- 3 Şubat 2018
- 25.906
- 111.498
- 598
- Konu Sahibi mathilda_ss
-
Ben boyle gunlerin kapitalizm oldugunu dusunuyorum
Anneme hediye alirim ama esimden herkesin kutladigi bir gunde bana cicek falan alma derim
Beni hic ozel. Hissettirmiyo aksine siradan biriymisim gibime geliyo
Genelde dogum gunumde evlilik yil donumu tanisma yildonumu nisan gunu bugunler onemli gunler
Anneler gununde esimin hediyesi: evi bi guzel temizledi, bebegimiz var oyle her istedigimde temizligimi Yapamiyorum. Valla benim icin cok makbule gecti.
Hani konuyu siz açtınız ya, öyle sessiz sessiz takip etmenize gönlüm razı olmadı, bir hal hatır sorayım dedimTanışıyor muyuz
Siz evli değilsiniz galibaBayramda ne kavgası oluyor ki?Bayram hediyesi diye bir şey mi var? Eşim bayram sabahı elimi öpmedi? Bayram harçlığı istedim vermedi? Bayram çikolatası ucuzdu? Bayram üç günmüş niye dört değil diye tartıştık? Bayramda ne kavgası olur yahu? Aydınlatın beni.
Ben esimin bana aldigi cicege gore evlilik yurutmuyorum.Aynen öyle. Anneler gününü cikartan kadin da kapitalizmin eline düstü diye isyan etmis ömrünün sonuna kadar. Dediginiz gibi tipki sevgililer günü gibi zoraki hediyeler faslidan baska birsey degil. Birde alinan.hediyeler begenilmiyorbir cicek icin es bu kadar kirilir mi? Veya insan kendi degerini alinan esyalara neden bagliyor
Kesinlikle katiliyorumKocadan anneler günü hediyesi beklenmesi bir tek bana mı saçma geliyor. Çocuklar annelerine alır bu günde hediye. Nasıl ki evlilik yıldönümünde çocuklardan hediye beklemiyorsak anneler gününde de hediye beklememek saçma. Ayrıca eşiniz incelik yapmış almış çiçek. Malum çiçek sitesinden aldığını tahmin ediyorum. O site böyle toplu özel günlerde hep sıkıntı çıkıyor zaten eşinizin suçu ne? Böyle Efkan püften şeyler için evliliğinizi yaralamayın bence.
Evliyim de nikah düşmüş galiba. Alıp yerine koyacağım bugün.Siz evli değilsiniz galibaonun ailesine gittik, benimkine geç gittik, kaynanam yüzüme bakmadı, görümcem laf soktu, eşim annemi aramadı
Hayır mutlu olamazdınız. Hormonlara bağlamaya gerek yok bunu. Beklentileriniz var ve bundan dolayı kendinizi dolduruyorsunuz. Veya başka sorunlarınız var böyle bir konudan patlak veriyor. Maddiyata önem vermiyorum diyen insan 40 liranın lafını şurada yapmaz. Annesine giden çiçek solmamış benimki solmuş gelmiş heveslenmiştim üzüldüm deseniz kimse size bir şey demezdi. Ama burada adamın bir suçu yok, eğer başka konularda suçlu görüyorsanız asıl kaynağı bulup konuşun pireyi deve yapmayın. İlişkinizi yıpratır bu durum.Arkadaşlar mesajlarınızı tek tek okuyup kendimi sorguluyorum bir yandan . Eşim eğer gidip çiçek toplasaydı daha mutlu olurdum beni düşünmüş derdim . Hayatımda hiçbir zaman maddiyat odaklı olmadım. Burada bir kıyas içine girdim belki hormonlar belki başka sebeplerden gelinen noktanın çirkin olduğunun farkındayım. Eğer gidip bir çocuk sevindirse daha mutlu olurdum veya bir yere bağış yapsa. Ama beklentim bunu benim için yapması. Bunu doğru bulduğum için yazmıyorum. Fazla beklentilerle mutsuzum. Daha doğrusu fazlalığı maddiyatla ilgili değil. Mesela o gün kahvaltı da hazırlasın. Beni prenses hissettirsin gibi seyler yani hissiyatım bu yönde. Şımarık mi oluyorum bu durumda anlamıyorum. Fazla el bebek gül bebek büyütülmekle mi alakalı. Yani olay 40 tl değil tam anlayamıyorum malesef.
bence gereksiz uzatmışssınız ne güzel alınmış işte hediyenin değerimi olur düşünmesi yeter. onu görmeyenlerde var. ki anneler günün kutlu olsun bile demedi eşim. ne annesine ne bana.Merhaba arkadaşlar. Bu sene benim ilk anneler günümdü ve eşimle yaşadığımız tartışma yüzünden burnumdan geldi. Olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Pazar günü yani anneler gününde eşim bana ve annesine çiçek yollamak istemiş. Pazar sabahı kalktık kayınvalidemi aradık anneler gününü kutladık. Çiçek için bize teşekkür etti kameradan gösterdi çiçeği bize. Ben de çiçeği görünce beğendim. İçimden sevindim bana da böyle güzel bir çiçek gelecek diye. Telefonu kapattık aradan çok geçmeden bana da çiçek geldi. Ama çiçeği görseniz solmuş çürümüş çok kötü durumda. Çiçeği öyle görünce moralim bozuldu eşime belli ettim. O da sucu olmadığını firmanın bu şekilde köy bir çiçek yollamış olduğunu söyledi. Ama bana gelen çiçek annesininkine göre basitti olay neden bana da annene aldığın gibi almadığa kadar hatta fiyat kıyaslamasına kadar gitti. Annesine 140 tl, bana 100 tl lik çiçek almış. İçimden diyorum ki benim çiçeğim çürük çarık gelmeseydi asla fiyat karşılaştırmasına girmezdim ama konu çirkinleştiği için oralara kadar gitti. Siz iki sevdiğiniz kadına bir şey alacak olsanız aynı anda böyle bir ayrım yapar mıydınız? Ben de tabii nankör annesini kıskanan kadın durumuna düştüm. Burda bana yapılan bir değersizlik durumu mu sözkonusu yoksa ben mi hatalıyım kıymet bilmeyerek. Çok canım sıkkın lütfen değerli yorumlarınızı esirgemeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?