Annelerinin yanına gelebildikleri için görümcelerimi kıskanıyorum

belki görumcelerede aynı durum sorun oluyor ama haklaını savunuyorlar ve annelerıı görmeyegelıyorlar

sizde bır duzene oturtun haftada bır gıdın eşin ister gelsın istemezse gelmesın karşı çıkamaz

yanı yenı gıttık sonra gıderız tmm deyınce ıyı ozaman deyıp susulursa tabı oadam götürmez zaten götüresi yok buda ıyı geliyor ona butun olay sızde bıtıyor

görümcemlerin eşleri şehir dışında genelde çıkıp geliyorlar ben yapamıyorum öyle.... Ben ne kadar gitmek istediğimi söylesem de o istemese gitmiyor bir kere zorla götürdüm günümü berbat etti suratı asık gezdi etrafta geri dönerken de istediğin oldu mu gittik gördün ne oldu diye laf söyledi çok zoruma gitti

​neden eşinin gidelim demesini bekliyorsun hafta içi gitmiyorsun anneni görmeye?
annemler bize araba ile 45 dk uzaklıkta eşim kıskanç biri olduğu için yalnız göndermiyor eşim vardiyalı çalışıyor hem hafta içi hem hafta sonu gidebiliyoruz gitmek istese

annemler bize araba ile 45 dk uzaklıkta eşim kıskanç biri olduğu için yalnız göndermiyor eşim vardiyalı çalışıyor hem hafta içi hem hafta sonu gidebiliyoruz gitmek istese

kıskançlıkla ne ilgisi var bunun, ailenin yanına gidiyorsun, arkadaşlarınla gece gezmesine değil.
gerçi siz kabullendiyseniz bize laf etmek düşmez, annenizi görme sıklığınızı eşinizin keyfine bırakmışsınız bile, yapacak bişey yok, ayda 1 götürdüğüne şükredin, hiç götürmeyedebilir.

konuyu bi an benmi açtımda haberim yok sandım
şuanda hatta bu akşam hissetiklerimi yazmışsın birtane görümcem var inanırmısın herakşam geliyor kocasıyla yaa ..tamam gelsin onada bişey demiyorum annesi babasıdır ama ben neden gidemiyorum ben her akşa gitsem kaynanamla düşman oluruz heralde...kadına batıyo annemlere gitmem resmen...adaletsizlik değilmi yazık yaa kendi kızını heran hersaniye görüyo yemek yapıyo arıyo senin senin sevdiğin yemek var gel boğazımdan geçmez sensiz falan her akşam yemekte burdalar zaten ..yiyip içiyolar bende hizmetçi gibi dolanıyom....allahım nolucak bu drum böle..bende senin gibi ayda 1 görüyorum ama neden? neden kv kızını hergün görüoda bana engel oluyor neden eşim izin vermiyor...lanet olsun ya..ama kanlı bıçaklıda olsak gidicem annemler benim yaşadığım yere taşıncaklar bu yaz allah izin verirse bende 2 akşamda bir gidicem..ama adım gibi eminimki kaynanam olay çıkaracak ben gidince

nasıl sorarsam sorayım hep tepki aynı sonra gideriz ya da şimdi canım istemiyor gitmek diyor..... Kardeşlerinin eşleri genelde şehir dışındalar izin bile almıyolar ki eşlerinden

Bak işte sorun işaretlediğim yerde.

Eşlerinden izin almıyorlar bile, ama sen izin alıyorsun.
Kendinin bir birey olduğunu unutup, eşine bağlı yaşıyorsun.

İnsan kendi ailesinin yanına gitmek için eşinden neden izin ister ki ya aklım almıyor benim.
Annemlere gideceğim, şu saatte dönerim de, çık git.

Kıskanç demişsin, seni kendi ailene yalnız göndermeyen adam,
kimbilir dışarda yalnız gezen kadınlar hakkında neler düşünüyordur.

Aşırı kıskanç olan adamların düşüncelerini hep tehlikeli bulmuşumdur.

Son düzenleme:
eşimin keyfine bıraktığım yok da eşimin haberi olmadan gidip gelmek istemiyorum

benim kaynanam çok şükür bişey demiyor özledi gitsin diyor ama eşim sorun çıkartıyor evde erkek yok canım sıkılıyor annenler de gitmek istemiyorum canım istemiyor gibi bahaneler uyduruyor

ben eşime yarın annemler geliyor oraya gidiyorum deyince saçma sapan hareketlere bürünüyor gidemessin beraber gitcez tarzında kroluk yapıyor okadar kavga ediyoruz ki sonunda kazanan ben oluyorum genelde ama gittiğimden de bişe anlamıorum

benim kaynanam çok şükür bişey demiyor özledi gitsin diyor ama eşim sorun çıkartıyor evde erkek yok canım sıkılıyor annenler de gitmek istemiyorum canım istemiyor gibi bahaneler uyduruyor
peki 1haftalına falan tek başına kalmak istediğinde de kv sorn çıkarıyormu...benimki buna sorun çıkıyor genelde..beraber gidin gelin dior...ama ben ailemle başbaşa kalmak istiyorum zaten beraber yaşıyruz nefes alamıyorum

eşimin keyfine bıraktığım yok da eşimin haberi olmadan gidip gelmek istemiyorum

haber verip gideceksin o zaman, izin almak da nedir çocuk gibi, kaldı ki çocuk bile annesini görmek için izin almaz kimseden.
45 dk uzak bir mesafe de değil, en kötü ihtimalle bile haftada bir gidilir.
eğer dersen ki ailem için eşimi karşıma almak istemiyorum o zaman da susup oturacaksın bu işler böyledir...

öyle dediğiniz gibi olmuyor işte çıkıp gidilmiyor ya da ben yapamam..... Evet eşim kıskanç ama dışarıda ki kadınları değil beni düşünüyor.... Her erkek aynı değildir ve hepsi de aynı şeyi düşünecek diye bir kural yok yeri geldiğinde ben de eşimi kıskanıyorum ne yani her kıskanan tehlikeli mi sizin için

Eşinizi kıskanıyor olmanız size onu eve kapatma hakkı veriyor mu? bensiz dışarı çıkamazsın diyebiliyor musunuz? diyemiyorsunuz değil mi? demiyorsunuz, demezsiniz...
O halde neden onun demesine izin veriyorsunuz?
Kabullenmişsiniz sizin evden tek başınıza çıkmanıza izin vermemesini, hatta memnun gibi bir haliniz var, o zaman şikayet etmeyeceksiniz. Canı ister götürür, canı istemez götürmez. siz baştan kararı ona bırakmışsınız zaten

Son düzenleme:
eşim git dediğinde kv bişey demez gider kalırım eşimi ikna etmek önemli

eşinizi kıskanıyor olmanız size onu eve kapatma hakkı veriyor mu? Bensiz dışarı çıkamazsın diyebiliyor musunuz? Diyemiyorsunuz değil mi? Demiyorsunuz, demezsiniz...
O halde neden onun demesine izin veriyorsunuz?
ben onsuz çıkmıyorsam dışarı oda bensiz çıkamaz evden işe işten eve gelip gider eşim başka işi olsa bende giderim yanında yeri geldiğinde oda bana sorar şuraya gitsek mi diye biz birbirimizden habersiz bir yere gitmeyiz ben de eşimi ikna etmeden gidince kötü oluyorum içim buruk oluyor aklım onda kalıyor....

pardon ama en basindan yalnis baslamissiniz siz,nasil yani izin almak ya :S 12 yildir evliyim, ailemde neredeyse hic bekar kadin kalmadi cocuklarin disinda ama hicbirimiz kocalarimizdan izin falan almiyoruz.yarin biryeremi gidicem.aksam normal söylüyorum yarin arkadasa gidiyorum yada alisverise cikiyorum yada anneme gidiyorum haberin olsun diyorum bu kadar yani.cok garip buldum durumu , neden izin aliyorsunuz ki, siz bir evli olsanizda hür bir insansiniz, yalnis yollara sapmadiginiz sürece, saglikli düsünüp saglikli kararlar verebildiginiz sürece,kimseden izin almak filan zorunda degilsiniz bence.sanirim oturup evlilikteki sahip oldugunuz haklarinizi bir kere daha düsünün derim (annemi ayda bir gördügümü hayal edemedim bir türlü ya, üzüldüm sizin icin )

canım ama şöle bi durum var .bak nakadar güzel eşine sölüyosun gidicem diye tamam diyor ..ama konu sahibi eşine sölediğinde kocası tepki gösteriyor ..sorunda burda zaten

aslında herşey biz bayanlarda bitiyor.erkekler evlendikten sonra kendi ailelerini daha fazla kıymetlendirirken,biz bayanlar kendimizi kocaya adayıp ona itaat edelim diye anamızın babamızın evine gidebilmek için yalvar yakar oluyoruz.
neden ama ?
hiç mi kesin tavır koyacak gücü bulamıyosunuz kendinizde?
hadi ayrı ülke,ayrı şehirler olsa anlarım zaman kavramını ama mevzu 45 dk mesafe ve bu sorun oluyor.
konu sahibi arkadaşım bence iş sende bitiyor.adam konuşmuyor mu?umruna bile takma.anan baban onlar senin.
yabancı değil.
tavrını göstermezsen ömür boyu böyle gider!!!!

Ne cins erkekler var ya. Gecegece sinir oldum.
Ne demek anneme gitmeye izin vermemek. Valla izin mi alacagim aile mi gormek icin. Basar giderim. Kiskanclik degil bunun adı. Hastalık. . Bayanlar kendinize gelin. Bu kadar esiri olmayin erkeklerin. Sizin de bir hayatiniz var. Offf icim şişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…