Anneler günü hediyesi yüzünden eşimle kavgamız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz eşinizin annesi değilsiniz.
çocugunuz büyüyünce size 240 liralık çiçek alır olur biter.
Hediyeyi bu şekilde eleştirmeyi, fiyatına bakmayı, başkası ile kıyas yapmayı çok çok çirkin buluyorum.
gelen çiçeğin kötü durumda olması eşinizin sucu degil, ama sizin kötü davranışlarınız sizin sorumluluğunuz.

Benim eşim olsaniz 'oyle de yaranilmiyor böyle de' der, ömrümce bir daha çiçek almazdım .
Bu ne ya? Adamı yaptığı düşünceli davranışa pişman etmiş, bir de utanmadan siteyi açıp ikisinin fiyatini karşılaştırıp bunun için kavga etmişsiniz.
Yok artik

Eşiniz kendi buket yapıp gondermedi sonuçta,firmanın hatası, hediye hediyedir, ne olursa olsun teşekkür edecektim, kusura bakma ama kalitenizi belli etmissiniz ve eşinizin yerine olsam bundan sonra bir iğne bile almazdım size, 13 yaşında oğlum var ilerde umarım sizin gibi karakterlerle karşılaşmam...

Bence siz mutsuzsunuz ..Mutsuz insanlar ayrıntılara takılır..Eşinizin sevgisi sizi tam tatmin etmiyor ..Çoook sevildiğinizi hissetmek istiyorsunuz....İnsan çok sevildiğini hissedince kuru dal getirse bile mutlu olur....
Erkekler evlendikten sonra sevgilerini çok belli etmezler..Kadınlarda bu yüzden hep herşeye anlam yükleyip sevgilerini kanıtlamalarını bekler..
Canım 20 yıllık evli bir kadın olarak söyleyeyim sadece sevin .Önce kendinizi sonra eşinizi sevin.Mutlu ve neşeli olun..Böyle şeyler sizide evliliğinizi de yıpratır..

Eee adamın annesi o. Tabii ki annesine daha iyi bir şey alabilir ki öyle yapmamış da. Anneler Günü adı üstünde. Onu 9 ay karnında taşıyan yıllarca büyükten, emek veren annesine bırakın da o gün istediği alsın istediği gibi davransın.

Sizin bu yazdiginizi okuyunca sanki bir psikolog konusuyomus gibi onayladim kendimce.

Arada bi yerde “mesele 40 lira diil sokaktan çiçek toplasa mutlu olurdum bık bık” demiş ama pek inandırıcı olmadı haliyle.

ya insan bilinçaltında ne varsa böyle durumlarda onu çok net yansıtıyor. belli ki kendisini kv ile içten içe kıyaslamış ve beklentiye girmiş.
kimse önemsemediği birşeyi detay bilgi olarak vermez.

Anneler günü olduğu gün hem benim doğum günüm dü. Eşime dedim ki ben ne çiçek, ne hediye kesinlikle istemiyorum. Şu ortam da hiç gerek yok. Annelerimize bir şeyler alır yollarız. Ama bana sakın. Karşı çıktı. Ben de güzel günler gelsin borcun olsun dedim. O da benim istediğim pahalı bir şey vardı o zaman sana söz bir kaç ay sonra onu alırım dedi. Ki almasa da olur. Gerçekten şu dönem de bunlar kavga sebebi değil. Adamın ne suçu var. Vallaha yazık adamlara bu günlerde zaten herşey çok pahalı ne gerek var çiçeğe o kadar para vermeye

Çiçeklerin yoğun gönderildi bir zamanda çürük gelmesi normal ama eşinizin suçu değil firmaya şikayet etsin çoğu telafi ediyor
Anne olayına gelince kıyaslama yapmanız yanlış o onun annesi bu yaşına kadar bakmış büyütmüş eşinizin annesine güzel bir çiçek alması sizi de mutlu etmeli. Sadece annesine alıp size almasa kırılmakta haklısınız ama hediyenin değeri para değildir düşünülmektir bence.
Benim iki kızım var ama anneler günü hediyesi almadım bile eşim düşünmemiş bahanesi de hazırdır kesin pandemi var bla bla kızlarım küçük zaten onlar akıl edemez ama ben bu konuda hiç tartışmadım bile kırıldım mı evet ama büyütmeye gerek duymadım.

Hatalısınız siparişle çiçek gelmiş onu da direkt anneye giden çiçekle kıyaslamışsınız boş yere kavga gürültü... çiçek firmasının hatası bu, ama bence siz annesiyle aynı ya da onunkinden daha pahalı bir çiçek alınmamasına bozulmuşsunuz. Gerçekten çiçeğin solması falan rahatsız etseydi eşinize firmayı hemen arayalım şikayet edelim deyip çözüm üretirdiniz. Anneye giden çiçeği görmeseydiniz hiç kavga olmayacaktı.

Eşimin annesinin sevdiği çiçekle benim sevdiğim çiçek aynı değil. Aralarında da fiyat farkı var. Çıkıp bana annesine aldığı onun sevdiği çiçeği gönderse daha cok bozulurdum ben. O yüzden farklı göndermesi tuhaf gelmedi bana.
Bunun dışında çiçeksepeti özel günlerde çok tercih edilmemeli bence. Ben sadece doğum günlerinde kullanıyorum. Anneler günü babalar günü sevgililer gününde tırt

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…