- Konu Sahibi aksamgunesi
-
sizinki nasıl kiiiisen dua et sadece gelip gitmeyle kalsın bu olay.....bizimki gibi olursa çooooooooooookk tartışırsınız eşinle
Ben anneme 2 senedir gidemiyorum kv. İle ayni evdeyiz diye annemde gelemiyor. Sen yine ayda 1 goruyorsun haline sukret bence
o zaman da kavga çıkıyor evde huzursuzluk oluyor sonuçta görümcelerini istemeyen gelin oluyorumesın aılene sonra gıderız dedığı zaman senın kardeslerın her haftasonu gelıyo ya ben nıye gıdemıyorum dıye bı sor bakalım
Ben anneme 2 senedir gidemiyorum kv. İle ayni evdeyiz diye annemde gelemiyor. Sen yine ayda 1 goruyorsun haline sukret bence
allah yardımcın olsun bana 1 ay bile geçmek bilmiyor taki 2 sene annem kışları abimin yanına şehir dışına gidiyor 3-4 aylığına onda bile özlüyorum gitmek istiyorum yanlarına..... Senin ailen ve eşinin ailesi arasında bir sorun mu var da gelip gitmiyorlarben anneme 2 senedir gidemiyorum kv. Ile ayni evdeyiz diye annemde gelemiyor. Sen yine ayda 1 goruyorsun haline sukret bence
sen gelmelerınden sıkıntı duymuyorsunkı neguzel bısey bak annelerının yanına gelıyolar de esıne,demekkı ozluyolar vakıt gecırmek ıstıyolar bende ısteyemezmıyım de dıcem ama bılıyorum canm cvplar hep aynı ah bu erkeklero zaman da kavga çıkıyor evde huzursuzluk oluyor sonuçta görümcelerini istemeyen gelin oluyorum
o zaman da kavga çıkıyor evde huzursuzluk oluyor sonuçta görümcelerini istemeyen gelin oluyorum
evet canım gelsinler annelerinin yanı sonuçta hem çok iyi benim görümcemler gelirler ne yiyeceklerse hazırlarlar yerler içerler temizlerler öyle giderler peşlerinden ben uğraşmayayım diye....keşke bu erkekler de bizler kadar düşünceli olsaaaaaasen gelmelerınden sıkıntı duymuyorsunkı neguzel bısey bak annelerının yanına gelıyolar de esıne,demekkı ozluyolar vakıt gecırmek ıstıyolar bende ısteyemezmıyım de dıcem ama bılıyorum canm cvplar hep aynı ah bu erkekler
nasıl sorarsam sorayım hep tepki aynı sonra gideriz ya da şimdi canım istemiyor gitmek diyor..... Kardeşlerinin eşleri genelde şehir dışındalar izin bile almıyolar ki eşlerindensorus tarzı cok önemli. Güzelce aileni özledigini dile getirsen ne tepki verir???
Sonucta bak seninde kızkardeşlerin var geliyorlar.eşleri göndermese hosuna gidermi diye yumusak bi şekilde anlatmaya calıs derdini.
eşim bizim ilişkimize kv yi karıştırmaz o bişey dese sen karışma diye terslerne alaka canım dinimiz bile buna engel yok diyor.kv filan bişey demiyor mu?kendi evlatlari gelirken senin gitmeyisin çok büyük haksızlık.
nasıl sorarsam sorayım hep tepki aynı sonra gideriz ya da şimdi canım istemiyor gitmek diyor..... Kardeşlerinin eşleri genelde şehir dışındalar izin bile almıyolar ki eşlerinden
o da ne desin ben özlüyorum ki senin annen de özler diyor kaç kere eşimle kavga etti bu yüzden beni üzülüyor diyekv ile hiç konustunmu bu konuyu_o ne düşünür böyle bir durumda.sana destekmi olur yoksa farklımı davranır????
o da ne desin ben özlüyorum ki senin annen de özler diyor kaç kere eşimle kavga etti bu yüzden beni üzülüyor diye
Annem istanbulda esim kendisi olmadan gitmeme izin vermiyor. Baskasinin evinde yemekte yemedigi icin orda hep disarida yemek zorunda kaliyoruz yani asiri masrafli oluyor. Borcumuzda oldugu icin malesef 2 senedir annemi goremedimNeden 2 senedir gidemiyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?