Anneler hep haklı çıkar mı?

parafin89

Guru
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2010
233
9
318
Adana
arkadaşlar benim yaklaşık 2 senedir süren mutlu bir beraberliğim var daha önce de forum da yazmıştım erkek arkadaşım kuaför ben ise eczacı ailem karşı ve annem davul bile dengi dengine diyip evlenseniz bile kesin boşanacaksınız diyor ve durum beni çok üzüyor ve anneler genelde haklı çıktığı için çok korkuyorum yorumlarınızı bekliyorum.
not:çok kıskancımmmmmmmmmmmmmmmmm

Anneler hep haklı çıkar mı sorusuna genellikle evet diyeceğim.

Evlatlar bunu dikkate alır mı? Genellikle hayır.

Yani..

Denemeye değer diyorsan dene.

Ama benden bir abla tavsiyesi.. Çocuk sahibi olmak için acele etme.

Son düzenleme:
ANNEM DE öyle diyor evlensen bile bari çocuk yapma diyor babam zaten ya kendimi öldürürüm ya seni gibi cümleler kuruyor off ne zor bir işmiş insanın aileisnin kabul etmedği biriyle birlikte olması ALLAHım düşmanımın başına bile vermesin çok zor bir durum

aranızda kültür farkı olmuyorsa , karakteri de çok düzgünse bi sorun olmaz heralde , ama AİLESİ , YETİŞME TARZI , GÖRGÜSÜ , ÇOK ÖNEMLİ CANIM BENİM. ileride maaşlar da söz konusu olacak ,sen ondan fazla kazanırsan eşini biraz ezik görebilirsin yada sen görmezsen dahi o senin altında ezilebilir ve komplex yapıp aşağılamaya çalışabilir.ama kısmet kader hiç belli olmaz belki de tepesinde taşır , evlilik piyango gibi canım, anneler bazen çok güzel biliyor bazen de sonradan keşke yanılsaydım diyor, sırf zengin diye de evlenmemeli kızlarımız sırf seviorm ölüorm bitiorm diyede, mantık ve aşk varsa hiç korkmayın evlenin, mantık sadece para değil karakter yetişme tarzı ailesi mesleği herşey tatlım

ya mesleğini hiç sevmiyorum o bayanların saçına dokunması bile yetiyor bana konuşması gülmesi ama düzgün bir insan yani böyle gözünüzde klasik kuaförler canlanmasın hani kaliteli kuaför olur ya öyle birde işinde MAŞALLAH çok başarılı 28 YAŞINDA ANNESİ GİLLE ALTLI üstlü oturuyor evini kendi yaptırmış ve bir de arabası var tutumludur yani ve de çok düşüncelidir aramızdaki tek problem tabiki müşteri bazen işini bırakmasını çok isityorum ama bıraksa ne iş yapacak yani eczane de birlikte otursak o da olmaz çünkü ben kendi parasını az da olsa kazansın isterim ayy durumlar çok karışıkk kafayı yiycem uykuyu yitirdim

Canım anacağın haklı, annelerin yanıldığı pek az görülmüştür. Temkinli olmanda fayda var ve anneciğine kulak ver. O biliyor o da o yollardan geçti, herkesten çok yaşadı o duyguları, deneyimlerine kulak ver.

Sen şimdi biri bişey dedi diye muhakkak onları dinleyerek yol almayacaksın hep böyle olur. Fakat hep de yaşayarak üzülerek göreceksin... bu böyle... hangimiz dinledikki annelerimizi ve sonunda üzülmeyi yaşayarak gördük. Belki yaşamasaydık acabalar içimizde kalacaktı ve annemizi suçlayacaktık, senin yüzünden oldu diye. Fakat yaşayıp da onun haklı çıktığını gördüğümüz de daha hayırlı oldu hep.

Kıskançlık ise bir hastalık o gençken çok yoğun ve zamanla törpüleniyor.

canım madem yorum çok istiyorsun o zaman söyleyim düşüncelerimi,ama etkilenme herkes aynı değildir, bence bir insanın evlenmeden önce kafasında pürüzler varsa evlendikten sonra düzelir geçer yada ben istediğimi yaptırrım ikna ederim vs diye bişy yok, başta neyse sonrada o oluyor genelde durumlar, sevgiliyken bilemem ama iş ciddiye bindikten sonra çok daha farklı karaktere bürünüyorlar canım çok duyduk, birde güzel kızlarımız yasak geldikçe çekici oluyor ve evlenince hallederim sanıyorlar , dünyalar güzelide olsalar yok , yada afedersin yatakla sorunları çözerim her dediğimi yaptırrım diye bi durum asla yok ,onlar filmde oluor sadece, keşke bunları güzel güzel herkes gençlerimize anlatsa da kimse hata yapmasa mutsuz olmasalar, işin içine aile faktörü girince oo prens dediğiniz canavar bile olabilir, ölüorm sürünüyorum senin için diyenler en ufak paranında hesabını yapar emrivakininde, o yüzden sevgililerinizle çıkarken her dediğine inanmayın biraz açık arayan gözlerle bakın mutlaka bulursunuz bişyler, kendi içinde çeliştiği durumlar muhakkak olur , benim arkadaşlarım tanıştırırdı sevgilisini anında bulurdum bi dünya yalanını o an ki sohbette ama kıza sonra söyle yoook toz kondurmazlardı ama sonra dediğine gelirler, objektif bakmak lazım, büyükler görüyor bazen evet, kıyamıyorlar evlatlarına sonradan üzülcene şimdi üzülsün diyorlar, birde tavsiyem ailenin rızasıyla evlenirsem hayrını görüyorsun, benim ailem istedi de onayladı da eşimi , onunkiler daha çok istedi ona rağmen evlenirken de evlenince de ailesi ne entrikalar çevirdi ,kıskandılar bana olan eşimin ilgisini , iş ciddiye binince garantide olduğunu düşünüp tırnaklarını çıkarıyorlar canım, ben eşim yönünden şanslıydım allahıma şükürler olsun ve uzağız herkese o yüzden mutluyuz, her konu aklına yatmalı otur bi liste yap eksilerini yaz artılarını yaz tarafsız ol ama , hangisi çok çıkıyorsa ona göre değerlendir tatlım. AMA EVLİLİKTE ACELE ETME , MESLEGİNİ AL Bİ MÜDDET ÇALIŞ GÖZÜN Bİ AÇILSIN

Evet genelde anneler hep haklıdır(tabi kafası çalışıyorsa)
evlilikte denklik çoooooooooooooooooooooooooooooook önemlidir
bir terazi düşün bir kefesind sen diğerinde
senin okumuş olman ekonomik gelirin herzaman terazinin sana taraf kaymasına neden olacaktır
zamanla bu durum (evlendikten sonra)cansıkıcı bir hal alıp
- sen okudun ondanmı çok biliyorsun
-paranı seni bana karşı güçlü yapıyor
vs vs
duyman muhtemel sözler
inanki hiçbirşey bekarlıkta olduğu gibi olmuyor
hiç okumadınmı kk çok severek evlendik şu oldu bu oldu
yok ya olmaz sen eczacı o koaför
bende annen ablan teyzen olsam fikrim olumsuz
davulbile dengi dengine

Benim annemde hep haklı çıkar. Olmasını çok istediğim bir konu var annem olmayacak falan diyor bende dua falan ediyorum Allah'ım annem bir kere de haksız çıksın diye
Bakalım anneler hep haklı mı çıkar bunu bana zaman gösterecek inşallah..

Son düzenleme:
Peki başka nelerine bakmalıyım arkadaşlar ben 24 o 28 ben nerdeyse 1 yıllık eczacı olacam eczanem var oda kendini bildiğinden beli çalışıyor ya ama çok seviyorum annem Dr tanıyor kişiliğine karakterine hiç laf söylemez ama denk değilsiniz diyor of bir insanı da sırf mesleğinden dolayı bırakmak çok ağırıma gidiyor çünkü sevgi kolay bulunacak birşey değil saygı değer kıymette hepsi var çok şükür yani biz çıkarken o benim eczacı olduğumu bile bilmiyordu yani hiç param için birlikte olmadı benle

Zaten kimse sana sırf doktor diye git biriyle evlen demiyor, annenin de beklediğinin bu olduğunu sanmıyorum. Ama şöyle bir şey var ki, evleneceğin insanın karakteri, ailesi, kariyeri ve kültürü birbirinden ayrılamaz. Bunların hepsini birden değerlendirmek zorundasın. Bunların birinin diğerini temizlemesi gibi bir durum da söz konusu olamaz. Hepsi ayrı ayrı düzgün olmak zorunda. Annen yerden göğe kadar haklı, annelerin neredeyse her zaman olduğu gibi

32yaşındayım..6 yıllık bi ilşki annem"olmaz kızım bu iş,uygun değilsiniz" CVP"sen benim mutlu olmamı istemiyorsun O çok iyi biri anne" 6 yıllık ilişki bi yanlış ve arkama bile bakmadan terk ettim..3 yıllık bi ilişki annem"kızım ben senin kötülüğünü istermiyim??çok üzülürsün bu adamla evlenirsen"CVP"bu sefer öyle değil anne,bak göreceksin" ve gördüm anyayı konyayı ve Onu da TERK ettim..yanii ANNELER VE BABALAR her zaman haklı çıkrlar..ben yaşayarak öğrendim

Ya niye böyle ya ama huyunda problem yok ki karekterin de de yok biz niye böyle ailemizin onaylamadığı insanları seviyoruz ama ben ayrılmak istemiyorum zaten bir ilişkim istemedi diye bitti Buda biterse çok üzülürüm 2 kere yıkılan hayaller

Anneler gercekten anlıyor bu isten ne derlerse dogrudur hakketen iclerine doguyor sanırım Bi yandanda bu aileler istemedi diye ayrılma konusuna da cok sinir kapıyorum

EVET YA aileler istemedi diye biten kaç ilişki kaç evlilil var kim bilir yani yurtdışında doktorlar garsonlarla evleniyor niye biz böyle bir ülkede yaşıyoruz ya neden bu statü sorunu neler çekiyoruz ya bu yüzden ben ve daha binlercesi bi tarafta ailem bi tarafta sevdiğim insan reva mı ya bu bize bu hayatta ki imtihanım bu heralde diyorum ve benim durumum da olan herkesin ALLAH yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…