Anneler günü kutlaması

Canım niye takıyorsun ki benim esimde böyle günlere önem vermez ,saçma bulur...benim anneler gününü bile kutlaması ama çok güzel bir yere yemeğe iftara götürdü ...benim annemi aramaz ama ben KV aradım konuştum,kutladım...kendi annesini bile gece çok geç saatte aradı onunda ben söyledim hani ara bak kadını bekler diye...bu kadar küçük şeylere takilamyin,saygısızlık etmiyorsa yok aradı aramadı muhabbeti yapmayın.esimde kandillerde mutlaka arar...görüştüğümüz de çok sıcaktır ama aramiyor diye birşey diyemem ki

neden bu kadar kopuksunuz?
gelişen olaylardan kaynaklı mı yok sa sizin seçiminiz mi?
bana aile gibi değilde 7 kat yabancı olmuşsunuz gibi geldi.
üzücü..çocugunuz varmı bılmıyorum ama aynı şeyleri yaşadıgınız taktirde sorun etmeyeceksenız ne güzel

Evet 7 kat el bana Kv ya da eşime göre annem

Bir olay vs olmadı

Annem babam memur akrabasız bir ortamda yetiştim aile anne baba çocuktan oluşur

O nedenle ailesine karşı eşlerin kendi sorumluluğu olduğunu düşünürüm

Mesafe candır

Çocuğum var

Gelin beni arasın diye hiç aklıma gelmez diye düşünüyorum ama tabii yıllar sonra ne hisseder insan şimdiden bilmek mümkün değil

Oğlum küçük ama onun da kendi hayatı olsun tüm yaşamını bana endekslemesin modundayım şimdiden

Kv mi aramam mesela ama hayatını kolaylaştırmak için elimden geleni esirgemem her gün arayıp soran ama kadına boş laftan başka desteği olmayan kişileri gördükçe de hareketimin hatalı olmadığını düşünüyorum

Birbirlerini sevmeme durumu yok ama esim de annemi normalde aramaz, anneler gununde de aramaz, aramadi. Ama bana ara dedi ve ben konusurken kutladigimi soyle dedi. Ben de anneme ilettim esimin kutladigini. Hic sorun etmedim. Farkli sehirlerdeyiz hediye yolladik anneme.

Ben de esimin annesini aramiyorum hiç, anneler gununde de aramadim ve kutlamadim annesini sevmedigimden dolayi, boyle seylerde zorlama olmamasi gerekiyor bence. Bir araya gelindiginde saygisizlik yapilmiyorsa yeter. Aileler konusunda ara, yakin ol baskisi bence cok biktirici yipratici bisey.

Siz istiyorsunuz diye adam kutlamak zorunda değil. Yahu anlamıyorum adam sana değer veriyor, seviyor sen annemi de sev onu da ara diye tutturuyorsun. Ona karşı saygısızlık yapmıyorsa , onu sayıyorsa çok da fazlasını beklememek lazım.

İki dakika konuşur kapatır diyorsunuz. Ne yapsın adam son havadisler dedikodular neler hepsini öğrensin mi ?

Vallahi bazen şaşıyorum sizlere .

Yani belkide gereksiz bir duygusallığa kapıldım ...ben onun ailesiyle ciddi bir sıkıntı yaşadım eşim bizi de alıp gitti o an (herkes farklı bir şehirde) ve kardeşleriyle 2 yıldır gorusmuyo annesiyle bir süre konuşmadı ama tabiki onunla uzun sürmedi .Bunları ben istemedim ondan ama gerçekten çok hadlerini asmislardi.Sobra özür dilediler benden bende oğlumla oraya gittim vs gayet iyiydiler .Ben aradım eşim karışmadı ama aramak istedim .Belkide ben o kadar şeye rağmen arıyorsam esimde ararsın istedim içten içe ..Haklısınız birbirlerinin yüzüne bakacak kadar ilsikilri var en azından

Sizin yaptiginiz şey sizin karariniz bunun icin karsilik beklememeniz lazim, eşiniz arayacaksin, barisacaksin diye zorlamis olsa anlarim ama kendin aramak istedin aradin diye hemen ayni hareketi beklemek dogru degil bence herkesin yapisi farkli ben bana "onca sey" yapan insanlari iki guzel davranisa affedemiyorum mesela...

Yok normalde yapmam .Dün de öyle şakayla karışık söyledim geçtim .Ama böyle bir istekte bulunmakta haksız mıyım diye düşündüm ...

Aslında önceki olaylar bunu düşündürdü .Ailesiyle sorun yaşadım özür dilediler .Eşim hemen affetmem konusunda alttan alta baskı yaptı ailemin yanındaydım onun ailesine de uğramam için benimle tartıştı ee herkes haddini bikiyo artık ozur dilediler ya işte vs vs .Burada konu acmstim çoğunluk gitmem yönünde fikir verdi kötü olmadı ama işte ben o kadar reziolige ragmen uzarmiuorum .Benim ailem ona bu muamelenin binde birini bile yapmadı o yüzden öyle bir düşünce oldu sanırım

Bende affedmiyiurm .Evet onlar özür diledi diye eşim onları ziyaret eden Edip oğlumu görsünler diye benimle kavga etti bildiğiniz hatta burda konu bile açtım .ya gidecektim ya ayrilacaktim.Bir şekilde gittim suda var o olaydan sonra annesi babasiyla bilet alıp alıp geldi bırak kez.Emtivaki yani aramızda 1500 km var .
Biliyorum gerçekten qffwtmiyirum bunu onların yüzüne de söyledim oraya gidince keşke hep boyle olsaydınız hiç yüz göz olmasaydiniz şimdi ne yaparsanız yapın qffwtmiyirum icim almıyor dedim .Anca haklsiin diyolar .

Belkide baştan evliliğim hataymis.

Benim eşim ne benimkini kutladı, ne benim anneminkini ne de kendi annesinkini... Adam bu güne bir anlam veremiyor. Kandil ve bayram dışında da kimsenin birşeyini kutlamaz. Sizin eşiniz de kendi annesinkini kutlamadığına göre bence sırf sizin gönlünüz olsun diye size yemeğe götürdü. Sizin bu güne önem verdiğinizi düşünerek...

Ortada cocuk varsa gitmek gerekli olabilir. Ama gittiniz diye affetmis olmuyorsunuz ki, siz affettim diyorsunuz ama icinizden affetmemissiniz. Bence aramaniza hic gerek yoktu.
Ben normalde kv ile telefonlaşmiyorum, konusmuyorum, aramiyorum ama aile bu bazen ayni ortamda da bulunmak gerekiyor hic oyle kvnin oldugu yere adim atmam tavrim yoktur 1-2 ayda bir 1 saatligine eşimle ziyarete gidiyoruz cok muhattap olmuyorum, anneler gununde de aramadim mesela.

Emrivaki olaylarini hic sevmem yeni evliyken esimin ailesi de yapmak istedi hatta yapti ama oyle yaptiklarinda kimsenin yuzune
bakmadim yeri geldi hosgeldin demedim. Zaten onlarin yuzunden biz de tartismalar yasadik o zamanlar cok.

Kendi annesini aramış ama çok kısa bir konuşma vardı .İzin için sordum köye gidecekmisiniz diye zaten işi varmış kapattım dedi yani belkide kutlqyacakti .Yok o konuda gerçekten doğumgününü de dahil sadece sözle kutlasa yeterli benim için bunu bilir .Hatırlanmak yeterli oluyor gerçekten .Ki dün yemek te yapmıştım kendisi dedi hadi hazırlan diye o zaman dedim yemek değilde iftardan sonra çıkıp Biraz dolasiriz bı çay kahve içeriz belki diye ..haklsisiniz genel yorumlar bu yönde zaten sanriim o an biraz duygusal düşündüm

Evet haklısınız ...Affetmedim sadece eskiden daha çok kafamda dolasiyolardi pişmanlıklsrini görmek biraz kafamdan atmama sebep oldu ..Ama inanın affedebilmeyi o kadar çok isterdim ki kin beni çok yoruyor ..
Aslında konuyu uzatmakta istemiyorum konuştukça desiliyor .Annemin ve kardeşlerimin de orada kaldığım dönem çok kırıcı lafları oldu ve belki onlqrin yaptığını da aştı ama işte kendi annem ve kardeşim olunca affetme içgüdüsü oldu sanriim .
Ondan sonra bir kıyaslama oldu tavırları ...Ve mesela annemi ne zaman arasam iyiyim sağoldan sonra oğlumu soruyo tamam hadi deyip kapatıyor Max 3 dk.
Ama. Kv yi arasam o yaşadıklarımı bilmesem eğer o kadar icten konusyo ki ve kapwtmasam kapatmayacak ..sanki annem kv,kv annem gibi ...Sanırım annem böyle yapınca içten içe aramak istedim ne bileyim niye böyle saçmalıyorum bilmiyorum.

Emrivaki yapınca ,zaten gelmeden 1-2 gün önce söyledi arayıp eşim kizdi filan sonra geldiklerinin ertesi günü hadi biletinizi alalım deyip aldırdı bulunduğum ilde hergun uçak yok oraya o yüzden toplamda 1 hafta filan kalıp gitti .bidaha da habersiz gelmem kovuluyoruz filan dedi eşime .Ama tek kelime etmedim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…