anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

evet ya tatıl gıbısı yok kuzu taksıtle odeme secenegı var rahat rahat odenır. bızde gecen sene oyle yaptık 1150 tl ye fethıyeye 4 yıldızlı otelde kaldık herşey dahıldi ahhh ölüdeniz sana çokkk gelesım varrrrrrr

Kafanın neresi ağrıyo?

bodrum torba nasipse
bu cumartesi akşam gidiyoruz inşallah 15 gün oradayız

kuzu bana kalsa o parayı kenara koy şu doğumda özel oda işine bi el at derim
tabi ana bana hasreti çekilmez ama yine de diğeri daha önemli gibi geldi bana

Kafanın neresi ağrıyo?

gözlerimin yan taraftan başlıyor yanlardan tepeye kadar bir de alnım.. hani olur ya sıkı şapka ya da kask takarsın tepeyi sızlatır.. öyle birşey işte..
aydınlık ta gözlerimi yoruyor.. allahtan ki güneş değmiyor dükkana.. bir de serin içerisi..
dün sabah ateşim bişiyim yoktu ama nasıl terliyorum ... duş aldım öğleden sonra.. gittim sağlık ocağına.. doktor dinlenmen lazım dedi.. daha önceki tansiyon şikayetlerimi de söyledim.. dün de düşük çıktı zaten 10/ 5-6 gibi bişiydi herhalde.. kendimi tuzlu ayrana dayıyorum dedim.. sakın ha dedi tansiyonunu uçurursun bu seferde.. şekerin düşüyordur.. bisküvi falan atıştır böyle durumlarda dedi..

kız ne bilim bi sürü borç var aslında adam da haklı da.. bende istiyorum ki 10bin falan çekelim millete ödiyeceğimizi ödiyelim.. hem memlekete de gidebiliriz.. sonra öderken de tek yere olsun ödeme.. iş bankayla olunca kocacık ister istemez ödeyecek onu eminim oh olsun.. bişiyi yaparken bana sormazsa.. böyle öder durur artık.. nekadar kötü bir eşim ben ya

kızlar gıdıyorum mesaı bıtıyo yarım saate .. bı ortalıgı toparlayıp cıkayım ben evden acarım topici özledim sizi özledimmmmmmmmmmmmmmmmm

Ya benim geçen sene deli başım ağrırdı. Ama tam tepesi...Ağrı kesici bana mısın demiyodu. Uyuyodum dinleneyim diye kalktığımda aynen devam ediyodu.Birkaç gün geçmiyodu..Ama bu migren değildi...Kaç kere doktora gittim bişi çıkmadı...
Sonra bunun stres başağrısı olduğunu keşfettim. Bi yerde yazıyodu.Bu durumda dayanabileceğiniz kadar sıcak suyla banyo yapın ve üstüne uyuyun diye...bunu uyguladım ve gerçekten geçti..Sıcak su damarları açıyo, uyuşuyosun adeta...Bi süre sonra uykun geliyo zaten. Sabah kalktığında geçmiş oluyo.

Sen de bi dene. Ama karnına dökme tabi:)Özellikle başına dayanacağın kadar sıcak su dök.Şampuanla iice masaj yap.Vücudunun diğer kısımlarına da...İşe yarar belki sende de.

Özel odayı ayarlarsınız bi şekilde ama anneni gör bence. Ne olur ne olmaz...Hayat çok kısa.

şu anda özel oda olayını fazla düşünmüyorum.. bu cumartesi şükran hocayla tanışıcam.. ama devamlı gidermiyim bilmiyorum..zekai tahirde düşünüyorum doğumu allah nasip ederse..
memlekete gidişimin asıl sebebi .. 2012 mayısta BG pasaportumun vadesi bitiyor.. yeniletmem lazım erkenden.. çünkü ozaman gidemeyebilirim diye düşünüyorum.. derdim o yanii..

Çok özendim. Nerde kalıyosunuz orda?
Bana bu yıl tatil matil yok Eylülde kardeşimin düğünü var. Ondan sonra kalan izni de nasip olursa d.iznine bağlıyım diyorum. Bakalım dayanabilirsem...

kuzum neden gidemeyesinki
hem kızçeyi de götürürsün :)

hayırlısı bakalım ama krediye bulaşma dirim ben
evin bereketini kaçırıyo kesinlikle

ya ben eskiden çok sıcak suyla banyo yapıyordum.. ama evlendikten sonra kilo aldığımdan mıdır artık nedense daralıyorum sıcak suyun altında.. bayılacak gibi oluyorum resmen.. ama akşama kafayı sokayım sıcak suya işe yarar belkii ..
uyuyum geçer falan diye düşündüm.. dün biraz fazla uyudum o da sersem etti beni.. migren derdim yok.. eşimde var.. çok pis bişi.. Allah kimseye vermesim.. adam bazen duvarlara vuruyor kafasını.. (bende şakayla karışık.. vur vur.. daha çok vuracaksın o kafayı duvarlara derim ) - tabi o anda şakayı kaldıramıyor.. adamın işletim sistemi iflas etmiş oluyor resmen..

Krediye bulaşmamak için karı-koca yüksekçe gelirin olacak...
Kıt maaşla kenara bişiler atayım da ihtiyaçlarımı gidereyim demeye kalkarsan, yıllarca birikmez o para. Borç olmadan olmuyo mlsf..E artık kimse de kimseye borç vermiyo malum. Tek kapı bankalar mlsf...

Çok özendim. Nerde kalıyosunuz orda?
Bana bu yıl tatil matil yok Eylülde kardeşimin düğünü var. Ondan sonra kalan izni de nasip olursa d.iznine bağlıyım diyorum. Bakalım dayanabilirsem...

orası biraz karışık olacak bu yıl
casa del arte grubunun butik oteli var 3 gün mecburen orada kalıcaz
sonra sina otele geçicez

sadece kafayı değil tüm vücudunu:)) Ben de sevmem sıcağı, hatta o zamanlar zor nefes alırdım banyo yaparken...Ama sık dişini biraz.En az yrm saat kal banyoda...Bütün vücut gevşemeli.

evet işte kapitalist sistemlerde böyle sorunlar oluyor ne yazıkki
gelir adaletsizliği hat safhada, kimse borç vermiyo çünkü herkes malına mal katma derdinde
banka veriyo ama katlayarak geri alıyo
Allah yardım etsin tüm ihtiyaç sahiplerine

selam kızlar gözlerime inanamıyorum topikte 5 kişiyiz uzun bi aradan sonra
nasılsınız bakalım keyifler nasıl

bilgisayar kafayı yedi.. yazdım gene kapandı..
ne diyordum.. heee..
içine kız mı doğdu teyzesi :) cinsiyetimiz daha belli değil de.. Allah söyletti herhalde :)

Bu arada Akilli kızçe dedi Kopri:))
Cumartesi öğrenirsin herhalde. Bakalım tutacak mı:)

ivit gördüm duydum :) ama salak bilgisayarım kafayı yedi bugün.. soğutucuyu evde unuttum.. gidip almaya da üşeniyorum.. :)
hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…