Annelerinin yanına gelebildikleri için görümcelerimi kıskanıyorum

aksamgunesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2013
133
0
26
Ordu
Ben kv ile oturuyorum eşim tek erkek 2 görümcem var ikisi her hafta sonu geliyor onların geldiği gibi bende annemin yanına gitmek istiyorum ama gidemiyorum kıskanıyorum onları sürekli geliyor annelerinin yanına ben niye gidemiyorum diye eşime söylüyorum her defasında daha yeni gittik sonra gideriz diyor o sonra da ayda 1 oluyor ben ne yapsam ne desem de ben de onlar gibi sürekli gitsem annemin yanına

sen dua et sadece gelip gitmeyle kalsın bu olay.....bizimki gibi olursa çooooooooooookk tartışırsınız eşinle

esın aılene sonra gıderız dedığı zaman senın kardeslerın her haftasonu gelıyo ya ben nıye gıdemıyorum dıye bı sor bakalım

Ben anneme 2 senedir gidemiyorum kv. İle ayni evdeyiz diye annemde gelemiyor. Sen yine ayda 1 goruyorsun haline sukret bence

ben anneme 2 senedir gidemiyorum kv. Ile ayni evdeyiz diye annemde gelemiyor. Sen yine ayda 1 goruyorsun haline sukret bence
allah yardımcın olsun bana 1 ay bile geçmek bilmiyor taki 2 sene annem kışları abimin yanına şehir dışına gidiyor 3-4 aylığına onda bile özlüyorum gitmek istiyorum yanlarına..... Senin ailen ve eşinin ailesi arasında bir sorun mu var da gelip gitmiyorlar

o zaman da kavga çıkıyor evde huzursuzluk oluyor sonuçta görümcelerini istemeyen gelin oluyorum
sen gelmelerınden sıkıntı duymuyorsunkı neguzel bısey bak annelerının yanına gelıyolar de esıne,demekkı ozluyolar vakıt gecırmek ıstıyolar bende ısteyemezmıyım de dıcem ama bılıyorum canm cvplar hep aynı ah bu erkekler

SORUS TARZI COK ÖNEMLİ. güzelce aileni özledigini dile getirsen ne tepki verir???
sonucta bak seninde kızkardeşlerin var geliyorlar.eşleri göndermese hosuna gidermi diye yumusak bi şekilde anlatmaya calıs derdini.

Ben anneme 2 senedir gidemiyorum kv. İle ayni evdeyiz diye annemde gelemiyor. Sen yine ayda 1 goruyorsun haline sukret bence

o zaman da kavga çıkıyor evde huzursuzluk oluyor sonuçta görümcelerini istemeyen gelin oluyorum

Ne alaka canım dinimiz bile buna engel yok diyor.kv filan bişey demiyor mu?kendi evlatlari gelirken senin gitmeyisin çok büyük haksızlık.

evet canım gelsinler annelerinin yanı sonuçta hem çok iyi benim görümcemler gelirler ne yiyeceklerse hazırlarlar yerler içerler temizlerler öyle giderler peşlerinden ben uğraşmayayım diye....keşke bu erkekler de bizler kadar düşünceli olsaaaaaa

tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır canım.tatlı tatlı konuş eşinle.eniştenler göndermese üzülmez misin de.sen de üzülürsün annende üzülür de.benim annem de beni özlüyor de.bende özlüyorum daha çok vakit geçirmek istiyorum de.

sorus tarzı cok önemli. Güzelce aileni özledigini dile getirsen ne tepki verir???
Sonucta bak seninde kızkardeşlerin var geliyorlar.eşleri göndermese hosuna gidermi diye yumusak bi şekilde anlatmaya calıs derdini.
nasıl sorarsam sorayım hep tepki aynı sonra gideriz ya da şimdi canım istemiyor gitmek diyor..... Kardeşlerinin eşleri genelde şehir dışındalar izin bile almıyolar ki eşlerinden

nasıl sorarsam sorayım hep tepki aynı sonra gideriz ya da şimdi canım istemiyor gitmek diyor..... Kardeşlerinin eşleri genelde şehir dışındalar izin bile almıyolar ki eşlerinden

kv ile hiç konustunmu bu konuyu_o ne düşünür böyle bir durumda.sana destekmi olur yoksa farklımı davranır????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…