- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.280
- 548
- Konu Sahibi mathilda_ss
-
Belki anneler gününde annelere değil eşlerede hediye alınıyor diye evren mesaj vermişBence haklısınız.Ben de olsam ayni tepkiyi verir ve bozulurdum.Ayni gun aynı yerden çiçek yaptırılıyor .Benimki neden daha dandik seçiliyor ..
Kimse kıyas yapmıyor aslında, konu sahibinin yaptığı kıyasa karşılık yazılıyor onlar.
Ama illaki bir kıyas yapılacaksa anne kazanır o kıyas yarışını. Eşin yeri doldurulur, anne babanın doldurulmaz.
Ya bende bunu anlamıyorum,hediye bu insanın içinden gelen,sürpriz olacak birşey yani,nesine takılıp sorun çıkarılıyor.ya ben bakıyorum ki gerçekten bir sürü kadın kendisine hediye de, çiçek de alınsa "ama benim istediğim gibi değil" diyip tepki gösteriyor ve mutlaka bunu ilişkisine yada evliliğine yansıtıyor.
bu konuda da böyle. çiçeklerde sorun olmasa başka bir problem illa çıkardı. annesine gönderdiği gibi internetten sipariş verdi, kendi gidip toplamadı olurdu mesela.. olurdu da olurdu.
Ya bende bunu anlamıyorum,hediye bu insanın içinden gelen,sürpriz olacak birşey yani,nesine takılıp sorun çıkarılıyor.
Düşünmüş,almış,alsa dert,almasa dert ne yapsın bu insanlar?
Biz özel gün hediyelerinde genelde ihtiyacı olan şeyi alırız. Geçen sene doğum günümde eşim sordu ne alalım neye ihtiyacın var diye. Düşündüm bi ihtiyacım yok. O ara bi bileklik beğenmiştim ama bunu al da diyemedimya ben bakıyorum ki gerçekten bir sürü kadın kendisine hediye de, çiçek de alınsa "ama benim istediğim gibi değil" diyip tepki gösteriyor ve mutlaka bunu ilişkisine yada evliliğine yansıtıyor.
bu konuda da böyle. çiçeklerde sorun olmasa başka bir problem illa çıkardı. annesine gönderdiği gibi internetten sipariş verdi, kendi gidip toplamadı olurdu mesela.. olurdu da olurdu.
Ogretmen temalı kalmamıstırEşiniz bundan sonra size hediye almaz. Ben olsam ben de üzülürdüm, firmianin sitesinde eminim hepsi çok güzel görünüyordur ama tepkim firmaya olurdu.
Geçenlerde arkadaşım eşine öğretmen temalı bir pasta sipariş etmişti, doktor temalı pasta gelmişti.Firmalar böyle şeyler yapabiliyor.
Daha durAnneler günü kaldırılsın hakikaten ya. Üç gündür ne yuvalar sarsıldı, ne kavgalar edildi. Bu nedir arkadaş.
Biz özel gün hediyelerinde genelde ihtiyacı olan şeyi alırız. Geçen sene doğum günümde eşim sordu ne alalım neye ihtiyacın var diye. Düşündüm bi ihtiyacım yok. O ara bi bileklik beğenmiştim ama bunu al da diyemedim“bir şeye ihtiyacım yok ama illa bir hediye almak istersen üzerimde taşıyabileceğim, seni hatırlatacak bişey al” dedim. Bu arada arkadaşlar, ablalar, görümceler istediğim bileklik konusunda bilgilendirildi olur da birinden yardım ister diye. Adam sen git kimseye sorma gereği duymadan kolye al. Ama bil bakalım kimin 737288 tane kolyesi var napalım taktım boynuma duruyor orda bir senedir. Dünyanınen güzel hediyesini alan kadın da oldum hediye gelince
Ay ne bileyim, biraz pahalı bişeydi pahalı hediye istemeyi sevmiyorum ben. Gitmiş daha pahalı kolye almış şapşik.yaa bende o kafadayım. yani hediye alınan şey bence hayatı da kolaylaştırmalı.
mesela ben yoğun çalışıyorum hem de pandeömi var diye erkek arkadaşım arabamı muayeneye götürdü, gecikirse ceza yememem için. e bu bana daha iyi hissettirdi çünkü hayatımda birşeyi kolaylaştırıyor :)
yani çiçek, böcek her zaman alınır önemli olan o an gelince benim için birşey yapılması.
ahahah keşke bilekliği söyleseymişsin ya :) yine de çok şeker bir anı olmuş :)
Cok haklisiniz. Ikinize de ayni degerde bir cicek secmeliydi.Merhaba arkadaşlar. Bu sene benim ilk anneler günümdü ve eşimle yaşadığımız tartışma yüzünden burnumdan geldi. Olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Pazar günü yani anneler gününde eşim bana ve annesine çiçek yollamak istemiş. Pazar sabahı kalktık kayınvalidemi aradık anneler gününü kutladık. Çiçek için bize teşekkür etti kameradan gösterdi çiçeği bize. Ben de çiçeği görünce beğendim. İçimden sevindim bana da böyle güzel bir çiçek gelecek diye. Telefonu kapattık aradan çok geçmeden bana da çiçek geldi. Ama çiçeği görseniz solmuş çürümüş çok kötü durumda. Çiçeği öyle görünce moralim bozuldu eşime belli ettim. O da sucu olmadığını firmanın bu şekilde köy bir çiçek yollamış olduğunu söyledi. Ama bana gelen çiçek annesininkine göre basitti olay neden bana da annene aldığın gibi almadığa kadar hatta fiyat kıyaslamasına kadar gitti. Annesine 140 tl, bana 100 tl lik çiçek almış. İçimden diyorum ki benim çiçeğim çürük çarık gelmeseydi asla fiyat karşılaştırmasına girmezdim ama konu çirkinleştiği için oralara kadar gitti. Siz iki sevdiğiniz kadına bir şey alacak olsanız aynı anda böyle bir ayrım yapar mıydınız? Ben de tabii nankör annesini kıskanan kadın durumuna düştüm. Burda bana yapılan bir değersizlik durumu mu sözkonusu yoksa ben mi hatalıyım kıymet bilmeyerek. Çok canım sıkkın lütfen değerli yorumlarınızı esirgemeyin.
Sadece konu sahibi için demiyorum bunu ama bu özel günlere çok fazla önem verip, beklenti içine girenlerin, istedikleri olmayınca hayal kırıklığına uğrayanların, normal zamanda birçok şey istediğim gibi olmuyor bari özel günlerde olsun diye düşündüklerine inanıyorum.gidip benim için çiçek toplasa talebi çok romantik bir düşüncenin ürünü bence. yani nereden bulacak toplayacak mesela ?
toplamak istese bir yerden emin olun 15 tane çiçekçi (sokakta satan grubu kastediyorum) başına toplanır, rahat vermezler.
prenses gibi hissetmeniz için ne yapılması lazım ?
gerçekten masallardaki prensler gibi jestler mi istiyorsunuz mesela?
gerçekten sizin için hiçbir şey yapmıyor mu? yada sizin beklentileriniz hep daha romantik; çiçek alsın, kahvaltı hazırlasın ile sınırlı olduğu için aslında yaptığı başka şeyleri göremiyor musunuz ?
Adamin annesi misiniz ki.. yazik valla yaMerhaba arkadaşlar. Bu sene benim ilk anneler günümdü ve eşimle yaşadığımız tartışma yüzünden burnumdan geldi. Olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Pazar günü yani anneler gününde eşim bana ve annesine çiçek yollamak istemiş. Pazar sabahı kalktık kayınvalidemi aradık anneler gününü kutladık. Çiçek için bize teşekkür etti kameradan gösterdi çiçeği bize. Ben de çiçeği görünce beğendim. İçimden sevindim bana da böyle güzel bir çiçek gelecek diye. Telefonu kapattık aradan çok geçmeden bana da çiçek geldi. Ama çiçeği görseniz solmuş çürümüş çok kötü durumda. Çiçeği öyle görünce moralim bozuldu eşime belli ettim. O da sucu olmadığını firmanın bu şekilde köy bir çiçek yollamış olduğunu söyledi. Ama bana gelen çiçek annesininkine göre basitti olay neden bana da annene aldığın gibi almadığa kadar hatta fiyat kıyaslamasına kadar gitti. Annesine 140 tl, bana 100 tl lik çiçek almış. İçimden diyorum ki benim çiçeğim çürük çarık gelmeseydi asla fiyat karşılaştırmasına girmezdim ama konu çirkinleştiği için oralara kadar gitti. Siz iki sevdiğiniz kadına bir şey alacak olsanız aynı anda böyle bir ayrım yapar mıydınız? Ben de tabii nankör annesini kıskanan kadın durumuna düştüm. Burda bana yapılan bir değersizlik durumu mu sözkonusu yoksa ben mi hatalıyım kıymet bilmeyerek. Çok canım sıkkın lütfen değerli yorumlarınızı esirgemeyin.
Birde o ilaçlari pastadan çıkarın öğretmenlerde zaten beyaz önlük giyiyor demişti pastanedeki eleman. İş ahlakı 10 üzerinden 10Ogretmen temalı kalmamıstır
Tanışma dönümü, evlilik dönümü, kadınlar günü, anneler günü, doğum günü... Bazen hemcinslerim çok abartıyor. Eşiniz sizi sevip sayıyor mu, mutlu musunuz, napıcaksınız yıldönümünü. Biz eşimle evlilik yıldönümünü bile unutuyoruz bazen annem kaynanam hatırlatıyor napıcaksınız diye. Eşim hediye almayı bilmez, doğum günümde işyerindeki kızlara çiçek seçtirir yollar saçma bişey göndermiyim diye. Bazen onu bile unutur. Ama diğer günler istediğim ne varsa alır, beni mutlu etmeye çalışır. Sırf yıldönümü saçmalığı için huzurumu niye bozayım manyak mıyım. Manyak mısınız...Kesinlikle katiliyorum
Yukarida ayni seyi yazdim bi kac arkadas begenmemis bide
Cok tuhaf
Kadir gecesi kutlanacak bir şey değil bana göre, kandiller de öyle. İbadet yapılacak geceler bunlar inananlar için. Kutlamak garip.Daha dur
Kadir gecesi kutladı kutlanmadı vardı ardına anneler günü daha bitmeden ramazan bayramı geliyor hayırlısıyla bide.onu atlattık mi kurban bayramına kadar rahatız
Ne takıntılı ne çok büyüten insanlar var kendilerine dert arıyorlar başka bir şey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?