Anneler günü hediyesi yüzünden eşimle kavgamız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay ben buna sonuna kadar katılıyorum
Evliliğinde içsel doyumu yaşayan birinin özel günleri dert edeceğine inanmıyorum, kişi eşinden eminse sevildiğine eminse huzuru yerindeyse özel gün falan takılmıyor böyle şeylere

Niye annesi mi ki adamın ? Anneler günü ya hani adam yinede hediye almış bence alması bile saçma adı üstünde anneeeee

Yaz tatilini unuttunuz

Eşim de hem kendi amnesine hem benim anneme hem de bana hediye almış. Benimki daha güzeldi içlerinde. Bence eşe bir tık daha gızel alınmalı, artık birinci ailesi eşi insanın. Ben de babalar gününde mesela babama da alirım ama eşime bir tık fazla özen gösteririm. İçimden öyle gelir yani. Ben olsam fouat kıyaslaması yapmam ama kirılir velli ederdim

Katılıyorum, eşine aldığı çiçeğe de anneler günün kutlu olsun anneciğim yazdirmaliydi. Büyük eksikler var.

Bizimki de sabahın köründe anneler günün kutlu olsun, sana bugün bi dürüm göndereyim mi dedi hepsi bu kadar yani
Bu kadar uzatmanın anlamı yok ki ..

Harcanıyor böyle adamlar diye boşuna demiyoruz

Ben kahvaltı meselesine takıldım en çok. Bu adamlar gerçekten ömürleri boyunca mutfağa girmiyorlar mı ki anneler gününde kahvaltı hazırlarsa kadın kendini prenses gibi hissedecek?

Ben kahvaltı meselesine takıldım en çok. Bu adamlar gerçekten ömürleri boyunca mutfağa girmiyorlar mı ki anneler gününde kahvaltı hazırlarsa kadın kendini prenses gibi hissedecek?
Girmiyorlar diye anlıyorum ben verilen bu tepkilerden, girilen beklentilerden.

Ömründe mutfağa girmeyen adam anneler gününde girmez, boşa beklenti. O kahvaltiyı hazırlayacak olan başka zamanda hazırlıyordur, normali budur çünkü onun. Adam 364 gün hazır masaya otursun bir günde prensesine kahvaltı hazırlayan prense dönüşsün , cıks, olmaz o iş.

Anneler gününde enişte, kayın ve dayılara da çiçek alınmalı bence. Çünkü neden alınmasın?
Babalar gününde de kadınlara hediye alınmalı bence çünkü biz olmasak babalar da olmazdı. Varlıkları bize bağlıysa özel günleri de bizimdir bence.

Seneye çiçek göndermediğinde de ayrı konu açarsınız ben olsam bidaha hiç göndermezdim çünkü. Erkekleri böyle böyle herşeyden soyutluyorsunuz

Anneler gününde enişte, kayın ve dayılara da çiçek alınmalı bence. Çünkü neden alınmasın?
Enişte teyze yarısı, teyze anne yarısı olduğuna göre bu durumda enişte anne çeyreği. 25-35 lira aralığında bir çiçek uygundur.

Teyze anne yarısıysa dayıyı dışlayamayız, dayı da anne yarısıdır. Ona da 50-70 lira aralığında bir çiçek uygundur.

Kayın’ı bilemedim. Ama şöyle gidebiliriz kayınvalide 11 harfli, kayın 5 harfli. O zaman orantı kurarsak kayınvalideye 140 liralık çiçek alındıysa kayına 63.63 liralık çiçek alınmalı.

Adamin hem parasi gitmis hem karisindan takdir gormedigi gibi bir de laf yemis. Kiskanc konumuna dusmus degilsiniz basbayagi kiskanclik bu zaten. Ayni modelden bir adet de yenge bizde var. Vallahi dayima dunyayi dar ederdi o da ayni durumda. Etmisligi de var...yapmayin vallahi bu gunler kavgalar ciksin diye degil ( paralar gitsin diye

Emin bir şekilde olmaz demeyelim. Özel günlerin gecesinde dilek perileri dolanıyor ortalıkta, kocalara degneklerini sürtüp ertesi gün romantik bir prense dönüştürüyorlar. Konu sahibinin eşini atlamışlar. Sorun perilerde.

364 gün hizmetini gördüğüm adam bir gün bana kahvaltı hazırlamasın zaten. Bir değeri yok bence. Çok saçma.

Benim esimde hediye almaz, bilmez. Ama tanisma yildonumu evlilikyildonumunde cicek alir
Biz 2yillik evliyiz henuz yeniyiz belki ileriki zamanda almaz sorun etmem
Cunku esimle cok sukur huzurluyum mutluyum
Biseye ihtiyacim oldugunda kendim alirim e zaten ayni hesaptan cikiyo
Valla nebilim millet kapitalizme kapilmis, materialist olmus

sorularınızın cevabını yorumumda vermiştim zaten, tekrar okuyabilirsiniz.
ayrıca sen denmez, siz denir. ben sizin dostunuz, arkadaşınız değilim.

Kbakmayin esimin annesi benden daha degerlidir
Kiyaslamasi bile yanlis
Tabikide benim degerimi bilecek
Ama bir es olarak ben asla annesinin ustunde olamam cok sacma
Ilerde kiziniz veya oglunuz oldugunda anlarsiniz.
2kizim var benil karsima gecipde kocam senden daha degerli derse buyuk konusmayim silerim
Kari koca iliskisi baska anne cocuk iliskisi baska
Ay ne sacma yorumlar var ya
Bu tur yorumlari okuyanca ozguven yoksugunlumu var bu millette diyorum

Birinci aile ikinci aile mi var? Ona bakarsanız eşle ilişkinin bitmesi bir mahkeme kararına bakar, ama anne ömür boyu annedir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…