- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.313
- 598
- Konu Sahibi mathilda_ss
-
Siz eşinizin annesi değilsiniz.Merhaba arkadaşlar. Bu sene benim ilk anneler günümdü ve eşimle yaşadığımız tartışma yüzünden burnumdan geldi. Olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Pazar günü yani anneler gününde eşim bana ve annesine çiçek yollamak istemiş. Pazar sabahı kalktık kayınvalidemi aradık anneler gününü kutladık. Çiçek için bize teşekkür etti kameradan gösterdi çiçeği bize. Ben de çiçeği görünce beğendim. İçimden sevindim bana da böyle güzel bir çiçek gelecek diye. Telefonu kapattık aradan çok geçmeden bana da çiçek geldi. Ama çiçeği görseniz solmuş çürümüş çok kötü durumda. Çiçeği öyle görünce moralim bozuldu eşime belli ettim. O da sucu olmadığını firmanın bu şekilde köy bir çiçek yollamış olduğunu söyledi. Ama bana gelen çiçek annesininkine göre basitti olay neden bana da annene aldığın gibi almadığa kadar hatta fiyat kıyaslamasına kadar gitti. Annesine 140 tl, bana 100 tl lik çiçek almış. İçimden diyorum ki benim çiçeğim çürük çarık gelmeseydi asla fiyat karşılaştırmasına girmezdim ama konu çirkinleştiği için oralara kadar gitti. Siz iki sevdiğiniz kadına bir şey alacak olsanız aynı anda böyle bir ayrım yapar mıydınız? Ben de tabii nankör annesini kıskanan kadın durumuna düştüm. Burda bana yapılan bir değersizlik durumu mu sözkonusu yoksa ben mi hatalıyım kıymet bilmeyerek. Çok canım sıkkın lütfen değerli yorumlarınızı esirgemeyin.
O beğenmeyenler de bir ilginç. 2*2 =4 eder gibi bir şey bile söyleseniz işine gelmeyen beğenmiyor. O yüzden kervan yürür havasında takılmak gerek.Kesinlikle katiliyorum
Yukarida ayni seyi yazdim bi kac arkadas begenmemis bide
Cok tuhaf
Eşiniz kendi buket yapıp gondermedi sonuçta,firmanın hatası, hediye hediyedir, ne olursa olsun teşekkür edecektim, kusura bakma ama kalitenizi belli etmissiniz ve eşinizin yerine olsam bundan sonra bir iğne bile almazdım size, 13 yaşında oğlum var ilerde umarım sizin gibi karakterlerle karşılaşmam...Merhaba arkadaşlar. Bu sene benim ilk anneler günümdü ve eşimle yaşadığımız tartışma yüzünden burnumdan geldi. Olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Pazar günü yani anneler gününde eşim bana ve annesine çiçek yollamak istemiş. Pazar sabahı kalktık kayınvalidemi aradık anneler gününü kutladık. Çiçek için bize teşekkür etti kameradan gösterdi çiçeği bize. Ben de çiçeği görünce beğendim. İçimden sevindim bana da böyle güzel bir çiçek gelecek diye. Telefonu kapattık aradan çok geçmeden bana da çiçek geldi. Ama çiçeği görseniz solmuş çürümüş çok kötü durumda. Çiçeği öyle görünce moralim bozuldu eşime belli ettim. O da sucu olmadığını firmanın bu şekilde köy bir çiçek yollamış olduğunu söyledi. Ama bana gelen çiçek annesininkine göre basitti olay neden bana da annene aldığın gibi almadığa kadar hatta fiyat kıyaslamasına kadar gitti. Annesine 140 tl, bana 100 tl lik çiçek almış. İçimden diyorum ki benim çiçeğim çürük çarık gelmeseydi asla fiyat karşılaştırmasına girmezdim ama konu çirkinleştiği için oralara kadar gitti. Siz iki sevdiğiniz kadına bir şey alacak olsanız aynı anda böyle bir ayrım yapar mıydınız? Ben de tabii nankör annesini kıskanan kadın durumuna düştüm. Burda bana yapılan bir değersizlik durumu mu sözkonusu yoksa ben mi hatalıyım kıymet bilmeyerek. Çok canım sıkkın lütfen değerli yorumlarınızı esirgemeyin.
Arada bi yerde “mesele 40 lira diil sokaktan çiçek toplasa mutlu olurdum bık bık” demiş ama pek inandırıcı olmadı haliyle.bu arada bunca sayfadır konu sahibi hiçbir şey yazmadı sanırım cevap olarak.
Sizin bu yazdiginizi okuyunca sanki bir psikolog konusuyomus gibi onayladim kendimce.Bence siz mutsuzsunuz ..Mutsuz insanlar ayrıntılara takılır..Eşinizin sevgisi sizi tam tatmin etmiyor ..Çoook sevildiğinizi hissetmek istiyorsunuz....İnsan çok sevildiğini hissedince kuru dal getirse bile mutlu olur....
Erkekler evlendikten sonra sevgilerini çok belli etmezler..Kadınlarda bu yüzden hep herşeye anlam yükleyip sevgilerini kanıtlamalarını bekler..
Canım 20 yıllık evli bir kadın olarak söyleyeyim sadece sevin .Önce kendinizi sonra eşinizi sevin.Mutlu ve neşeli olun..Böyle şeyler sizide evliliğinizi de yıpratır..
Arada bi yerde “mesele 40 lira diil sokaktan çiçek toplasa mutlu olurdum bık bık” demiş ama pek inandırıcı olmadı haliyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?