Annelerin oğullarına bir kız beğenmesi ve yaşadığım zor durum

Tatlım bu konu soğuyana kadar geç vakit dışarı yalnız çıkma. Çantana biber gazı al.

Aman bacım hiç girme o toplara sınavın her şeyden önemli bence çocukla kafa yapılarınız apayrı derslerini olumsuz etkileyebilir.Çocuk kafasına göre takılmış şimdi de ailesinin beğendiği kızla evlenecek.

kesinlikle dediklerinizde çok haklıymışsınız ailesi temiz kız bulmuş onunla evlenmek istiyor valla bravo

benide çok korkuttu bu komsunun anlattıkları çocuk her ne kadar akıllandım desede ben inanmıyorum akıllanacagına
İki nasihat duyup akıllanmaz. Onun akıllandım, değiştim laflarına kanma. Çok kötü bir olay yaşamadan ki en az 10-15 yıl sürer, değişmez. Her yerden sil engelle. Ailen de kesin konuşsun istemiyoruz diye. İyi ki hoşuma gitti diyip kabul etmedin.

benide çok korkuttu bu komsunun anlattıkları çocuk her ne kadar akıllandım desede ben inanmıyorum akıllanacagına

Komsun "bu çoçuk çok iyi" deseydi, evlenecekmiydin? Hiç tanimadigin bir insan ile?

Yani lisans mezunu bir insansin. Kadinlik gururun hiçmi zedelenmedi bir ailenin sanki sen bir et parçasiymissin gibi seçmesine?

Sanki o insan ile degil, ailesi ile evlenecekmissin gibiydi. Ailesi iyi olsa neye yarar? Evlilik kolaymi saniyorsun?

Konuyu okuyunca iki tarafı da tanımadığım halde ben bile anladım siz nasıl anlamadınız? Oğlanın ailesi oğullarının başını bağlayıp BELKİ adam olur diye hayırlı bir kızın BAŞINI YAKMAK istiyor. O kadar net ki. İçer içer döverse, yine kendinden büyük kadınlarla eğlenmeye giderse... kesinlikle atanmadan hiçbir işe kalkışmayın. Size bugün görüşün diyenler yarın ilk sıkıntıda sırtını döner

Nerden tutsan elde kaliyor. Karsi tarafta acaba dedirtecek doğru düzgün bir vasif yok anlattığınız kadarıyla.
Kafanızın karışacağı pek bir şey yok.
Problemli oğlunu "evlenince duzelir" diye münasip bir hanim kızla başgöz etmeye çalışan bir anne ve kurban olarak seçilmiş bir siz varsınız sadece.

kesinlikle dediklerinizde çok haklıymışsınız ailesi temiz kız bulmuş onunla evlenmek istiyor valla bravo
Kendinizi kullandırmamakla çok iyi etmişsiniz işiniz düzene oturunca karşınıza daha iyileri çıkar şu an odaklanmanız gereken tek şey dersleriniz.

Muhafazakar vir hayat benimsemiyorsanız alkol sorun değil.
Biz de eşimle haftada bir iki alırız. Komşular sesiniz hiç çıkmaz derler. Ne kavga ne gürültü gürültümüz olur. Eşimin ağzından küfürü geçtim kötü söz duyamazsını. İşe gidip gelen, arada bir iki kadeh içen normal insanlarız.
her alkol alan nihaha diye gülüp kadın döven tipker değil yani.
illa bir vaatte bulunmanıza gerek yok. Biraz görüşüp ölçüp tartın. Baktınız içinize sindi sevgili olur evlenirsiniz.

Sadece ailesini ve maddiyatını anlamışsınız. Sizin hisleriniz, çocukla ilgili görüşünüz, çocuğun sze karşı olan tavrı nedir? Bunlardan bahsetmeniz gerekmez mi? Neye yorum yapalım şimdi?

Canım senın niyetın olmasaydı hıc gorusmezdın zaten..neden saf ayağına yatıyorsun..
Toz pembe bakıyorsun ..kaç kurtul . Her laflarına ınanma .laf söylemek kolay sözü yerıne getırmek zor ..
Kımse ıstemedıgı bırseyı yapamaz. Gorucu usulü erkek arkadas mı olur ...kendıne gell...

1. ''Çocugu lise zamanından tanıyorum hatta arkadaşımda aynı köylü onlarla bana aklın varsa uzak dur dedi. ''

Birileri bir şey biliyorki size uzak dur diyor. Tanıdık insanları dikkate alın.

2. '' Gercekten cocugun annesi ben sizin arkanızdayım ev açacagım yeterki oğlum dürüst biriyle olsun diyor. ''

İleride bunu yaptığı için size söylenebilir ve burnunuzdan getirebilir.

3. '' ama ailesi oldukça zengin olduğu için ona bir işyeri açmış. ''

Unutmayın ki sizi sadece kendiniz kurtarabilirsiniz; ailenizin, eşinizin ya da eşinizin ailesinin maddi geliri değil. Tabii ki maddiyat gerekli ama maddiyat var diye de evlenmek için evlenilmez.

sinavina calis kazan ve isine basla banakalirsa. allah korusun evlendin ve anlasamadin ayrilmak zorunda kaldin elinde bir isin olmadan baskalarinim eline bakarsin. hem.evlenip hem de kasanirim calisirim diyorsan o tabiki baska. ama once kendi ayaklarin ustunde dur

Bana pek güven vermedi

Yine bir serseri oğlumuzu baştan atalım belki elin kızı adam eder kızı da gözünü boyayarak kandırırız konusu. Her şey para değil canım. Git sınavına çalış dertsiz başına dert alma

Kusura bakmayin kizlik zari ile ilgili yazdiklarinizi okudum. Yasadiklarinizdan dolayi kizlik zarinizin zarar gormemis olmasi mi sizi temiz kız yapiyor?Yani ileride evleneceginiz kisi kizlik zarina onem veren biriyse, geri kalan iliskinizi anlatmayacak misiniz?
Bence iliski yasamis olabilirsiniz ben sadece bunu saklamaya calismaniza ithafen yaziyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…