- Konu Sahibi orkideee90
-
Boyle gunlerde icim hep acir ama bugun daha fazla acidi bilmiyorm belkide icinde bulundugum durumdan dolayi bole dusunuyorum bugun. Ama allah askina dusunsenize kucuk yaşta Bi çocuğun annesin vefat etmis oldugunu yada bir turlu cocuk sahibi olamayan bi kadının yaşadıklarını. Herkes annesiyle resim ler paylasmis cok guzel allah mutluluklarini bozmasin kimsenin. Peki ya bugun yuregi iki kat aciyanlar onlara yazik degil mi ? Anneler gunu babalar gunu keske hic olmasa. O kadar anlamsiz o kadar bos ki kimse kusura bakmasin tabiki herkesin kendi bilicegi iş ama üzülüyorum belkidd bugün pek cok kadın ben anne olamiyorum yada ufack bi cocuk benm annem yok diye agladi. Rabbim onlara yardim etsin.
Ölen yakınlarınıza/yakınlarımıza rahmet, hastalara şifa versin Rabbim.
Malesef benim de midem bulandı bu durumdan.
Bi'tanıdığımızın annesi genç sayılacak bi'yaşta vefat etti aniden, iki yıl oldu olmadı.
Adam 25 yaşlarında ama çok hassastı, çok düşkündü annesine sürekli annesinin fotoğraflarını şiirlerle birlikte paylaşır.
Millet aman annem, canım annem şöyle gezdik böyle kutladık diye fotoğraf paylaştıklarında anladım ilk defa ne kadar düşüncesizlik olduğunu.
Sevgililer günü değil ki bu tepkimiz yersiz olsun.
Anne baba gibi kimse olamıyor malesef, herkes ailesini evinde kucaklasın ama milletin gözüne de sokmasın hele bazısı öyle samimiyetsiz ki sırf fotoğraf yükleyeyim eksik kalmayayım olayı..
Sanırım bu tür şeyleri insan yaşamadan algılayamıyor.
Boyle gunlerde icim hep acir ama bugun daha fazla acidi bilmiyorm belkide icinde bulundugum durumdan dolayi bole dusunuyorum bugun. Ama allah askina dusunsenize kucuk yaşta Bi çocuğun annesin vefat etmis oldugunu yada bir turlu cocuk sahibi olamayan bi kadının yaşadıklarını. Herkes annesiyle resim ler paylasmis cok guzel allah mutluluklarini bozmasin kimsenin. Peki ya bugun yuregi iki kat aciyanlar onlara yazik degil mi ? Anneler gunu babalar gunu keske hic olmasa. O kadar anlamsiz o kadar bos ki kimse kusura bakmasin tabiki herkesin kendi bilicegi iş ama üzülüyorum belkidd bugün pek cok kadın ben anne olamiyorum yada ufack bi cocuk benm annem yok diye agladi. Rabbim onlara yardim etsin.
Çok haklısın çok şükür annem hayatta ve sağlıklı ancak bu kadar reklam yapılmasına ben de karşıyım.Annesiz babasız bir çok insan vae.Sadece çocuklara değil ailesiz büyümüş kişilere de üzülüyorum ben.Keşke olmasa demesekte bu kadar abartılmamalı bence.Sırf ticaret yapmak için insanların duygularını sömürüyorlar yazık...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tepkinizi o kadar iyi anliyorum ki yasitim bir arkadasimin annesi bir kac sene once vefat etti.Bugun herkes annesiyle cektirdigi resimleri sosyal paylasim sitelerine koymus o da begenmis resimleri.İcim burkuldu bogazim dugumlendi.Allahim sabir versin.
Canim kiyamam sana cook haklisin üzüntünu anlayabliyorum bende zor gunler geciriyorum herkesin derdi baska baska zaman zaman bende allahim niye bize oluyo bunlar diyorum ama sonra korkuyorum Allaha karsimi geliyorum ben diye isyan etmeyelim canim vardir herseyde bi hayir lutfen uzulme seninde evlatlarin olur eminim sen cok iyi bir anne olursun ama bole dusununce rahatlamak yerine dahada hirslanirsin herseye kusersinBugunden nefret edenler arasında bende varım .İki gündür döktüğüm gözyaşlarımın hesabı yok .. Hayır annem babam hayatta ama ne yazıkkı anne baba olamamıs insanlar . Bugun annesıyle gezıp ona övgüler yagdıran kimi görsem Sordum Allaha ''Neden ? '' Neden bir tanesi evlatlarının oldugunun farkında değil Neden ikisi de sadece kendi hayatlarını yaşayıp ebeveyn olduklarını önemsemıyorlar Ve sen Neden bana bir düzgün aile nasip etmedin? Neyin sınavı bu?
Keske allah haketmeyenlere evlat vermese ... İkisinden de nefret ediyorum !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?