anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

haksızlıga tahammulum asla yok bu benım en zayıf halkam.. hakkım yendımı kuduruyorum kendı kendımı yıyorum ben..
bızım burda bi hasta bakıcı var acıktan liseyı bıtırmış..
dekanın sekreterı teyzesıymşş bunu 1 haftalık hızlandırılmış tıbbı sekreterlık kursuna sokmuş 2 gun sora sertıfıkasyı cıkıcakmış
ben tıbbı sekreter oldugum halde kayıt elemanı olarak gösteriliyorum
maaşım dusuk, yarın kadro olayı olsa dısarda kalacagım. böyle torpilliler yuzunden. gelmiş bide bana dıyo kı bana işi öğretirsin yanına oturucam.. bende basımdan savdım ılgılenmedım gelip yapışmasın dıye.
nasıl streslıyım bi bilsen yemin ederim içime dert oldu taf...

spermıyogram eylul sonunda verıcez canım suan yumurtlamadayım calısıyoruz genede

amanın ufak bir hareketlenme olmuş gibi..

medim.. canını sıkma.. adaletsizlik heryerde.. bizim gibilerini de bulur hep...
bende azönce öyle bir durumla karşılaştım.. eniştemin yeğeni geldi vanda lise mezunu benden bir yaş küçük ama bu yıl mezun olmuş (oysa millet bu yaşta üniv bitirmiş oluyor)
özgeçmiş çıkartıcaz dediler.. tamam ver dedim (bekliyorum flash disk, cd gibi bişi verecek diye)
ne olduğunu bilmiyorum dedi - ve avukat yanına sekreterlik için başvuracak (eniştemin torpiliyle)
neyse yardımcı olayım dedim hazırladım 5 dakikada.. ofis programları kullanabiliyormusun.. o da neymiş dedi.. klavyeyi kullanabiliyor musun dedim biraz yavaş dedi.. onu da geçtim.. yabanci dil yok.. düz lise okumuş... ama işte enişte araya girecek ki iş sahibi olsun..
inşallah kendisini geliştirir de bende bu laflarımı yutarım...

eşine de tekrar geçmiş olsun diyorum canım.. çalışmalara başlamanıza sevindim.. Rabbim çaresiz dert vermesin kimseye..
inşallah sizin de güzel haberlerinizi alırız kısa zamanda..
Burdaki ve isteyen herkes için dualarım kabul olur inşallah..

boşver sen bunları takma kafaya...
kendini germe ki hormonlar coşmasın bitanem

hala etrafımda dolaşıyo kedi gibi yanlıslıkla bi gülümseyıversem yapışacak yanıma işi öpğretiyim diye
hiç yüz vermiyorum .. evet önemli gunlerımdeyım kendımı sımartmam gerekıyorrrrrr kopiciğim

ee eşin ne durumda iyimi hala kanepede mı takılıyo

değişen bişiy yok bizde canım :) kafam nezaman atacakta kanepeye zarar vericem diye düşünüyorum :)
hatta geçen yaz o kanepe ile baya olaylarımız olduydu.. gene cinnetlendiğim bir andı herhalde.. makas denk geldi elime.. aldım süngeri kesicem okadar sinirlenmişim artık.. e adamı 1bucuk saattir uyandıramayınca delirdiydim.. sabah ikimiz de işe gidicez.. orda rahat uyumuyor srtı falan ağrıyor sonradan.. gecenin 2si olduydu.. atladım adamın üstüne.. kalkıyormusun kalkmıyormusun.. kanepeyi kesicem didim.. bağıra bağıra...
tabi uyandırma şekli çok güzel oldu.. hemen yakaladı ellerimi makası attı.. delirdin mi napıyorsun sen (meğer kocam sanmış ki ona bişi yapçam )
ama aynı tas aynı hamam.. çok seviyoruz kanepemizi artık takmıyorum.. gidip yatağıma yatıyorum .. sabah saat 4-5 gibi kendi geliyor niye uyandırmadın diyo 30dk içinde uyandıramazsam bırakıyorum artık ne edem

vallahi aynı hissiyatı bende TV ye karşı besliyorum parçalayasım geliyor uykusu varken oturup TV seyredip yatağa ben uyuduktan sonra gelmesine. bir gün kıracağım bu TV yi diyorum yenisini alırım demez mi cinnetlik

hay allah ya guldurdun benı alah da senı guldursun canım

boşver kuzum.. :) yine seninki iyi.. kalkıp geliyor.. benimki horul horul uyuyor.. saat 10da sızıyor bende uyandırmaya kıyamıyorum ozaman .. ama saat 12yi geçince cinleniyorum resmen..

Hımm sohbetler edilmiş bugün ama yetişememişim...
Çok fena uykum war...Ders çalışmam gerekkk...Çookk çalışmam gerekkkk...Ama bunu strese girmeden yapmam gerekkk:))) Nasıl etcem ?

Hımm sohbetler edilmiş bugün ama yetişememişim...
Çok fena uykum war...Ders çalışmam gerekkk...Çookk çalışmam gerekkkk...Ama bunu strese girmeden yapmam gerekkk:))) Nasıl etcem ?

strese girmeyerek
allah kolaylık versin canım..
pazr günü başıma güneş geçti gezmekten.. dün dükkanı açamadım.. bugün de telefondan sağolsun görümcem birine cv yapmak için çıkardı evden beeni.. biraz durayım bakalım.. kafamı biryere vurasım geliyor..
parol yazdı doktor.. 24 saatte 2tane içebilirmişim.. ama dayanabildiğim kadar dayanıcam.. çok kötü olursam içerim artık ne edem..

iyiyim canım tatile çıkmama daha var ama şimdiden girdim tatil moduna :)
iple çekiyorum haftayı

oh ne güzel :) nereye gideceksiniz ve nezaman.. aman güneşe dikkat et sen..
men de tatil istiyorum ya... memlekete gidicez güya.. ama koca yan çizmeye başladı.. para yok diyip duruyor.. o da canımı sıkıyor.. kendi başıma da gitmek istemiyorum.. herşeye para buluyorsa bir kez de 1200 liracık kendimize ayırsın dimi ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…