Anneler günü hediyesi yüzünden eşimle kavgamız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşiniz onlıne sipariş vermiş gidip almamış nereden bilsin ya öyle yollayacaklarını eşinizin kabahati ne? Bir de üşenmeyip girip tek tek fiyatlarına mı bakıp karşılaştırdınız pes.. öyle böyle düşünmesi yeter fiyatına bakıp özellikle yapmamıştır çok çiğ gereksiz hareketler yazık eşinize bu ne naz niyaz

Kadinlar olarak bazı şeylerde bir anda olsun istiyoruz. Ne güzel düşünmüş almis . Bir daha alacağı varsa da almaz artık. Teşekkür edin geçin.

Bizde erkek arkadaşımla annelerimize gönderelim dedik ikimizde beğendiğimizi seçtik benimki 130 onunki 120 tlydi. Oysa hiç para hesabı yapmadan sadece beğendiklerimizi seçtik. Ne yani o zaman 10 TL benimki pahalı diye benim annem daha mı değerli ya da onun annesinin çiçeği kötü mü oluyor ? Ne kadar gereksiz sorun yaratmışsınız. Ben olsam bir daha düşünüp almazdım size.

Esiniz size normalde hic kahvalti hazirlamiyor mu? Hani benim "beni prensesler gibi hissettirsin" gibi bir beklentim yok, ama size kendinizi özel hissettirmiyor mu hic?

Maddiyat olmasaydı gidipte şikayet etmek yerine fiyatlarını araştırmazdın. Yahu anneler günü eşler ne alaka? Babalar gününde vs ben niye eşimin babalar gününü kutlayayım babam mı? Siz eşinizin annesi misiniz? Onu doğuran ne zorluklarla büyüten kadına almış işte gidip millet çilekeş annelerinin bir tek anneler günlerini kutlamayıp flörtünün eşinin dızdığının dızdığını kutlarsa böyle abuk subuk triplerle karşılaşması normal.

Hakikaten
Adam düşünmüş göndermiş nezaketen.
Harcıyorlar böyle adamları
Gece saat 10 olmuş benimki diyor ki 'anneler günün kutlu olsun, ne istiyon?' . Ben bu adama sabır gösterip dalgaya vurdum, konu sahibi çiçek gönderen kocasına neler neler yapmış. Vallahi adamın yerinde olsam önümüzdeki 10 sene avucunu yalatırım.

Benim eşim anneler günumu kutlamadi bile Kutlasa ne olucak kutlamasa ne olucak allah aşkina . Sonuçta annemiyim anneyim . Şimdi o kutlamadi diye anne olmuyomuyum . Çok gereksiz bence. Bunu sorun bile etmedim. Bence sizde etmemelisiniz . Esinizden ozur dileyin. Gonlunu alin. Adam dusunup yollamis sonucta onun sucu degil . Ayip etmissiniz kusura bakmayin

Ille niye bir anne güzellemesi olsun? Niye anne esten daha degerli oluyor? Niye bu kiyaslama? Herkesin degeri farklidir. Adam biri ile büyürken, digeri ile yaslancak.

Konu sahibin yaptigi yanlistir. Ancak anneler günü oldugu için, yada söz konusu bir anne oldugu için degil. Kiyas yaptigi için. Ilginç bir sekilde ayni kiyasi sende yapiyorsun.

Kimse kimseden daha degerli degildir bir hediyeyi, bir degeri daha çok hak etmiyor. Hele statü hiçbirsey ifade etmiyor. Ne anne babalar, evlatlar, kardesler var.

Bence haklısınız.Ben de olsam ayni tepkiyi verir ve bozulurdum.Ayni gun aynı yerden çiçek yaptırılıyor .Benimki neden daha dandik seçiliyor ..

Bayramda yasak var
Yasağa rağmen bu konular açılmazsa ve gidilmezse bir şey bilmiyorum ben
Misal bir tanidigim eşinin zoruyla bütün yasak sürecini kayinvalidesinde geçiriyor.
Yani bayramda da ordalar.
Minareyi çalan kılıfını hazırlar hesabı

Tam bunu yazacaktim, yasak mi oda me olaki.
İzleyin ve görun

Anneler Gününde niye fark olmasın. Anneler Günü aslında önceliğimiz kendi annelerimizdir. Anne iyidir, kötüdür önün ayrımına girmeyeceğim genel olarak dedim. Sevgililer Gününde beni düşünecek tabii. Konu sahibi anladığım kadarıyla anne adayı. Yani bazı günler bazı insanları daha çok düşünürüz bu da biri birinden daha değerli demek değildir. Arkadaş da onu demek istemiş aslında. Ben bazen erkeklere ve kayınvalidelere de üzülüyorum ya. Acayip bir hırsla büyüyen, evlenen kadınlar var çünkü.

Bu kafayla nasıl evlendiniz siz ? Baya zor olmadıysa sansınız yaver gitmistir. Ama yaptıgınız cok cirkin bi davranıs düsünmüs ve yapmıs yüreklendirmek gerekir oysaki!

100 lira veripte bozuk,ezik çiçek siparişi vermemiştir adam bile isteye en nihayetinde.
Belki alırken fiyatına bile bakmadı,bunu annem,bunu da eşim beğenir diye düşünerek aldı,100 lirayı veren 40 lirayı da verirdi,ayrıca ikinize ayni çiçeği alsa bile birebir aynısı gelmeyebilirdi zira şube şube bile farkediyor bu tip uygulamaların ürünleri,aynı alsa,aynısı gelse bile bu kez de benim bir farkım yok mu bu adam için,ikimize aynı çiçeği almış demeniz çok olası. Firmanın size o halde göndermesinde eşinizin bir suçu olamaz zaten.
Bakın böyle şeylere takılıp,laf edip eşinizi de size hediye almaktan soğutmayın. Yarın öbürgün size birşey alırken kırk kere düşünecek,hatta vazgeçecek ne de olsa beğenmiyor diyerek.
Seneler önce erkek arkadaşım bir çiçek yollamıştı bana,teşekkür ettim resmini gönderdim vs(uzak ilişki idi,o istanbulun bir ucunda ben diğer ucundaydım)neyse, ben bunu göndermedim ki dedi,istediği ve satın aldığı daha sık ve fazla adette gül olan bir aranjmanmış bana gelenin gülleri sayı olarak daha azmış,aradı değiştirtti her ne kadar gerek yok bence buda çok güzel dememe rağmen. Öyle de kalsaydı/geleni de seçip göndermiş olsaydı sorun etmezdim yani,düşünmüş göndermiş,emek harcamış, para harcamış,neyi tartışacağım,neye kızacağım.
Bu tip şeyler gönüllülük esaslıdır,tartışacak,sorun çıkaracak ne olabilir inanın ben anlamıyorum. Belki siz tepki vermeseniz eşiniz arayıp şikayet edecekti neden bu şekilde gönderdiniz diye.

gidip benim için çiçek toplasa talebi çok romantik bir düşüncenin ürünü bence. yani nereden bulacak toplayacak mesela ?
toplamak istese bir yerden emin olun 15 tane çiçekçi (sokakta satan grubu kastediyorum) başına toplanır, rahat vermezler.
prenses gibi hissetmeniz için ne yapılması lazım ?
gerçekten masallardaki prensler gibi jestler mi istiyorsunuz mesela?

gerçekten sizin için hiçbir şey yapmıyor mu? yada sizin beklentileriniz hep daha romantik; çiçek alsın, kahvaltı hazırlasın ile sınırlı olduğu için aslında yaptığı başka şeyleri göremiyor musunuz ?

ya ben bakıyorum ki gerçekten bir sürü kadın kendisine hediye de, çiçek de alınsa "ama benim istediğim gibi değil" diyip tepki gösteriyor ve mutlaka bunu ilişkisine yada evliliğine yansıtıyor.
bu konuda da böyle. çiçeklerde sorun olmasa başka bir problem illa çıkardı. annesine gönderdiği gibi internetten sipariş verdi, kendi gidip toplamadı olurdu mesela.. olurdu da olurdu.

Kimse kıyas yapmıyor aslında, konu sahibinin yaptığı kıyasa karşılık yazılıyor onlar.

Ama illaki bir kıyas yapılacaksa anne kazanır o kıyas yarışını. Eşin yeri doldurulur, anne babanın doldurulmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…