- 26 Ağustos 2016
- 2.246
- 8.901
- 158
- Konu Sahibi mathilda_ss
-
Ay ben buna sonuna kadar katılıyorumSadece konu sahibi için demiyorum bunu ama bu özel günlere çok fazla önem verip, beklenti içine girenlerin, istedikleri olmayınca hayal kırıklığına uğrayanların, normal zamanda birçok şey istediğim gibi olmuyor bari özel günlerde olsun diye düşündüklerine inanıyorum.
Bir eş olarak, kadın olarak evliliğinde kıymet görüyorsan, başkalarının oluşturup kutla diye önüne sunduğu bir güne bu kadar anlam yükleyip beklenti içine girmezsin.
Niye annesi mi ki adamın ? Anneler günü ya hani adam yinede hediye almış bence alması bile saçma adı üstünde anneeeee--esiniz cicegin kötü gelecegini bilemezdi, bu konuda haksizsiniz,
ancak simdi ben anneme ve kv me, esime, babama veya kp ayni zamanda hediye alicak olsam ayni hediyeyi alirim, yani birine gömlek birine corap almam,
burada sikinti esinizin ikinize de cicek alirken birinize daha ucuz cicek almasi, ne düsündü acaba alirken, yani 40 tl nin hesabini yapacak Adam zaten cicek Almaz, eee bu da ona yeter dediyse de cok büyük o.. luk etmis...
Yaz tatilini unuttunuzDaha dur
Kadir gecesi kutladı kutlanmadı vardı ardına anneler günü daha bitmeden ramazan bayramı geliyor hayırlısıyla bide.onu atlattık mi kurban bayramına kadar rahatız
Ne takıntılı ne çok büyüten insanlar var kendilerine dert arıyorlar başka bir şey değil
Katılıyorum, eşine aldığı çiçeğe de anneler günün kutlu olsun anneciğim yazdirmaliydi. Büyük eksikler var.--esiniz cicegin kötü gelecegini bilemezdi, bu konuda haksizsiniz,
ancak simdi ben anneme ve kv me, esime, babama veya kp ayni zamanda hediye alicak olsam ayni hediyeyi alirim, yani birine gömlek birine corap almam,
burada sikinti esinizin ikinize de cicek alirken birinize daha ucuz cicek almasi, ne düsündü acaba alirken, yani 40 tl nin hesabini yapacak Adam zaten cicek Almaz, eee bu da ona yeter dediyse de cok büyük o.. luk etmis...
Bizimki de sabahın köründe anneler günün kutlu olsun, sana bugün bi dürüm göndereyim mi dedi hepsi bu kadar yaniGece saat 10 olmuş benimki diyor ki 'anneler günün kutlu olsun, ne istiyon?' . Ben bu adama sabır gösterip dalgaya vurdum, konu sahibi çiçek gönderen kocasına neler neler yapmış. Vallahi adamın yerinde olsam önümüzdeki 10 sene avucunu yalatırım.
Ben kahvaltı meselesine takıldım en çok. Bu adamlar gerçekten ömürleri boyunca mutfağa girmiyorlar mı ki anneler gününde kahvaltı hazırlarsa kadın kendini prenses gibi hissedecek?Sadece konu sahibi için demiyorum bunu ama bu özel günlere çok fazla önem verip, beklenti içine girenlerin, istedikleri olmayınca hayal kırıklığına uğrayanların, normal zamanda birçok şey istediğim gibi olmuyor bari özel günlerde olsun diye düşündüklerine inanıyorum.
Bir eş olarak, kadın olarak evliliğinde kıymet görüyorsan, başkalarının oluşturup kutla diye önüne sunduğu bir güne bu kadar anlam yükleyip beklenti içine girmezsin.
Girmiyorlar diye anlıyorum ben verilen bu tepkilerden, girilen beklentilerden.Ben kahvaltı meselesine takıldım en çok. Bu adamlar gerçekten ömürleri boyunca mutfağa girmiyorlar mı ki anneler gününde kahvaltı hazırlarsa kadın kendini prenses gibi hissedecek?
Babalar gününde de kadınlara hediye alınmalı bence çünkü biz olmasak babalar da olmazdı. Varlıkları bize bağlıysa özel günleri de bizimdir bence.Anneler gününde enişte, kayın ve dayılara da çiçek alınmalı bence. Çünkü neden alınmasın?
Seneye çiçek göndermediğinde de ayrı konu açarsınız ben olsam bidaha hiç göndermezdim çünkü. Erkekleri böyle böyle herşeyden soyutluyorsunuzMerhaba arkadaşlar. Bu sene benim ilk anneler günümdü ve eşimle yaşadığımız tartışma yüzünden burnumdan geldi. Olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Pazar günü yani anneler gününde eşim bana ve annesine çiçek yollamak istemiş. Pazar sabahı kalktık kayınvalidemi aradık anneler gününü kutladık. Çiçek için bize teşekkür etti kameradan gösterdi çiçeği bize. Ben de çiçeği görünce beğendim. İçimden sevindim bana da böyle güzel bir çiçek gelecek diye. Telefonu kapattık aradan çok geçmeden bana da çiçek geldi. Ama çiçeği görseniz solmuş çürümüş çok kötü durumda. Çiçeği öyle görünce moralim bozuldu eşime belli ettim. O da sucu olmadığını firmanın bu şekilde köy bir çiçek yollamış olduğunu söyledi. Ama bana gelen çiçek annesininkine göre basitti olay neden bana da annene aldığın gibi almadığa kadar hatta fiyat kıyaslamasına kadar gitti. Annesine 140 tl, bana 100 tl lik çiçek almış. İçimden diyorum ki benim çiçeğim çürük çarık gelmeseydi asla fiyat karşılaştırmasına girmezdim ama konu çirkinleştiği için oralara kadar gitti. Siz iki sevdiğiniz kadına bir şey alacak olsanız aynı anda böyle bir ayrım yapar mıydınız? Ben de tabii nankör annesini kıskanan kadın durumuna düştüm. Burda bana yapılan bir değersizlik durumu mu sözkonusu yoksa ben mi hatalıyım kıymet bilmeyerek. Çok canım sıkkın lütfen değerli yorumlarınızı esirgemeyin.
Enişte teyze yarısı, teyze anne yarısı olduğuna göre bu durumda enişte anne çeyreği. 25-35 lira aralığında bir çiçek uygundur.Anneler gününde enişte, kayın ve dayılara da çiçek alınmalı bence. Çünkü neden alınmasın?
Emin bir şekilde olmaz demeyelim. Özel günlerin gecesinde dilek perileri dolanıyor ortalıkta, kocalara degneklerini sürtüp ertesi gün romantik bir prense dönüştürüyorlar. Konu sahibinin eşini atlamışlar. Sorun perilerde.Girmiyorlar diye anlıyorum ben verilen bu tepkilerden, girilen beklentilerden.
Ömründe mutfağa girmeyen adam anneler gününde girmez, boşa beklenti. O kahvaltiyı hazırlayacak adam başka zamanda hazırlıyordur, normali budur çünkü onun. Adam 364 gün hazır masaya otursun bir günden prensesine kahvaltı hazırlayan prense dönüşsün , cıks, olmaz o iş.
364 gün hizmetini gördüğüm adam bir gün bana kahvaltı hazırlamasın zaten. Bir değeri yok bence. Çok saçma.Girmiyorlar diye anlıyorum ben verilen bu tepkilerden, girilen beklentilerden.
Ömründe mutfağa girmeyen adam anneler gününde girmez, boşa beklenti. O kahvaltiyı hazırlayacak olan başka zamanda hazırlıyordur, normali budur çünkü onun. Adam 364 gün hazır masaya otursun bir günde prensesine kahvaltı hazırlayan prense dönüşsün , cıks, olmaz o iş.
Benim esimde hediye almaz, bilmez. Ama tanisma yildonumu evlilikyildonumunde cicek alirTanışma dönümü, evlilik dönümü, kadınlar günü, anneler günü, doğum günü... Bazen hemcinslerim çok abartıyor. Eşiniz sizi sevip sayıyor mu, mutlu musunuz, napıcaksınız yıldönümünü. Biz eşimle evlilik yıldönümünü bile unutuyoruz bazen annem kaynanam hatırlatıyor napıcaksınız diye. Eşim hediye almayı bilmez, doğum günümde işyerindeki kızlara çiçek seçtirir yollar saçma bişey göndermiyim diye. Bazen onu bile unutur. Ama diğer günler istediğim ne varsa alır, beni mutlu etmeye çalışır. Sırf yıldönümü saçmalığı için huzurumu niye bozayım manyak mıyım. Manyak mısınız...
sorularınızın cevabını yorumumda vermiştim zaten, tekrar okuyabilirsiniz.Ille niye bir anne güzellemesi olsun? Niye anne esten daha degerli oluyor? Niye bu kiyaslama? Herkesin degeri farklidir. Adam biri ile büyürken, digeri ile yaslancak.
Konu sahibin yaptigi yanlistir. Ancak anneler günü oldugu için, yada söz konusu bir anne oldugu için degil. Kiyas yaptigi için. Ilginç bir sekilde ayni kiyasi sende yapiyorsun.
Kimse kimseden daha degerli degildir bir hediyeyi, bir degeri daha çok hak etmiyor. Hele statü hiçbirsey ifade etmiyor. Ne anne babalar, evlatlar, kardesler var.
Kbakmayin esimin annesi benden daha degerlidirIlle niye bir anne güzellemesi olsun? Niye anne esten daha degerli oluyor? Niye bu kiyaslama? Herkesin degeri farklidir. Adam biri ile büyürken, digeri ile yaslancak.
Konu sahibin yaptigi yanlistir. Ancak anneler günü oldugu için, yada söz konusu bir anne oldugu için degil. Kiyas yaptigi için. Ilginç bir sekilde ayni kiyasi sende yapiyorsun.
Kimse kimseden daha degerli degildir bir hediyeyi, bir degeri daha çok hak etmiyor. Hele statü hiçbirsey ifade etmiyor. Ne anne babalar, evlatlar, kardesler var.
Birinci aile ikinci aile mi var? Ona bakarsanız eşle ilişkinin bitmesi bir mahkeme kararına bakar, ama anne ömür boyu annedir.Eşim de hem kendi amnesine hem benim anneme hem de bana hediye almış. Benimki daha güzeldi içlerinde. Bence eşe bir tık daha gızel alınmalı, artık birinci ailesi eşi insanın. Ben de babalar gününde mesela babama da alirım ama eşime bir tık fazla özen gösteririm. İçimden öyle gelir yani. Ben olsam fouat kıyaslaması yapmam ama kirılir velli ederdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?