canım madem yorum çok istiyorsun o zaman söyleyim düşüncelerimi,ama etkilenme herkes aynı değildir, bence bir insanın evlenmeden önce kafasında pürüzler varsa evlendikten sonra düzelir geçer yada ben istediğimi yaptırrım ikna ederim vs diye bişy yok, başta neyse sonrada o oluyor genelde durumlar, sevgiliyken bilemem ama iş ciddiye bindikten sonra çok daha farklı karaktere bürünüyorlar canım çok duyduk, birde güzel kızlarımız yasak geldikçe çekici oluyor ve evlenince hallederim sanıyorlar , dünyalar güzelide olsalar yok , yada afedersin yatakla sorunları çözerim her dediğimi yaptırrım diye bi durum asla yok ,onlar filmde oluor sadece, keşke bunları güzel güzel herkes gençlerimize anlatsa da kimse hata yapmasa mutsuz olmasalar, işin içine aile faktörü girince oo prens dediğiniz canavar bile olabilir, ölüorm sürünüyorum senin için diyenler en ufak paranında hesabını yapar emrivakininde, o yüzden sevgililerinizle çıkarken her dediğine inanmayın biraz açık arayan gözlerle bakın mutlaka bulursunuz bişyler, kendi içinde çeliştiği durumlar muhakkak olur , benim arkadaşlarım tanıştırırdı sevgilisini anında bulurdum bi dünya yalanını o an ki sohbette ama kıza sonra söyle yoook toz kondurmazlardı ama sonra dediğine gelirler, objektif bakmak lazım, büyükler görüyor bazen evet, kıyamıyorlar evlatlarına sonradan üzülcene şimdi üzülsün diyorlar, birde tavsiyem ailenin rızasıyla evlenirsem hayrını görüyorsun, benim ailem istedi de onayladı da eşimi , onunkiler daha çok istedi ona rağmen evlenirken de evlenince de ailesi ne entrikalar çevirdi ,kıskandılar bana olan eşimin ilgisini , iş ciddiye binince garantide olduğunu düşünüp tırnaklarını çıkarıyorlar canım, ben eşim yönünden şanslıydım allahıma şükürler olsun ve uzağız herkese o yüzden mutluyuz, her konu aklına yatmalı otur bi liste yap eksilerini yaz artılarını yaz tarafsız ol ama , hangisi çok çıkıyorsa ona göre değerlendir tatlım. AMA EVLİLİKTE ACELE ETME , MESLEGİNİ AL Bİ MÜDDET ÇALIŞ GÖZÜN Bİ AÇILSIN