- 24 Ekim 2017
- 593
- 399
- 33
- Konu Sahibi yalnizlikcaa
-
çok teşekkür ederim :)Adamın ailesi kafalarına göre kız bakıyorlar.
Evlendirirken oğullarına sormayanlar size huzur verirler mi?
Oğulları çok matah bir şey olsaydı harıl harıl kız aramazlardı zaten.
Ne yapacaksınız? Tabii ki arkanıza bakmadan kaçacaksınız.
Kesinlikle öyle. Verdiklerinin karşılığını isteyecekler elbetArtik ailesi karari ona birakmiyor herhalde dedin ya, hah al simdi o cumleyi bir evlilikte olabilecek her duruma koy.
Buyuk ihtimalle ailesi ogullarini evlendirip beladan uzak tutmak niyetinde. Bunun icin kurban olarak seni secmisler. Su an sana iyi davranmalarinin inan ki hic bir anlami yok. Kimse sana ev falan acmasin. Bu hayatta her seyin bir bedeli var. Kimse senden karsilik beklemeden onune evler altinlar sermez. Gun gelir boyun eymek sessiz kalmak zorunda kalirsin.
gercekten teşekkür ederimOldu bittiye getirmek istiyorlar oğulları çok defolu, korkuyorlar sen anlarsın diye, aman aman, otur dersine çalış, onun ayarında bir kız bulsunlar, arkana bakmadan kaç
çok teşekkür ederim kesinlikle benim kpss çalışıp bu köyden gitmem lazımSevdiğiniz var mı akliniz ve kalbiniz o kişi için carpiyor mu
Sadece maddi durumlari iyi diye evlenilmez mantık evliliği dersen anlarım ben sevmeyeyim ama o beni sevsin dersen de anlarim
Hangi devirde yaşıyoruz neden annesi oğluna kiz ariyor oğlu da bulabilir
Demişsin çocuk kötü kişilerle takilıyormuş ne malum sonunda mutsuz bir evlilik yaparsan
Boşver canim sen kpss ne çaliş sırf zenginler diye olmaz olmasın sana yazik olur sil at kafandan
kesinlikle sadece ailesinin bu kadar sevmesini beni herkese anlatmasını yani gözüm boyandı öyle diyeyimBen ailesinde *evlendirelimde belki düzelir bu oğlan* kafası gördüm yazdıklarınızdan . Bence çok iyi düşünün çünkü evlilik kolay bir kurum değil sadece maddiyat için yapılmamalı huzurunuzun olmadıgı evlilikte para mutluluk getirmiyor .
inanın kendim için demiyorum ama ailem annem babam o kadar iyi insanlarki bende çok cana yakın merhametliyim . Annem babam ağzından lokmasını al sesi çıkmaz derler ya öyle insanlar inanınOyle vicdansizlar ki, oglani yapamamis becerememisler, bi ise yaramaz bir insan evladi olmus, simdi baska bir ananin evladinin basini yakip ogullarina duzen kuracaklar guya. Baskasinin evladinin kiymeti yok cunki. Onlarin ogullari iyi olsun, kucaklarina torun versin yeter.
Zihniyet yuzde 99 bu. Evlenirseniz sorun yasadiginda da umurlarinda olmayacak. Seni idare etmeye, katlanmaya tesvik edecekler.
Eminim cok da guzel, terbiyeli bir kizsindir. Boyleleri ogullarina en iyisini layik gorur cunku.
Ah iste tam dislerine gore. Hic bulasma. Calis sinavina, zamani gelince kendine layik birini elbet bulacaksin.inanın kendim için demiyorum ama ailem annem babam o kadar iyi insanlarki bende çok cana yakın merhametliyim . Annem babam ağzından lokmasını al sesi çıkmaz derler ya öyle insanlar inanın
gerçekten dediklerinizi o kadar candan okudumki. çocuk ile bugün bir kafede görüştük. Ona olumlu veya olumsuz bir şey demedim böyle bir şey düşünmediğimi mesleğimi elime almadan asla istemediğimi belirttim.oda saygı duyuyorum böyle kadınları ayakları üzerinde duran kadınları çok sevdiğini söyledi bana. kendini geliştirmek istediğini uluslarasrı ticaret yapmak istediğini anlattı. watsaptan yazıyor beni kafasına uygun biri olarak görmüş felan ya kimseyi kırmakta istemiyorum en uygun dil ile anlatacagımAnlattıklarınızda garip bir kaç durum var. Bunlar çocuktan önce kendileri sizinle görüşmeye çalışmışlar. Anne vs çok baskın. Oğullarının basık bir defekti varsa ve anne kendinde karışma hakkı buluyorsa, size evlenme teklifi edecek kadar kendine güveniyor, sizi de saf sanıyor. Sanki yangından mal kaçırma gibi bir durum var. Aceleye getirilen bir durum var yani. Evlenmesi için yetişkin oğulları var, yıl 2020 ve üç kere kendileri görüşüyorlar. Yani diyorlar ki bizim ne dediğimiz önemli. Sizi etkilemek için evden alma vs davranışlarına girmişler. Siz de kendinizi sınav vs çalışmaktan yalnız ve değersiz hissetmiş olduğunuz bir dönemde değer verildiğinizi
Siz eğitimlisiniz, çocuk lise mezunu ve kendini geliştirmeye meyilli biri de değil. Arkadaşınız size o çocuktan uzak dur ve çoğul şahıs olarak, “ onları tanısan uzak durursun” demiş. Yani aile zaten sizin ailenize uygun, sevimli, Türk filmlerindeki hayalinizdeki sıcak aile olmayabilir. Anne zaten uyanık ve cazgır olma ihtimali yüksek. Parayla sizi satın alabileceğini düşünüyor.
Oğlanın ailesi vs bana çok sahte geldi. Sizi etkilemek için fena uğraşmışlar gibi, sanırım siz de anneniz de biraz saf, iyi niyetli ve sessiz biliniyorsunuz. Resmen sizi emrivaki yapıp kafalamaya çalışmışlar. Size evet de diyen,ısrar eden çevredeki hiç bir insan sizin tarafınızda değil bunu bilin. Kendi çocukları, yeğenleri vs yok mudur? Tek kurban siz neden oluyorsunuz? Çocuğa diyeceğiniz benim bunlardan haberim yoktu, bilseydim asla yanlış anlamamanız için görüşmeyi kabul etmezdim. Düşünmüyorum, bence zaten anlaşamayız. Umarım ailecek sevebileceğiniz biri olur vs dersin.
Özet olarak arkana bakmadan kaç...
köydeki komşularımızda geldi ay nasıl kaçırırmışım bilmem ne . bir görsenizSaçmalama tabiki uzak dur kabul etmen için tek bir neden yok.Sorunlu oğullarını “temiz aile kızına” kaktırmak tüm niyetleri,belki yola gelir diye.Ne işin olabilir öyle biriyle lütfen akıl tutulması yaşama bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?