hayal kırıklığı çok zorrrr...Üzülmedim desem yalan olur.Çok ümitlenmiştim bu sefer.Hiç olmadığı kadar.Ama olmayınca olmuyo işte...

hayırlısı olsun demekten başka bişey aklıma gelmiyo
rabbim sanada hepimizede hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

artık kırmızı kartı görünce üzülmüyorum kopricim ilk aylarda ağlıyodum ilk gün ama atlattım artık nedenlerim niçinlerim yok artık rabbim çok şükür ki bi tane nasip etti allah acısını göstermesin olmayan herkese nasip etsin benim de kısmetimde varsa ikinci çocuk olur yoksada rabbimin bi bildiği vardır diyorum
guatrıma gelince kontrol altında değerlerim çok iyi allaha şükür ama tabi hep aklımda acaba guatrım yüzünden mi olmuyo diye doktoruma göre bi problem yok kafana takma dedi bilmiyorum bazen benimde kafam karışıyo ama tabi gebelik olursa daha fazla kontrol altında olmam gerekiyomuş onuda biliyorum
beni sevdiğini biliyorum canım bende seni ve topikteki bütün kızları seviyorum

Beni merak een yok ama ben size yazınca rahatlıyorum biraz..Yine yazacağım.

en son adetimin 3. günü menagon iğnelere başladım.Tabi heyet raporuyla alınıyor iğneler.6 gün vuruldum ardından çatlatma iğnesi ovitrelle..bu aralar çalışma günleri ama annemler,kardeşlerim bende pek değerlendiremedik.

3 yumurta gelişmişti belki biri tutar..Hafta içi kontrolüm var çatlamayan varsa 1 iğne daha yicem .Bu hormonlar verdiğim kiloları aldıracak bana sanırım,iştahım da açıldı iyice..Temmuz 16 Bat ım ..İnş b u ay yakalayacağım bebiki...

hakkında hayırlısı canım benim.. inşallah Rabbim size de bu duyguyu en kısa zamanda tattırır..
isteyen herkesin bebişi olsun..

anammm
koccemen olmuşunuz sizzz
cinsiyet belli mi

İvittt büyüdük bizz
En son 13+0 iken gitmiştik Şüküş erkek tahmin ediyorum demişti.
Sonraki kontrol gelecek hafta. O zaman netleşir sanırsam.
Kız bebeklerde klitoris erken oluşunca erkek sanılabiliyomuş diye duydum. Onun için henüz nötrüz:)

13 de erkek dediyse erkektir :)
benim de bu akşam büyük buluşma
kız olduğunu netleştirim de odayı sipariş etçem bu hafta

ben bugün adet oldum kızlar hem de çok ilginç geçen seneki adet günlerimle aynı gidiyor haziran ve temmuzda olduğum adetler :44: yani 2010 da 4 haziranda adet olmuştum 2011 haziranda da 4 haziranda. temmuz 2010 da 4 temmuzda olmuştum 2011 de de öyle oldu korunmayı bıraktığımız 1 sene oldu yani bebeğimiz yaşasaydı ben şu günlerde doğum yapmış ya da yapacak olacaktım

sabrin sonu selamet guzelim merak etmeyzmisiz hic canim ins Allah sorunsuz olur butun islemlerr

ayyyyy fistiklar cinsiyet bile ögrencekler masllah subhanallahh yaaa
fundacim sende mi subat anasi olacan ben gibi kizzzzz

canım benım ya ..
ne desem bilemiyorum kı sana bana ve bzm gıbılere
bazen oyle anlar gelıyor kı
ıyı kı de suana kadar bebegım olmamıs dıyorum..kararsızım korunmuyorum ama emınmıyım- hayır

canım benım ya ..
ne desem bilemiyorum kı sana bana ve bzm gıbılere
bazen oyle anlar gelıyor kı
ıyı kı de suana kadar bebegım olmamıs dıyorum..kararsızım korunmuyorum ama emınmıyım- hayır

herşeyde vardır bir hayır be medim yani zamanı değil ona eminim o yüzden olmuyor ama ben de dün eşimi nihayet ikna edebildim ve götürdüm doktora muayene etti varikosel gibi bir durum yokmuş yarın sabah da spermiyogram testi yapılacak bakalım onda değerler nasıl çıkacak:26: sen de stres olma işyerinde bak sonra özel hayatına da yansır eşinle de aynı işyerindesin çünkü stres kötü birşey eşinin dğerlerine bir dah abakıldı mı canım varikosel ameliyatından sonra :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…