tanıştırdı tabii ilişkimiz başlamadan önce tanıyordum sonra da evlerine bir kaç kez gittim
Niye kadın seni aramıyor peki hiç?
Biz daha hiç telefonda konuşmadıksevgilimde başka bir şehirde okuyor ve zaman ailesiyle konuşsa beni sorarlar , selam gönderirim bende , ama daha hiç konuşmadığımız için ilk benim aramamı bekler tabii :26:
O zaman önce bayramını falan kutlamalısın derim. Yani Anneler günü biraz alakasız bence. Bayramla açılış yap :) Hatta mümkünse ziyaret ediniz birlikte.
işte geçen bayram gitmiştim onlara zaten bana bir hediyede vermişti şimdi sırada anneler günü var gibii
Sana hediye verdiyse Anneler gününde aramanda bir sıkıntı yok bence. Ben o durumu bilmiyordum. Fikrimi değiştirdim.
evett nasıl konuşacağımı bilmiyorum işte onlara gittiğim zamanlarda utancımdan bir şey yiyemiyorum eheyecandan elinize sağlık bile dememişim evden çıkınca aklıma gelmişti ayyşimdi de anneler gününü kutlamadan telefonu kapatırsam
Yok olmaz bir şey ya :) Soğukkanlı olmaya çalış, tabii ki heyecanlanacaksın. Ilk önce kendini tanıtır, hal hatır sorarsın, sonrasında anneler gününü kutlar, görüşmek üzere vs dersin. Bunu ama önce kafanda kurgula tabii. Naçizane tavsiyem :)
öyle tabii ama nasıl hitap edeceğimi de bilmiyorum daha önce hiç teyze falan demedim hiç hitap etme durumum olmadı yanii telefonu açınca yabancı gibi konuşmakta istemiyorum :26: bir de evde rahat konuşamam kalabalık oluyor bizim ev ne yapsam kii
Hitap olarak "siz" tercih et. Ama cümle içinde "siz" kullanma tabii. "Merhaba ben X. Nasılsınız, anneler gününüzü kutlamak istedim" tarzında. Gerçi ben bu işlerde çok tecrübeli değilim, daha önceden deneyimi olan arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilir :) Ev kalabalıkken konuşma evet, daha çok heyecan yaparsın. Bir arkadaşının evindeyken konuş mesela? Vardır yakın arkadaşın illa ki.
Evett ama pazar günü evde olurum o yüzden artık kimsenin olmadığı bir anı bulurum , zaten bn konuşmayı başlatsam annesi de konuşur baya muhabbeti devam ettirir yanii
Bir de ben konuşurken kesin sevgilimin ablaları da yanında olur
ara tabi utanma..Merhabalarr bir şey sormak istiyorum da
Yaklaşık 2 yıldır görüştüğüm sevdiğimle ilişkimiz başlamadan önce de annesini tanıyordum zaten evlerine de bir kaç kez gittim , karşılıklı konumuşluğumuz muhabbetimiz vaar . ama bugüne kadar tabi hiç aramadım , sevgilime de ilk senin araman lazım senden bekliyor der hep
Şimdi anneler günü geliyor malum , geçen sene ki anneler gününde sevgilime söylemiştim anneler gününü kutluyorum diye o iletmişti annesine . bu sene acaba diyorum ben mi arayıp kutlasam , bu sene artık bekler mi yani
arayınca da utancımdan konuşamam eminimm zaten o yüzden arayamıyorummmesaj atsam o da abes mi olur , ayy bilemiyorum , Sizce ne yapayım yine sevgilim mi annesine iletsin yoksa ben mi arayayım ama arayıpta ne diyeceğimm ??: :114:
Aman ne olacak ablalardan zarar gelmez, soğukkanlı ol anlaştık :)
ara tabi utanma..
ben boyle seylere karsı degılım. Illa evlendıkten sonra araman gerekıyor dıye bısey yok bence. Icınden gelıyosa arar halını hatrını sorarsın ozel gune de ıhtıyac yok. bız de oyle oldu en azından. aramızda soz nısan yok ama aklıma gelınce acaba napıyor dıyıp ararım aynı sekılde o da ozledım nasılsın dıye arar. Icınden geldıgı gıbı davran :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?