Anneler günü hediyesi yüzünden eşimle kavgamız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aynen öyle. Anneler gününü cikartan kadin da kapitalizmin eline düstü diye isyan etmis ömrünün sonuna kadar. Dediginiz gibi tipki sevgililer günü gibi zoraki hediyeler faslidan baska birsey degil. Birde alinan.hediyeler begenilmiyor bir cicek icin es bu kadar kirilir mi? Veya insan kendi degerini alinan esyalara neden bagliyor

Sayenizde aydınlandım. Eşime bu sabah bana neden hediye almadın diye takıldım. Allah razı olsun biraz rahatsızım 10 aylık kızımıza bakması en büyük hediye. Çiçek solup gidiyor verilen paraya da acımaya başladım. O parayı daha iyi şeylere kullansın tercih ederim. Eşim annesine gidip bireysel hediye almaz zaten. Beraber alırız. Bu pandemi koşullarında o da olmadı. Telefonla kutladık.

Kocadan anneler günü hediyesi beklenmesi bir tek bana mı saçma geliyor. Çocuklar annelerine alır bu günde hediye. Nasıl ki evlilik yıldönümünde çocuklardan hediye beklemiyorsak anneler gününde de hediye beklememek saçma. Ayrıca eşiniz incelik yapmış almış çiçek. Malum çiçek sitesinden aldığını tahmin ediyorum. O site böyle toplu özel günlerde hep sıkıntı çıkıyor zaten eşinizin suçu ne? Böyle Efkan püften şeyler için evliliğinizi yaralamayın bence.

M mathilda_ss ya eğer kvniz çiçeğini görmeseydiniz muhtemelen eşinizi haklı bulacaktınız ki adam haklı
Kv ile kıyasa girmişsiniz ve ühü değersizim demişsiniz eşim bana daha az değer veriyora gelmiş olay.

Burada yok hormonlar yok işte konu kv ye kadar geldi demelere gerek yok
Baştan konu oydu

e tamam size çiçek alsaydı kv ye de şöyle güzel bir hediye alsaydı?

olay tamamen kıyas meselesi

Siz evli değilsiniz galiba onun ailesine gittik, benimkine geç gittik, kaynanam yüzüme bakmadı, görümcem laf soktu, eşim annemi aramadı

Ben esimin bana aldigi cicege gore evlilik yurutmuyorum.
Esim bana karsi saygili, anlayisli, ev isinde çocuk bakiminda yardim eden
Beni dinleyen birisi buna bakarim

Cok aci ama kendi abimden ornek verim
Abim cok romantikdir boyle ozel gunlerde waaaaow dedirtecek suprizler yapar, ama esine hakaret icerikli iste nebilim onu ezerdi asagilardi yani yaptigi guzelligi o cirkinlikler kapatiyodu
Gelinimize soyledim valla ben senin yerinde olsam bunu 2gun cekmem diye
3yilin sonunda oda bosandi gitti
Ben bunlari goz onunde tutuuorum mesela.

Kesinlikle katiliyorum
Yukarida ayni seyi yazdim bi kac arkadas begenmemis bide
Cok tuhaf

Esinizin size cicek almasina bile gerek yok, herkes sadece kendi annesinin gününu kutlasa yeter bence. Arayip yengesinin, gorumcesinin, bilmem nesinin anneler gununu bile kutluyor insanlar. Ne anlami var ki? Ben sadece annemin ve kvnin anneler gununu kutladim, cunku anne dedigimiz insanlar onlar. Esim de ogluma tembihlemis, geldi sarildi optu, kendisi de tebrik etti, o kadar. Ilerde cocuklarim buyur, cicek alir zaten insallah.

Bende hamileyim, eşim anneler günün kutlu olsun dahi demedi. Onun annesine ve kendi annemede ben hediye yolladım. Eşim anneler günümü kutlamış ya da kutlamamış çok mu önemli. Şöyle günlere ne kadar fazla anlam yükleniyor. Heleki annesine 40 tl daha fazla çiçek aldığı için takındığınız tavır hiç hoş değil. Sizin anneniz ve eşinizin değeri bir mi? O annesi, isterse 1000 tl çiçek alsın. Böyle birşeyin hesabı sorulur mu?

Hayır mutlu olamazdınız. Hormonlara bağlamaya gerek yok bunu. Beklentileriniz var ve bundan dolayı kendinizi dolduruyorsunuz. Veya başka sorunlarınız var böyle bir konudan patlak veriyor. Maddiyata önem vermiyorum diyen insan 40 liranın lafını şurada yapmaz. Annesine giden çiçek solmamış benimki solmuş gelmiş heveslenmiştim üzüldüm deseniz kimse size bir şey demezdi. Ama burada adamın bir suçu yok, eğer başka konularda suçlu görüyorsanız asıl kaynağı bulup konuşun pireyi deve yapmayın. İlişkinizi yıpratır bu durum.

Sevgili konu sahibi,
Daha önce de aynı şeyi başka bir üyeye söylemiş olabilirim. Eşim benim anneler günümü kutlasa bana manyakça gelir. Sadece doğacak çocuklarımın annesi olmalıyım. Eşimin babalar gününü kutlamayı düşünmüyorum, hiç kutlamadım. Hiç kutlasmadik.
O benim sevgilim, babam değil, ben de onun annesi değilim. Biz karı koca olarak mutluyuz misal böyle. Acaba rolleri karistirmasak mı ki?

Normalde böyle bir kıyaslama yapmam. Yanlış anlaşılmasın lütfen. Siz fiyat vs karşılaştırması yaptığınız için ben de kıyaslayarak olaya bakıyorum. Kıyas 1: Anneler günü ise öz annesinin yerini tutmaz. Annaesi değilsiniz. Sevgililer gününde arayıp annesini kutluyor mu? Kıyas 2:doğurmuş, emzirmiş her türlü sizi annelik konusunda ezer. Kıyas 3:annelikle ilgili tüm haklar eşit olsaydı bile onun eşiniz üzerindeki annelik hakkı eşinizin yaşı kadar, sizinki ise evlendiğinizden beri sadece. Yani her türlü annesine 140 tllik hediye almışsa size 100 TLlik olan hatta çürümüş olan bu kıyasa göre çok bile. Adam annesine haksızlık etmiş. Daha pahalı ve gösterişli bir şey göndermeliydi

Kadınlar çiçeği değil çiçek alacak kibar adamları severler .... Be tezde burda çürümüş oldu
Sadece şans adam nerden bilecek .Siz adamı sevin çiçeğe takılmayın.Çiçekler solar kurur..Sevginiz kurumasın onu sulayın yetiştirip büyütün..

bence gereksiz uzatmışssınız ne güzel alınmış işte hediyenin değerimi olur düşünmesi yeter. onu görmeyenlerde var. ki anneler günün kutlu olsun bile demedi eşim. ne annesine ne bana.

Yapmayın Allah aşkına ya.
Esim bana normal bir saksı çiçeği (mor papatya) aldı. Fiyatını az çok biliyorum.
Annesine ise kendi ne isterse alsin diye para gönderdi. (Bu arada bunu soylemek bile çok itici suan)
Hic gocunmak kızmak üzülmek aklıma gelmedi.

Ne zor insanlarsınız yahu. Hayretle okudum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…