tabıkı sız arayın
sızı cok ıyı anlıyorum bende nısnalandım evlenene kadar kaynanamı oyle cok rahat arayamadım renkten renge gırıyodurdum ve sureklı sacmalıyordum konusurken :)
anneler gununde ararsan bırtakım ozel gunlerde hep araman gerekecek. bekleyecek çunku . bır muddet sonra araman yetmeyecek gelmenı ısteyecek. ben arada resmıyet olmadan bu samımılığe gerek olmadığını düşünüyorum. çekindiğini soyle ....eğer yuzuk takmanıza daha çok varsa hiç girme boyle aile ortamlarına. inan hıç gerek yok
anneler gununde ararsan bırtakım ozel gunlerde hep araman gerekecek. bekleyecek çunku . bır muddet sonra araman yetmeyecek gelmenı ısteyecek. ben arada resmıyet olmadan bu samımılığe gerek olmadığını düşünüyorum. çekindiğini soyle ....eğer yuzuk takmanıza daha çok varsa hiç girme boyle aile ortamlarına. inan hıç gerek yok
Yaa bir fikri olan yok mu :44: yani evlenmeden önce benim gibi aramak isteyipte çekinen yada aramış kimse yok muu
bana kalırsa arama niye arayacaksınki
ortada resmiyette bişey yok
insanların eline koz verme7
nasıl başlarsa öyle gider
ben aramadım kv beni aradı hep
ben sözden sonra aradıysam aradım o kadar
fazlası yok
aranıza şimdiden mesafe koymazsanız sonra çok sorun yaşarsınız
arayıp aramamakta sana kalmış
Merhabalarr bir şey sormak istiyorum da
Yaklaşık 2 yıldır görüştüğüm sevdiğimle ilişkimiz başlamadan önce de annesini tanıyordum zaten evlerine de bir kaç kez gittim , karşılıklı konumuşluğumuz muhabbetimiz vaar . ama bugüne kadar tabi hiç aramadım , sevgilime de ilk senin araman lazım senden bekliyor der hep
Şimdi anneler günü geliyor malum , geçen sene ki anneler gününde sevgilime söylemiştim anneler gününü kutluyorum diye o iletmişti annesine . bu sene acaba diyorum ben mi arayıp kutlasam , bu sene artık bekler mi yani
arayınca da utancımdan konuşamam eminimm zaten o yüzden arayamıyorummmesaj atsam o da abes mi olur , ayy bilemiyorum , Sizce ne yapayım yine sevgilim mi annesine iletsin yoksa ben mi arayayım ama arayıpta ne diyeceğimm ??: :114:
sonuçta tanışmışlığınız var bence araman doğru olur tabi onunda senin anneni araması gerekir
Resmiyete bindirilmemiş bir durumda anneler günü için aranmaz, çok konuşmak istiyorsanız erkek arkadaşınız konuştuğunda uygun bir anda x... de seninle görüşmek istiyor anne diyip size versin ve sizde hal hatır sorun henüz tanışamadık hayırlısı kısmet olursa işallah yüzyüze de tanışırız dersin ve tekrar erkek arkadaşına verirsin..
Özel günlerde aramak için bence çok erken hele ki anneler günü için çok erken.
Tanıyor olmanız sizin anneniz olacağı anlamına gelmez ki, zaman neyi gösterir bilinmez bilmiyorum ama ben prosedürleri seven hafifte eski kafalı birisiyim :)) Anladığımda siz zaten aramak istiyorsunuz ve birileri de bunu size söylesin istiyorsunuz. Madem tanışmışlığınız var neden normal zamanlarda aramıyorsunuz? Neden çekindiniz de aramak için anneler gününü seçtiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?