herşeyde vardır bir hayır be medim yani zamanı değil ona eminim o yüzden olmuyorama ben de dün eşimi nihayet ikna edebildim ve götürdüm doktora muayene etti varikosel gibi bir durum yokmuş yarın sabah da spermiyogram testi yapılacak bakalım onda değerler nasıl çıkacak:26: sen de stres olma işyerinde bak sonra özel hayatına da yansır eşinle de aynı işyerindesin çünkü stres kötü birşey eşinin dğerlerine bir dah abakıldı mı canım varikosel ameliyatından sonra :26:
günaydinnnnnnnnnnnn
heyyaaa kopişi yakaladım naber kız kopiş
gülüm benim aynen ööleee iş buluyor millet..
topilsiz su bile satamazsın sokakta okadar kötü durum
boşver sen bunları takma kafaya...
kendini germe ki hormonlar coşmasın bitanem
hala etrafımda dolaşıyo kedi gibi yanlıslıkla bi gülümseyıversem yapışacak yanıma işi öpğretiyim diye
hiç yüz vermiyorum .. evet önemli gunlerımdeyım kendımı sımartmam gerekıyorrrrrr kopiciğim
ee eşin ne durumda iyimi hala kanepede mı takılıyo
değişen bişiy yok bizde canım :) kafam nezaman atacakta kanepeye zarar vericem diye düşünüyorum :)
hatta geçen yaz o kanepe ile baya olaylarımız olduydu.. gene cinnetlendiğim bir andı herhalde.. makas denk geldi elime.. aldım süngeri kesicem okadar sinirlenmişim artık.. e adamı 1bucuk saattir uyandıramayınca delirdiydim.. sabah ikimiz de işe gidicez.. orda rahat uyumuyor srtı falan ağrıyor sonradan.. gecenin 2si olduydu.. atladım adamın üstüne.. kalkıyormusun kalkmıyormusun.. kanepeyi kesicem didim.. bağıra bağıra...
tabi uyandırma şekli çok güzel oldu.. hemen yakaladı ellerimi makası attı.. delirdin mi napıyorsun sen (meğer kocam sanmış ki ona bişi yapçam)
ama aynı tas aynı hamam.. çok seviyoruz kanepemiziartık takmıyorum.. gidip yatağıma yatıyorum .. sabah saat 4-5 gibi kendi geliyor niye uyandırmadın diyo 30dk içinde uyandıramazsam bırakıyorum artık ne edem
Değişen bişiy yok bizde canım :) kafam nezaman atacakta kanepeye zarar vericem diye düşünüyorum :)
hatta geçen yaz o kanepe ile baya olaylarımız olduydu.. Gene cinnetlendiğim bir andı herhalde.. Makas denk geldi elime.. Aldım süngeri kesicem okadar sinirlenmişim artık.. E adamı 1bucuk saattir uyandıramayınca delirdiydim.. Sabah ikimiz de işe gidicez.. Orda rahat uyumuyor srtı falan ağrıyor sonradan.. Gecenin 2si olduydu.. Atladım adamın üstüne.. Kalkıyormusun kalkmıyormusun.. Kanepeyi kesicem didim.. Bağıra bağıra...
Tabi uyandırma şekli çok güzel oldu.. Hemen yakaladı ellerimi makası attı.. Delirdin mi napıyorsun sen (meğer kocam sanmış ki ona bişi yapçam)
ama aynı tas aynı hamam.. çok seviyoruz kanepemiziArtık takmıyorum.. Gidip yatağıma yatıyorum .. Sabah saat 4-5 gibi kendi geliyor niye uyandırmadın diyo :d 30dk içinde uyandıramazsam bırakıyorum artık ne edem
vallahi aynı hissiyatı bende TV ye karşı besliyorum parçalayasım geliyor uykusu varken oturup TV seyredip yatağa ben uyuduktan sonra gelmesine. bir gün kıracağım bu TV yi diyorum yenisini alırım demez mi cinnetlik
hay allah ya guldurdun benı alah da senı guldursun canım
bıdıkgül hoşgeldin yavrucum..
nasılsın.. kuzummm
Hımm sohbetler edilmiş bugün ama yetişememişim...
Çok fena uykum war...Ders çalışmam gerekkk...Çookk çalışmam gerekkkk...Ama bunu strese girmeden yapmam gerekkk:))) Nasıl etcem ?
iyiyim canım tatile çıkmama daha var ama şimdiden girdim tatil moduna :)
iple çekiyorum haftayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?