Annelerin oğullarına bir kız beğenmesi ve yaşadığım zor durum

Kadınların ekonomik özgürlüğünü eline almadan evlilik düşünmesini doğru bulmuyorum.

Ayrıca arkadaşınızin dediğini yabana atmayın..bir bildiği olabilir.hic yaşanmamis gibi düşünüp hayatınıza dönün, zaten yeterince uzamış

Hikaye cok benzer..
Ben cicek bakmayi cok severdim hala severim
Karsi komsum bizi tanistirdi..
Bize habersiz gelmislerdi.
Kayinvalidem o gün nasilsa hala öyle bana karsi hatta hersey daha iyi
Tanimadan bilemezsiniz
Benim esim calisma hayatinda disiplinlidir
Ben ondanda etkilenmistim bu cocuk lise terkmis bilemedim
Hakkinizda hayirlisi olsun

Bir anne olarak yazıyorum
Benim kızımı biri biyerde görüp işe yaramaz oğluna yakıştırsa konuyu duyar duymaz kapatır, halen üstelecek olursa kalbini bile kırarım. Değil evimde ağırlamak, telefonunu bile açmam, baştan anneniz hatalı.
Paşa oğuluna ev açacakmış, ne büyük lutuf.
Birde kafanız karışmış. Ailesi iyimişde, aileler denkmişde.
Yapmayın ama ya bukadarmı boşluktasınız.

Son düzenleme:
Öyle bi anlatmışsın ki, herşey senin isteğin dışında olmuş gibi.. Ama sende istemem yan cep diyosun :)
Çocuğun ailesi oğullarına bakıcı arıyor :)

Lütfen uzak dur. Olasılığını bile düşünme. Annesi arkanızda olsa ne yazar, eşin sorunlu olduktan sonra. Şimdiden alkol aldığını, arkadaşlarını sana sempatik göstermeye çalışıyor. Evlenince ben sana söylemiştim, biliyordun olacak. Arkadaşını dinle, çok gençsin uzak dur.

Sevgi yok, eğitim yok, denklik Yok sadece işe yaramaz bı genç ve para var. Tercih sizin. Bir Ömür pişmanlık istiyorsan durma evlen.

Durumu açıklıyorum.
Oğlan ipe sapa gelmez biri.... Annesi oğluna bakacak onu adam edecek biri arıyor.
O kadar açık ki..
Uzak durun.

kesinlikle ailesi çok iyi insanlar olduğunu hissettiğim için açtım ama çok haklısınız Allahım yardım et ya yanlışa düşürme
Şu an köprüyü geçene kadar sana iyi görünmek zorundalar,ya da oğulları çok defolu onu adam ettirmek için senin gibi iyi niyetli birini biçilmiş kaftan olarak gördüler

Annesinin bu niyeti varken onlarla samimiyet kurmanız çok makul olmamamış. İnsanlar sizi uyarmışlar. (ki çoğu zaman insanlar böyle durumlarda bananecidir, buna rağmen söylemişler)
Eğitim durumunuz da uymuyor.
Be bileyim ben görücü usulü ile çok makul tercihlerde bulunmadıklarını gördüm insanların o yüzden uzağımç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…