Annelerin Erkek Evlat Düşkünlüğü

Erkeklerin varliklari da eşyalari da değerli onlar için...

sen yine erken farketmışsın, 42 yaşımdayım bu yıl çektim resti, ben varlık içinde yoklukla büyüdüm,tek başıma okudum, köpek gibi çalıştım, evlendim, çocuk büyüttüm, yine de elimi üstlerinden çekmedim, anamdır dedim ne isterse yaptım, verdim, ne zaman dara düşsem maddi manevi sırtını döndü ailem...en son iş mirasa gelince sen ne yaptın ki dediler, erkek kardeşim hepsine kondu...sorumsuzluğundan okumayan, doğru düzgün çalışmayan, evlenmeyen adamın İzmir gibi yerde şu anda 3 kışlık 1 yazlık evi bankada bilmemkaç milyon nakdi var, anam babam ölmeden miras diye hepsini aldı...görüşmüyorum hiçbiriyle, paraları da onların olsun ama hayatımı hiç ettiler ,yeni farkettim , ona yanıyorum

Son düzenleme:
Kız daha 23 yasındaymış, 10 20 sene once olsa ben de öyle derdim.

Çok üzüldüm,umarım bir gün kiymetinizi anlarlar.

Değişmiyorlar inan üstelik kendi oğullarının yükünü birde sana atmaya çalışıyorlar erkek kardeşime sırf bu ay 2 bi tl gönderdim işi gücü var ama paranın kendisinimi ağzına atıp yiyor napıyor bilmiyorum dedemden anneme kalan 500 bin civarı nakit parayı da annem oğluna yedirmiş şimdi babamın mirası var kızkardeşim asla ona verilmiycek bişey diye tutturdu benim son zamanlar da en delirdiğim konuyu açmışsın anlat anlat bitmez nefret ediyorum artık kendi annemden ya

İnsan yine de kiyamiyor ki
Evet ama bazı aileler gerçekten hak ediyor mesela ben babama ilerde zor durumda olursa sahip çıkmayı düşünmüyorum isterse sokaklarda yatsın.Ama siz ailenize kızmayın onların yetişrilme tarzı kafa yapısı bu ama sonradan kızların değerini anlıyorlar .

En gelişmiş bölgelerde bile var bu durum maalesef, İçgüdüsel bir şey mi anlamadım hep bir kız çocuğuyla kendini kıyaslama, kısıtlama, erkek çocuğuna düşkünlük. Bizde de var aynı durum. Ben çalışır kazanırım ev masraflarına harcanır abim bir şey alacak olsa aman oğlum para sana lazım olacak. Değer gördüğüm kadar değer veriyorum artık ben de, siz de öyle yapın. İleri de değer verdiklerinden gerekli değeri göremediklerinde onlarda anlayacaklar kaybettikleri değeri.

Ağzına mıçardım ben.
Benimde anneme sizin gibi davranılmış istemedigi adamla evlendirilmis sonuç annemle babam boşandılar ve annem ananeme sana bisey olursa asla bakmam o kayırdığın oğulların baksın asla bakmam diyo beni evden göndermek için evlendirdiniz diyo yuzune karsi

Ne diyeceğimi bilemiyorum. Hani insan biraz utanır. Ne dediler bütün malı mülkü oğullarına verirken gerçekten merak ediyorum. Kızım sana vermeye gerek görmedik mi dediler mesela

Malesef anlıyoruz. Brnım hıc oyle bı aıleım olmadı babam dedem amcalarım annem daha cok kız cocugu severler bana erkekler daha cok duskunler ayrımcılık degıl ama benı daha cok korumaya mutlu etmeye calıstılar hep. Oyle bı aılem olsaydı bende onları gormezden gelırdım ne yaptılarsa okadar evlatlık yapardım neden dedıklerındede her fırsatta soylerdım. Gormezlıkten geleceksın cunku yapacak bısey yok o yuzden vur yuzlerıne zaten bırgun hata ettıklerını anlayyacaklar. Nekadar cok gorduysem oyle aıle bın pısman oldular. Kendı esın cocugun varsa onlarla mutluluguna bak yoksa hayatına bak umursama

Yazmak isteyipde yazmaya varamadigim konu
2 erkek kardesim var annemle babam ayri annem bir erkek kardesimle yasiyo. Ama her isini ben gorurum.
Diger kardesim benim yasadigim seyi yasadi, ayrilik. Ama ben cok zor yollardan gectim bir cocukla ayrildim, ayri evde yasadim Maddi manevi yikintidaydim ama birgun bana "kizim iyimisin bosanma davan nasil gidiyo ne durumda gececek atlatacaksin" demedi ama abim ayrilirken dizlerine vurdu ogluyla oturdu agladi ona cok destek cikti, ne dersek onun psikolojisi bozuk dedi. O arada bende tam 10 yil sonrasindan 2.evliligimi yapiyordum burnumdan getirdiler. Esim cok iyi tam 10yildir bekledigim es hayali buydu ama annem hep soguk davraniyo cunku esim ugursuzmus o gelmis abim ayrilmis vs vs...
Su son 1aydir artik takmiyorum hic karismiyorum cunku dedigim hersey yanlis onlarin gozunde. Ayrilali 1bucuk yil olmus evliligi dusunuyo, ki buna bence hic hazir degil, 25 bilezik istiyomus kiz tarafi dugunu cok ozel istiyomus tanismayi restoran kapatma yapacakmis falan asiri uclarda. Ben uyardigimda sen kiskaniyosun evlenmesini istemiyosun gibi agir seyler soylediler. Artik bu laflardan sonra hic biseye karismamaya karar verdim oturup izlicem, ki suanda oyle yapiyorum
Onlarla gorusuyorum ama artik karismicam kararlarina yaptiklarina...
Cok uzucu gercektende
[/QUOTE]
Karışma canım iyiliklerini istesen de kötü sen olursun bırak yaşayıp görsünler sadece kendini ve eşini düşün bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…