Annelerin oğullarına bir kız beğenmesi ve yaşadığım zor durum

çok teşekkür ederim :)

Teyze sorunlu oğluna kurban arıyo seni öyle beğenmiş belli adamın da bi tane hayırlı özelliği yok. arkadasca filan konusursanız da bi güzel manipule eder bu insanlar seni kendini en yakın zamanda nikah masasında bulursun allah korusun

Kesinlikle öyle. Verdiklerinin karşılığını isteyecekler elbet

Sevdiğiniz var mı akliniz ve kalbiniz o kişi için carpiyor mu
Sadece maddi durumlari iyi diye evlenilmez mantık evliliği dersen anlarım ben sevmeyeyim ama o beni sevsin dersen de anlarim
Hangi devirde yaşıyoruz neden annesi oğluna kiz ariyor oğlu da bulabilir
Demişsin çocuk kötü kişilerle takilıyormuş ne malum sonunda mutsuz bir evlilik yaparsan
Boşver canim sen kpss ne çaliş sırf zenginler diye olmaz olmasın sana yazik olur sil at kafandan

çok teşekkür ederim kesinlikle benim kpss çalışıp bu köyden gitmem lazım

kesinlikle sadece ailesinin bu kadar sevmesini beni herkese anlatmasını yani gözüm boyandı öyle diyeyim

Oyle vicdansizlar ki, oglani yapamamis becerememisler, bi ise yaramaz bir insan evladi olmus, simdi baska bir ananin evladinin basini yakip ogullarina duzen kuracaklar guya. Baskasinin evladinin kiymeti yok cunki. Onlarin ogullari iyi olsun, kucaklarina torun versin yeter.
Zihniyet yuzde 99 bu. Evlenirseniz sorun yasadiginda da umurlarinda olmayacak. Seni idare etmeye, katlanmaya tesvik edecekler.
Eminim cok da guzel, terbiyeli bir kizsindir. Boyleleri ogullarina en iyisini layik gorur cunku.

inanın kendim için demiyorum ama ailem annem babam o kadar iyi insanlarki bende çok cana yakın merhametliyim . Annem babam ağzından lokmasını al sesi çıkmaz derler ya öyle insanlar inanın

Bu tür oğullarına kendi ayarlarında kız aramazlar hep bir tık üst kız isterler,
Git bir ilkokul mezunu kıza bak yahu, davul dengi dengine çalar, o işi de batırır o, ülke ekonomisi batmış, neyine övüyorsun, esnaf bitik kesin bağkur borcuda vardır, onuda düğünde takılan altınlara göz dikip öderler
Aman, aman uzak dur onlardan

inanın kendim için demiyorum ama ailem annem babam o kadar iyi insanlarki bende çok cana yakın merhametliyim . Annem babam ağzından lokmasını al sesi çıkmaz derler ya öyle insanlar inanın
Ah iste tam dislerine gore. Hic bulasma. Calis sinavina, zamani gelince kendine layik birini elbet bulacaksin.

Anlattıklarınızda garip bir kaç durum var. Bunlar çocuktan önce kendileri sizinle görüşmeye çalışmışlar. Anne vs çok baskın. Oğullarının basık bir defekti varsa ve anne kendinde karışma hakkı buluyorsa, size evlenme teklifi edecek kadar kendine güveniyor, sizi de saf sanıyor. Sanki yangından mal kaçırma gibi bir durum var. Aceleye getirilen bir durum var yani. Evlenmesi için yetişkin oğulları var, yıl 2020 ve üç kere kendileri görüşüyorlar. Yani diyorlar ki bizim ne dediğimiz önemli. Sizi etkilemek için evden alma vs davranışlarına girmişler. Siz de kendinizi sınav vs çalışmaktan yalnız ve değersiz hissetmiş olduğunuz bir dönemde değer verildiğinizi
Siz eğitimlisiniz, çocuk lise mezunu ve kendini geliştirmeye meyilli biri de değil. Arkadaşınız size o çocuktan uzak dur ve çoğul şahıs olarak, “ onları tanısan uzak durursun” demiş. Yani aile zaten sizin ailenize uygun, sevimli, Türk filmlerindeki hayalinizdeki sıcak aile olmayabilir. Anne zaten uyanık ve cazgır olma ihtimali yüksek. Parayla sizi satın alabileceğini düşünüyor.

Oğlanın ailesi vs bana çok sahte geldi. Sizi etkilemek için fena uğraşmışlar gibi, sanırım siz de anneniz de biraz saf, iyi niyetli ve sessiz biliniyorsunuz. Resmen sizi emrivaki yapıp kafalamaya çalışmışlar. Size evet de diyen,ısrar eden çevredeki hiç bir insan sizin tarafınızda değil bunu bilin. Kendi çocukları, yeğenleri vs yok mudur? Tek kurban siz neden oluyorsunuz? Çocuğa diyeceğiniz benim bunlardan haberim yoktu, bilseydim asla yanlış anlamamanız için görüşmeyi kabul etmezdim. Düşünmüyorum, bence zaten anlaşamayız. Umarım ailecek sevebileceğiniz biri olur vs dersin.

Özet olarak arkana bakmadan kaç...

Kız aman he aklını bulandırma sakın..
KPSS çalışırken hepimizin aklına bir an olsun gelmiştir: çok bunaldığımız için “evlenip kurtulsam mı? boşa çalışıyorum sanki, ben KPSS çalışırken arkadaşlarım evleniyor” vs diye..
Bence seninde gönlün yok, sadece hem bu düşüncelerden hemde çevre baskısından kafan karışmış.
Diğer üyelerin yazdığı her şeye katılıyorum tekrar yazmama gerek yok, sen hele bir çalış atan, ne fırsatlar çıkar karşına
Önce kendini kurtar mesleğini eline al, evlilik her zaman olur.
hakkında hayırlısı

Uzak durun. Aklınız karışmış şimdiden boşverin kpss ye odaklanin. Değiştiğini falan sanmıyorum. Lise terkmis siz lisans mezunu. Bunlar önemli şeyler. Ayrıca hiç tekin gelmedi. Ayrıca oğlunun düzenli bi hayatı olsun diye evlendirmek isteyen bi aile gibi geldi bana. Evlenirse belki yola gelir diye düşünüyorlar.

Of tüm mesajları okumamıştım. Lütfen kestirip atın. Tiksiniyorum böyle bencil insanlardan.Öyle aman yavaş konuşalım, ağırdan alalım demeyin. Ne olduğunu anlamadan senin ve ailenin bu saflığında isteme, nişan derken bir de bakmışsınız ki o kadının olmamış oğluyla evlenmiş, kadının lafıyla yaşamaya başlamışsınız. Korkmayın, ayıp olur vs demeyin. Bunlarla ne kadar uzun süre konuşursanız o kadar sizi rahatsız eder ve ailecek sonrasında kurtulaması daha da zor olur, sizi de orada barındırmazlar. İstemiyorum, lütfen mesaj da atmayın, görüşmek istemiyorum, ben burada da yaşamayı düşünmüyorum, evlenmeyi de düşünmüyorum veya çocuk da evlilikte istemiyorum dersiniz. Böyle bir mesajdan sonra hiç cevap vermeyin. Hiç bir şekilde dönmeyin. Annesi hemen annenizi arar, bu yüzden babanız evlerini arasın. Kızımla konuştuk, bu iş olmaz, lütfen kızımı da annesini de bir daha aramayın desin. Aracılara annen kapıyı bile açmasın. Kapıdan girip bacadan çıkarlar vallahi.
Orada kesin çözüm derseniz anneniz olmadı babanızı bahane edip başka birisini düşündüğünü söyler, yalandan bir yüzük takarsınız. Bir iki gün kuzeniniz varsa gelir, görünür biter.

gerçekten dediklerinizi o kadar candan okudumki. çocuk ile bugün bir kafede görüştük. Ona olumlu veya olumsuz bir şey demedim böyle bir şey düşünmediğimi mesleğimi elime almadan asla istemediğimi belirttim.oda saygı duyuyorum böyle kadınları ayakları üzerinde duran kadınları çok sevdiğini söyledi bana. kendini geliştirmek istediğini uluslarasrı ticaret yapmak istediğini anlattı. watsaptan yazıyor beni kafasına uygun biri olarak görmüş felan ya kimseyi kırmakta istemiyorum en uygun dil ile anlatacagım

köydeki komşularımızda geldi ay nasıl kaçırırmışım bilmem ne . bir görseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…