- 11 Mayıs 2016
- 2.011
- 1.714
- 83
- Konu Sahibi capricorn87
-
Dertsiz başınıza dert almayın, böyle yaparak eşinizi kendinizden soğutmayınİyi akşamlar arkadaşlar ,anne olan olmayan her kadının anneler günü kutlu olsun ...
Eski konularimda uzun uzun var o yüzden kısaca söyleyeyim .Annemle eşimin arası çok iyi değil .Daha doğrusu şöyle yüzyüze filan geldiklerinde bir sorun yok eşimin tek bir saygısız hareketi vs olmadı Alalh var ,ama birbirlerini sevmediklerini düşünüyorum .
Eşim babamı ksndilde vs de arar yanindaysa annemi de ister iki dk konuşur kapatır.Annemi bir süredir pek aramak istemiyor anlıyorum bunu ,ama bir sebeple konuşmak zorunda kalsalar belli etmiyor .
Anneler günü ve dogumgunu gibi durumlarda asla aramıyor ama annem.veya kardeslerimde onun doğumgününü kutlamaz o yüzden takilmiyirum Ama bugün arasın istedim nedense ...
Eşime söylediğimde ben öyle gunleri tel da filan kutlamayı sevmiyorum yakın olsak bı hediye alır ziyarete gidrdik ama hoşlanmıyorum aramaktan kendi annemi de aramadım dedi .Uzatmadim .Ama benim anneler gunumu hep kutlar ,bugünde yemeğe götürdü mesela .Önem vermese bana da yapmaz ki öyle beklentileri olan birisi değilim .
Neyse ,eşi annesinin gününü vs kutlamayan arkadaşlar vardır belki ,sizce kim haklı ??
Aslında çok takmadim .Uzatmadim da ama ben onun annesinin kini kutladım.Belki o yüzden öyle düşündüm bilmiyorum .Ben
Bu tarz günleri sevmeyiz
Annemin de Kv nin de anneler gününü kutlamadık
Oğlum istedi diye eşim gidip bana hediye almış benimkini kutladık
13 yıllık evliyim annemin anneler gününü eşim hiç kutlamadı ben de onun annesininkini hatta kendi anneminkini de
Eşim annemi hiç aramaz 13 yıllık evliliğimde KV'ye hiç aramadım bu süreçte toplam iki eşin parmağı kadar telefonda konuşmadım
Kimse kimseye küs kırgın vs de değil
Takmayan kendinize hayatı zehir etmeyin bırakın aramasın
Herkes kendi ailesine karşı sorumlu, aranması gerekirse siz ararsınız
Kendi anneaiyle kısa bir konuşması olmuş 10 sn kadar şakayla karışık sordum anneler günü için aramadim zaten kısa konuştum dedi yazın izin için vakit bildirmek gerekiyor köye gidecekmisiz diye sormuş ..Eşiniz ayirim yapmamiş ,kendi annesinide aramamiş ve sizi yemeğe götürmüş.
Burda hakli haksiz olay yok .
Eşiniz normal davranmiş
Evet canım aradım ben .Gayet neşeli konuştu Allah razı olsun dedi .Sen hatitlamasan arayan yok dediSen ne yaptın ? Kayinvalidenin anneler gününü kutladin mi? Tamamen meraktan soruyorum kayinvalidenin TOKİ başvurusu sonuçlandı mi?
Yok Uzatmadim sakayla karışık söyledim sonra birdaha birşey demedim .Zaten zorla yapılan şeyden nefret ederim açıkçası ,o yüzden benim lqfimla yapmasın tabiDertsiz başınıza dert almayın, böyle yaparak eşinizi kendinizden soğutmayın
Benimkini hep kutladı ki öyle beklentisi olan birisi değilim o yüzden unursamiyorum bu günü demesi inandırıcı gelmedi annesiyle kısa bı konusmasi olmuş ama anneler günü için aramadim izin ayaralayacagiz ya köye gidecekler mi diye sordum filan dedi .Ben de sevmem böyle günleri kutlamayı anneler-babalar-sevgililer günü falan eşim de istemez annesini aramamı ben de istemem eşimden ayrıca eşiniz çekiniyor olabilir ki haklı da bence sonuçta kendi annesini bile aramamış dert edilecek bir durum yok bence
Ya tabiki değil haklısınız .Ama ben onun ailesiyle ciddi sorun yaşadım ama ozur dilediler ben afetemeye çalışıyorum bı şekilde .Eşimle annemin arasındaki sorun yine ailesi yüzünden olmustu .ben buna rağmen arıyorsam o da arasın istedim sanırımEşiniz haklı
Anne günü tek güne mi sığdırılmış
Saygılı ve nazik olsunda varsın kutlamasın
Sevmek zorundada değil anne mi
Evet kesinlikle inat ettiği içinBoyle gunlere asiri anlam yuklemek de dogru degil ama aramam gereksiz vs deyip abartmak da sacma yapilacak sey bir telefon acip kutlamak birsey kaybetmez inada cevirmek anlamsiz ama esinizin annenizle arasi iyi degilmis sanirim sebep bu zaten onlarda dogumgunlerinde esinizi aramiyormis biraz karsilikli olmus o aramiyor bende aramam durumu kim baslattiysa sorumlusu o:)
Sanırım gereksiz bı dusunce olmus haklısınızkendinize dert aramayın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?