Anneler günü mu acılar gunu mu

orkideee90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2011
63
10
48
İstanbul
Boyle gunlerde icim hep acir ama bugun daha fazla acidi bilmiyorm belkide icinde bulundugum durumdan dolayi bole dusunuyorum bugun. Ama allah askina dusunsenize kucuk yaşta Bi çocuğun annesin vefat etmis oldugunu yada bir turlu cocuk sahibi olamayan bi kadının yaşadıklarını. Herkes annesiyle resim ler paylasmis cok guzel allah mutluluklarini bozmasin kimsenin. Peki ya bugun yuregi iki kat aciyanlar onlara yazik degil mi ? Anneler gunu babalar gunu keske hic olmasa. O kadar anlamsiz o kadar bos ki kimse kusura bakmasin tabiki herkesin kendi bilicegi iş ama üzülüyorum belkidd bugün pek cok kadın ben anne olamiyorum yada ufack bi cocuk benm annem yok diye agladi. Rabbim onlara yardim etsin.

ben her babalar gününü buruk geçirenlerdenim şimdi ki imtihanım annemin hastalığı ve bebeğimin olmaması seni çok iyi anlıyorm bu dünya sınav gerçek dünyada çok daha mutlu oluruz inş.

Anneler günün kutlu olsun....

Oncelikle cok tesekkur ederim canim seninde kutlu olsun. Annen icinde cok gecmis olsun benmde annem rahatsiz belkide diyorum ya ondan bugun daha hassasim ama her sene uzulurum bu bencillikten baska bisey degil malesef. Rabbim yardimciniz olsun insallah bebegin de olur cnm

Bu sene de yeni çıktı internette anneyle fotoğraf paylaşmalar. Benim annem de hasta, herkes annesiyle gezip eğleniyor ben annemin yüzüne bile bakarken gözlerimi kaçırıyorum üzüntümden :-(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kesinlikle katılıyorum. Ben mi fazla düşünüyorum diyorum ama ne bileyim ben annemle resmimi koymak istemedim mesela, acı çeken anneler ve çocuklar var neticede. Bugün o resimleri görünce düşündüm annem ölmüş olsaydı bu resimleri görsem neler hissederdim diye. İnsan biraz düşünceli olmalı bence

biz nasıl bir toplum olduk ya. yediğimiz yemeği, içtiğimiz içeceği,anamızı babamızı,çocuğumuzu hatta en mahrem olan eşimizle,sevgililerimizle geçirdiğimiz o özel anları bile paylaşır olduk elin gavur icadında. nedennnn??? biz böyle değildik,biz yozlaşır olduk. Allah sonumuzu hayır etsin.

Ayni düşüncede olanlarin oldugunu bilmek ne kadar rahatlatti beni anlatamam. Yemin ederm kendi açımdan değil evet daha hassas olabilirm ama ben en azindan yetişkinim ama boyle her yerde lanse edilen şeyler bu eksikligi yasayan bi cocugun gözünden kacar mi? Herkes aynı şansa sahip olamiyor malesef

Ölen yakınlarınıza/yakınlarımıza rahmet, hastalara şifa versin Rabbim.
Malesef benim de midem bulandı bu durumdan.
Bi'tanıdığımızın annesi genç sayılacak bi'yaşta vefat etti aniden, iki yıl oldu olmadı.
Adam 25 yaşlarında ama çok hassastı, çok düşkündü annesine sürekli annesinin fotoğraflarını şiirlerle birlikte paylaşır.
Millet aman annem, canım annem şöyle gezdik böyle kutladık diye fotoğraf paylaştıklarında anladım ilk defa ne kadar düşüncesizlik olduğunu.
Sevgililer günü değil ki bu tepkimiz yersiz olsun.
Anne baba gibi kimse olamıyor malesef, herkes ailesini evinde kucaklasın ama milletin gözüne de sokmasın hele bazısı öyle samimiyetsiz ki sırf fotoğraf yükleyeyim eksik kalmayayım olayı..
Sanırım bu tür şeyleri insan yaşamadan algılayamıyor.

Kesinlikle katiliyorum yapmaciklik konusunda boyke günler bir gun degil her gun olmali her gun annemiz babamiz degerlidir zaten orasi ayri bi konu. Ama zannediyorum ki bu sosyal medyanin bi cok konuda oldugu gibi gereksizliklerinden bir tanesi sadece fark bi cok insanin eksikliklerini yuzune umarsizca vurmak bi arkadas yazmsti biz nasil bi millet olduk diye hakikaten oyle

Çok haklısın çok şükür annem hayatta ve sağlıklı ancak bu kadar reklam yapılmasına ben de karşıyım.Annesiz babasız bir çok insan vae.Sadece çocuklara değil ailesiz büyümüş kişilere de üzülüyorum ben.Keşke olmasa demesekte bu kadar abartılmamalı bence.Sırf ticaret yapmak için insanların duygularını sömürüyorlar yazık...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Cok yazik hemde ben gercekten boyle günlerin varliginim olmamasi gerektiğine inaniyorum hergunumuz ozeldir bi gun anne baba hatrlanmaz bana gore boylece bilmeden kimsenin canida yanmaz

Tepkinizi o kadar iyi anliyorum ki yasitim bir arkadasimin annesi bir kac sene once vefat etti.Bugun herkes annesiyle cektirdigi resimleri sosyal paylasim sitelerine koymus o da begenmis resimleri.İcim burkuldu bogazim dugumlendi.Allahim sabir versin.

Amin allah rahmet eylesin sizin de basiniz sagolsun malesef kimse dusunmez olmus artik boyke şeyleri

Bugunden nefret edenler arasında bende varım .İki gündür döktüğüm gözyaşlarımın hesabı yok .. Hayır annem babam hayatta ama ne yazıkkı anne baba olamamıs insanlar . Bugun annesıyle gezıp ona övgüler yagdıran kimi görsem Sordum Allaha ''Neden ? '' Neden bir tanesi evlatlarının oldugunun farkında değil Neden ikisi de sadece kendi hayatlarını yaşayıp ebeveyn olduklarını önemsemıyorlar Ve sen Neden bana bir düzgün aile nasip etmedin? Neyin sınavı bu?
Keske allah haketmeyenlere evlat vermese ... İkisinden de nefret ediyorum !

Canim kiyamam sana cook haklisin üzüntünu anlayabliyorum bende zor gunler geciriyorum herkesin derdi baska baska zaman zaman bende allahim niye bize oluyo bunlar diyorum ama sonra korkuyorum Allaha karsimi geliyorum ben diye isyan etmeyelim canim vardir herseyde bi hayir lutfen uzulme seninde evlatlarin olur eminim sen cok iyi bir anne olursun ama bole dusununce rahatlamak yerine dahada hirslanirsin herseye kusersin

Bu konuya katılıyorum ben de. Bu sene son 6 ay içinde 4 tane yakın arkadaşımın annesi vefat etti ve arkadaşlarım sosyal medyada aktif insanlar. Ve sadece bir kaç arkadaş duyarlı davranmışız ne yazık ki. Evet çok şükür annelerimiz sağ idi kutladık ama bunu bu sebepten dolayı gösterme gereği duymadık ne yazık ki bazı ortak arkadaşlar sürekli fotoğraf paylaşmışlar çokk üzüldüm. Anasayfamda onların fotoğraflarına bakarkende 2 ay önce annesini kaybeden arkadaşımın fotoğrafını gördüm içim burkuldu. Allah annelerimize uzun ömür versin ama keşke biraz empati yapabilsek...

Foto paylasilmasina karşı deilimde bu reklamlar falan cok abartılı bence, bazilari guzel tamam ama 10 dk reklam varsa 7dksi anneler gunuyle.ilgili..

Bende her anneler Gününde, annesi vefat edenleri düşünüyorum malesef.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yanlız değilmişim demek ki..annem vefat ettiğinden beri nefret ederim anneler gününden..zoraki kayınvalidemin vs anneler gününü kutlarım..kızımın kreşre yaptığı hediyeler bile mutluluktan ziyade burukluk yarattı içimde..Allahım hiç bir anneyi evlatsız evladıda annesiz bırakmasın..

Annemden ilk ayrılığım 6 yaşımda oldu, babamla boşandılar ve ben onu 8 yıl hiç görmedim
Sonra kavuştuk güzel zamanlarımız oldu ve ben onu 4 yıl önce kaybettim
6 yaşımdan beri sevmem anneler gününü, çok içim acırdı çocukken, her anneler günü işkenceye dönerdi
Büyüdüğümde öyle olmaz sanmıştım ama yanılmıştım
Annelerle ilgili yapılan reklamlar bile her seferinde ağlamama sebep oluyor
Çok zor bir anne kaybetmek, keşke bu kadar gözüne sokmasalar insanın

Bende bugun cok icim sizlayarak gecti. Yasadiklarimiz hem benziyor hem farkli. Annemi kaybedeli uc yil oldu. Gecen yil onsuz ilk anneler gunumdu. Ustelik yeni evliydim iki tane de bebek dusurmustum. Esim tarafindan zorla annesine goturuldum,anneler gununde. Ustelik kizlarinin yeni dogan bebekleri kucaklarinda onlarida tebrik ettim. Mutluymus gibi gorunmeye calistim. Icim sizladi. Bugun ise annem yoktu, hamileydim. Cocuklugumdaki annemi ozledim. Hamileligim boyunca halimi sormayan k.validemdi. bebegin esyalarini 34 haftalik halimle yikadim utuledim,odasini temizledim,yemegimi yaptim hep tek basima. Hic annelik yapmadi ki o bana. Bugun cok agladim. Icim sizladi, yine goturuldum , yuzune guldum. Bunaldim arkadaslar. Ben de cocugum ve icimdeki de. Sevgiye o kadar muhtacim ki. Kimse anlayamaz, icim burkularak aciyla gecti gunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…