- Konu Sahibi mathilda_ss
-
Ohhh afiyet bal olsunaynen valla.kapanma sonrası fıstık sözü var dört gözle bekliyorum.çiçeği yarına çöpe atardım.ne gerek var.tv izlerken çıtır çıtır yerim
çiçeğin nesini yiyeyim değil mi?maydonoz dereotu tere nane dörtlüsü bile daha işime yarardı.kısır yapardım misss gibiOhhh afiyet bal olsun
Düştü düştü kadının evliliği düştü sayenizdeSiz evli değilsiniz galibaonun ailesine gittik, benimkine geç gittik, kaynanam yüzüme bakmadı, görümcem laf soktu, eşim annemi aramadı
Tam tersi oglun her zaman evlenene kadar oğlumdur elin kızı istermi cart curt anasina gitsin yaa allah askina siz heralde alismissiniz koca tarafina her kadın eşini kendi tarafina cekmek ıster bu kadar basit yani oglum olacakta bana gelxek ooo çocuk zaten aileule birlikle artik kac yaşına kadar durursa birakinda hayatini yasasin ben bayramlarda tatile gitme taraftariyim zaten isi yok bana gelsek git şöyle çeşme alaçatı bi otele ohh el öpme adet vs ben kendim sevmiyorum 30 sene sonra gelin bana gelicekmi diye vahlanmam zaten o kafayi değiştirinAllahtan yok çocuğu
Ben hep sakinim yaa laf atan alir cevabini bi arkadaş astrolojiyi yazmis bende cvp verdim o kadarLimoncu sakinlenmiş
Konuya bi girdim herkese atıp tutuyor
Şimdi bakayım dedim yatırımlar ve astroloji üzerine bilgiler veriyor
EvetDoge mi çarptı
Şimdi de canım kısır istediçiçeğin nesini yiyeyim değil mi?maydonoz dereotu tere nane dörtlüsü bile daha işime yarardı.kısır yapardım misss gibi
Ilk kez yatırdım onda da tırt oldumAllah başka dert keder vermesin. Doge ye vur kaç yapmak lazım. Yoksa çok feci çarpıyor.
Zaten bu arkadaşlar hep böyleler boşverBen hep sakinim yaa laf atan alir cevabini bi arkadaş astrolojiyi yazmis bende cvp verdim o kadar
ömürlük banlanmıcaz yaa :))) görüsünüz yine hhehehZaten bu arkadaşlar hep böyleler boşver
Hadi dersine hazırlan gece görürmuyuz bilmem büyük ihtimal banlanican
Ama görüşsek hangi konuda bizlerede ders vericen merak ettim doğrusu
sabah malzeme alıp yapalım bari.bu geceyi nasıl geçireceğiz kısırsız asıl sorun o
Offf demeeee
Doğru bak yine haklisinömürlük banlanmıcaz yaa :))) görüsünüz yine hheheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?